Benim ilk aylarda hep kasık ve bel ağrılarım vardı. Rahim büyüdüğü için normalmiş. Ama herkesteki yerleşme kanaması dönemi bittiğinde başladı kanamam. Yerleşme döneminde yoktu.
Benim ilk aylarda hep kasık ve bel ağrılarım vardı. Rahim büyüdüğü için normalmiş. Ama herkesteki yerleşme kanaması dönemi bittiğinde başladı kanamam. Yerleşme döneminde yoktu.
Ya teşekkür ederim cevap verdiğin için bu sitede birilerinden cevap almak çok zor. Nasıldı yerleşme kanamanız benim iki gündür kahverengi akıntım var ama pıhtılar da var. Adet oldum dedim olmadım da
Benimki tam sebebi anlaşılmamakla birlikte 8 hafta sürdü. 12. haftadan 20 ye kadar. İlk günler kırmızı, sonra pıhtı, sonra koyu kahve lekelenme halinde. Değişikti. Çok zordu. Şükür bitti. Koyu renkliyse birikmiş kan geliyor sanırım. Öyle dediğini hatırlıyorum doktorun. Sizin kanamanız kısa sürer umarım
Benimki tam sebebi anlaşılmamakla birlikte 8 hafta sürdü. 12. haftadan 20 ye kadar. İlk günler kırmızı, sonra pıhtı, sonra koyu kahve lekelenme halinde. Değişikti. Çok zordu. Şükür bitti. Koyu renkliyse birikmiş kan geliyor sanırım. Öyle dediğini hatırlıyorum doktorun. Sizin kanamanız kısa sürer umarım
Ya teşekkür ederim gerçekten kaç gündür ikilemde kaldım yerleşme olsa pıhtı olmaz diye biliyordum. Anlamadım bir kahverengi bir kırmızı oluyor. Ve o kadar aksi bir şey ki şu an tatildeyim bulunduğum yerde acile gidip beta baktırdım eve geldim e nabızdan baktım beta hariç bir sürü şey bakmışlar onla ilgili bir şey yok
Ya teşekkür ederim gerçekten kaç gündür ikilemde kaldım yerleşme olsa pıhtı olmaz diye biliyordum. Anlamadım bir kahverengi bir kırmızı oluyor. Ve o kadar aksi bir şey ki şu an tatildeyim bulunduğum yerde acile gidip beta baktırdım eve geldim e nabızdan baktım beta hariç bir sürü şey bakmışlar onla ilgili bir şey yokUltrasonda bakmadılar mı peki?