Yerlesme kanamasi yasayanlar yardim

Nuresra18

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
24
9
6
29
Hayirli aksamlar bana yardim edin yerlesme kanmasimi acaba adetim gecen ay 16.da geldi bu beklenen adet tarihim 16 ocak ama 15 ocak gunu peceteye sildikce kahverengi lekelenmem oldu 15 ocak ta yok denecek kadar azdi yerlesme kanamasi boylemi oluyor gogus hassasiyetim aksik agrim bazen bel agrim bazende kalcama agri vuruyor basina gelenler bana yardim edebilirmi , ne zaman test yapmaliyim ?

Benim testte silik çıktıktan 2 hafta sonra böyle bir lekelemem olmuştu. Testi yaptığımda 3 haftalıkmış yani 5 haftalıkken yerleşme kanamam oldu ama kişiden kişiye değişiyor şu an test yapsanız çıkar ama silik de olsa

Kızlar bende test yaptım silik cikti bugün gitim kan verdim ama çıkmadı daha az önce bir sancı girdi ve kahverengi lekelenmem oldu acaba adetmi oldum yoksa yerleşme kanamasını yardım edin lutfen

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı

Kan sonucum çıkmadı demek istedim
Ne yaptınız var mı gebelik
Benim Max 3 gün sürmüştü ve adet zamanı geçtikten baya sonra olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım bence biraz daha bekleyip regl tarihinizde test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…