GunaydinSabah ilk idrarla test yaptım tek çizgihaber vermek istedim
Geç adet olursam bi hafta daha beklemek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorumGunaydinbence regli gelmediyse birde kan testi yaptır derim benim leke şeklinde olan kahverengi ama sıvı şekline dönüyo ben oturdum reglim gelsin diye bekliyorum
Sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgihaber vermek istedim
Bencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olurGunaydinbence regli gelmediyse birde kan testi yaptır derim benim leke şeklinde olan kahverengi ama sıvı şekline dönüyo ben oturdum reglim gelsin diye bekliyorum
Bencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç
Buarada bende koca gün bekledim ama hala bende regli olmadım ama kasiklarimda da normal regliye göre çok çok az ağrı ve hala kahverengi leke günlük pedte o bile dolmadı gecikmede de 2.gundeyim yaaa sabırBencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olur
Ya bende çok sabirsizim da elimin altında test yoktu2 günü geçmiş aslında bi idrar testi yapsanızBeklemek çok zor ya çok iyi anlıyorum hele benim gibi sabırsız biriyseniz
İnşallah çift çizgiyi görürsünüzYa bende çok sabirsizim da elimin altında test yoktueşim gelirken alacak sabaha kadar da olmazsam insaaaallah ilk işim olacak
Akşam yemekten sonra test yapmam pekiİnşallah çift çizgiyi görürsünüzyarın haberinizi bekliyorum☺
Yani sabah ilk idrarla yapın diyorlar genelde siz yarın sabah bi tekrarlayın en iyisiAkşam yemekten sonra test yapmam pekiçok net tek çizgi hamileysem acaba sabah yapsam farkeder mi ki?
Bugün kan verdimBencede eğer olmazsanız bi kan testi yaptırın kesin sonuç olur
Coook heyecanlıBugün kan verdim
Siz naptınız tekrar test yaptınız mı?Coook heyecanlınezaman çıkarmış sonuç?
Hadi hayırlısıYarın öğleden sonra gel dedi ama e nabıza düşer belki gün içinde
Ben ilk idrarimla yapacaktım ancak kahverengi olarak gelen akıntıyı, baya klozete akti cunku, regli oldum sandim oyuzden yapmadım sabah.ama hala aynı şekilde regli de olmadım.kahverengiye devam.dr umu aradım hsg den sonra bu sekilde gecikme ve lekelenme normal dedi 2-3gun daha bekleyelim regli olmazsa kanda bakılmasını önerdi.Siz naptınız tekrar test yaptınız mı?
Hadi hayırlısıinşallah pozitif çıkar
Anladım hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdirBen ilk idrarimla yapacaktım ancak kahverengi olarak gelen akıntıyı, baya klozete akti cunku, regli oldum sandim oyuzden yapmadım sabah.ama hala aynı şekilde regli de olmadım.kahverengiye devam.dr umu aradım hsg den sonra bu sekilde gecikme ve lekelenme normal dedi 2-3gun daha bekleyelim regli olmazsa kanda bakılmasını önerdi.
Negatif sonuç aldımCoook heyecanlınezaman çıkarmış sonuç?
Kızlar ben şuan regli oldumbidaha ki aya %50 sansimla devam
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahNegatif sonuç aldım
Merhaba kızlar bende birsey sormak istiyorum yaklaşık 1 aydır düzenli korunmadan ilişki yaşıyoruz adetim duzensizdi benim sonra adetime 8 gün kala kahverengi lekelenme geldi ve tekrar ilişkiye girdik ilişki sonrası baya bildiginiz parça parça kan geldi ve şu an sanki regl oldum gibi regl belirtimde yok gebeliğe çevirir mi sizce yoksa normal regl dönemimi dır?2 günü geçmiş aslında bi idrar testi yapsanızBeklemek çok zor ya çok iyi anlıyorum hele benim gibi sabırsız biriyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?