Regl günüme 3 4 gün kala oldu bana canımMrb bir konuda merakımı gidermek istiyorumadetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba
Yanıtın icin tesekkur ederim canım kısa zamanda yapıcamBilemiyorum çünkü 3 gün adet olmuşsunuz üstüne görme olabilir. Ben hiç adet yaşamadan yerleşme kanaması yaşamıştım imkan varsa bi test yapsanız ?
Güzel haberler alırsınız inşallahYanıtın icin tesekkur ederim canım kısa zamanda yapıcam
Benim adetim 7 gün gecikip sizinki gibi 34.günde geldi.3 gün süren adetimden 2 gun sonra wc de kan gördüm bida gelmedi yardımcı olur musun canım var midır sence gebeliğim ?
Amin inşallahGüzel haberler alırsınız inşallah
Canım 3 gün adet gördüm.2 gün sonra az birşey kan geldi devami olmadi.Ama adet gördüğüm için mümkün mu bilmiyorum.Adeti de 7 gün gecikmeyle yaşadım inşallah adet değilde üstüne görme gibi biseydirOlabilir canım eğer devamı gelmezse hamile olabilirsin şuan ne durumdasın? Yerleşme olması için devamının gelmemesi lazım az miktarda gelip kesilmeli test yaptınmı?
Canım 3 gün adet gördüm.2 gün sonra az birşey kan geldi devami olmadi.Ama adet gördüğüm için mümkün mu bilmiyorum.Adeti de 7 gün gecikmeyle yaşadım inşallah adet değilde üstüne görme gibi biseydirDaha test yapamadım canım
Amin canım benimİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Nadirende olsa böyle yaşayanlar oluyor
Sonuc ne oldu acaba hamile kaldinizmiMrb bir konuda merakımı gidermek istiyorumadetimi herzamanki gibi 7 gün normal bir seyirde gördüm ama bittikten 3 4 gün sonra 1 2 gun pembe kahve karışımı lekelenme oldu. Ve ilk kez yaşıyorum bunu.Şu an korunmuyoruz zaten ama yerleşme kanamsı adet öncesi olur genelde diye biliyorum kafam karıştı o yüzden. Adetime 4 gün var ama merak edip yaşanalara sormak istedim ayrıca göğüs uçlarmda çok belirgn kabarcıklar var bu da bi belirti olbilr mi acaba
Olumlu sonuclandigini soylemistiSonuc ne oldu acaba hamile kaldinizmi
Kuzum benimde adete 5 gun var ama bugün pembe leke var adet değil ama o kadar az da değil pedimegelecek kadar sence olabilir miPembe leke belirti olabilir. Hayırlısı olsun
Bilemiyorum benim bir iki damla gibiydiKuzum benimde adete 5 gun var ama bugün pembe leke var adet değil ama o kadar az da değil pedimegelecek kadar sence olabilir mi
Evet 9 haftalıkSonuc ne oldu acaba hamile kaldinizmi
Bende ertesi gün kullandıktan bi kaç gün sonra kanama olmuştu ama hamile kalmadım. Hormonlarını etkilediği için olmuş olabilir. Bi test yap yine de.Ben şunu sormak istiyorum adetimin son günü ilişki yaşadım fakat prezarvatif ile sorun şu ki içimde kaldı bunun üzerine ertesi gün kullandım ilişkiden 5gun sonra adetmisim gibi koyu renk ile başlayan kırmızı renge dönen kanamam oldu ki adetime 20gun falan var 2tane pet kullandım ev her gidişimde idrar ile birlikte resmen kan gölü oldu bunun yerleşme kanaması ile bir ilgisi olabilir mi şuan korkum bu çünkü bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?