Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Ben de hala idrar testi için bekliyorum.ne zaman adetim geciktiğinde test yapsam bi kaç saat sonra adet oluyorum. psikolojik sanırım benimki.bugün 31. gün kasık ağrılarım ara ara devam ediyo kahverengi lekeler günde bir kere geliyo ama hala adetten ses yok :)9 temmuzda âdet olmuştum. 26 temmuz sabah merak ettim idrar testi yaptım silik çıktı.27 temmuz yani dün kan testi yaptırdım 66 çıktı değerim. Ama 3 gündür çamur gibi kahverengi akintim var arada kırmızı oluyor. Pıhtı geliyor bazen. Adet olmama daha çok var değer ıyi gibi geldi ama yolunda gitmeyen birşeyler var. Gidin baktirin sizlerde. Yarın değer iki katı olacak mı ona bakıcaz. Inşallah bir sorun yoktur böyle olan var mı aramızda.
Bende çok şeyler yaşadım canım. Artık olumsuz herşeyi normal karşılar oldum. Inşallah bu mucize olur.hepimiz için hayırlısı olsun korkma git baktirHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini.Ben de hala idrar testi için bekliyorum.ne zaman adetim geciktiğinde test yapsam bi kaç saat sonra adet oluyorum. psikolojik sanırım benimki.bugün 31. gün kasık ağrılarım ara ara devam ediyo kahverengi lekeler günde bir kere geliyo ama hala adetten ses yok :)
Merhaba benimde sizin gibi lekelenmem oldu temmuz ayinda ve adetim 26 gun falan gecikmisti test falan yaptim hep negatif kan verdim negatif 1 hafta once adet oldum normalde cok agrim olurdu cok hafif agrim oldu doktora gittim hamilelik yok kist yok yumurtaliklarda kotu bisey yok.dedi sadece cok stres olmussun sut hormonun yuksek biraz dedi ilac verdi stresten adetim gecikmis o hormonda o yuzden yuksek cikmis diycegim şuki siz 2 kere lekelenme gormussunuz bir kac gun sonra test yapin olmadi mutlaka doktora gidinMerhaba hanımlar
Ben yeni üye oldum ve birşey sormak istiyorum :)
Normalde 35 36 günde bir düzenli adet oluyorum.bu ay adetin 19.günde bir lekelenmem oldu bir iki saat sürdü ve kesildi.o günde kasık ağrısı da çektim.bugün adetime 7 gün kala yine sabah kahverengi bir lekelenmem oldu,tamam dedim erken adet olucam dedim ama kesildi.eşimle korunmuyoruz.
Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda? Sözkonusu hamilelik olursa tabi çok sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba kızlar.ben de hala adet olmadım. 37. gündeyim. 24. günde 3 gün süren kahverengi lekelenmeler oldu.13 gün geciktim bu sabah test yaptım negatif. pazartesi kanda baktırcam .gerçi gebelik olsa 13 günde ille çıkardı diye düşünüyorum
:/
canım kanda baktırdığında çıkmadı dedin hamile olduğunu öğrendiğinde ne kadarlıkmışsın pekicanım kan da kesin sonuç alırsın idrar testini yarın sabah birdaha dene istersen
bende idrar ve kanda çıkmayınca farlutal verdi dr içtim adet olmadım gebeymişim
canım kanda baktırdığında çıkmadı dedin hamile olduğunu öğrendiğinde ne kadarlıkmışsın peki
canım bende geç döllenme olmuş
adet olamadım test yaptım negatifti dr a gittim ultrasonda bişey yok dedi ve kan ver dedi
kanda da negatif çıkınca farlutal verdi adet olayım diye
içtim bitti yine adet yok
yine idrar testi yaptım negatif aynı gün kan verdim hamileyim
adetlerim düzensizdi yani benim bir sat ım yoktu dr kendisi bir tarih belirlemişti ultrasona göre
6 haftaydı öğrendiğimde
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. inşallah benim de kan testinde çıkar.
yazarım canım :)inşallah canım hayırlısıyla
testin sonucunu yaz mutlaka :)
Kızlar sonuç ne tam olarak ben anlamadım gebelij yok değil mi ?
Ya görünmüyorhangi sonuc canım? fotomu attın ?
Ben de onu anlamadım sonuç nerde yazıyor ki ?sonuç 0.1 yazan mı? öyleyse gebelik yok canım
Tam galiba yarın öğrenicem artık .sonuç bölümü o sanırım canım tam çıktımı foto ? kaymış olabilirmi görüntü
Tam galiba yarın öğrenicem artık .
Allah isteyen herkese versin inşallah ama ben daha öğrenciyim lütfen dua edin gebe çıkmıyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?