• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme Kanamasi yasayanlar bakabilir mi?

dincersemra1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
179
9
11
İstanbul
Kizlar merhaba

Benim Sat 3 mayis. Bat 2 Haziran. Son iliskiden bu yana 13 14 gun gecti.
Goguslerde agri bel agrisi bas agrisi ve ayaga kalktigimda gozlerde kararma cabuk acikma istah artmasi uyku istegi gibi belirtilerle umutlandim.
Dun kanama geldi ve umudum bitti. Derken pembemsi seyrek bi kac damla olarak kaldi dun aksam ustunde. Sonrasinda hic olmadi. Adete donmedi ve adet gibi de olmadi.
Ve yine umutlandim.
Bugun su 3 liralik testlerden 2 tane yaptim tek cizgi cikti. Umut sifir.
Kanamam da yok eger adet olmazsa kan testi yapacagim bu hafta.
Sizin hikayelerinize benziyor mu ne dusunmeliyim?
Babalar gunu hediyesi olur mu kocama? :(
Rabbim bana ve hepimize saglikla bebek sahibi olmayi nasip etsin hep dua ediyorum.

Allah razi olsun herkesten.

Selan canim.konuya cevap veren olmamis.ben de benzer durumdayim.adet günüm 7.6 ile 9.6 arasi.
Pazartesi aksamdan beri pembe akintim var ben de ümidimi kaybetmek üzereydim..fakat kanama fazlalasmadi. Arada cok cok az pembe akinti var.
Bende rezerv düsüklügü var.allahim nerde isteyen varsa versin iclerindede bize.
Insan ister istemez ümitleniyor :(

Kizlar merhaba

Goguslerde agri bel agrisi bas agrisi ve ayaga kalktigimda gozlerde kararma cabuk acikma istah artmasi uyku istegi gibi belirtilerle umutlandim.
Dun kanama geldi ve umudum bitti. Derken pembemsi seyrek bi kac damla olarak kaldi dun aksam ustunde. Sonrasinda hic olmadi. Adete donmedi ve adet gibi de olmadi.
Ve yine umutlandim.
Rabbim bana ve hepimize saglikla bebek sahibi olmayi nasip etsin hep dua ediyorum.

meraba canım benimde öyle olmuştu hafif leke tarzındaydı kesin hamile değilim diye sorana hayır hamile değilim diyordum kiiii ama hamileymişim yanii belkide hamilesindir sat ın 5 - 10 gün geçsin tekrar test yap ama en iyi sonuç kan testi direkt kan testi yaptır sonucu bizede söylee:34:

Kizlar merhaba

Ve yine umutlandim.

Benim yerleşme kanamam adetime 1 hafta kala olmustu ve kanamadan 2 gun sonra idrar testinde çıkmıştı

Bata 3-4 gün kala once kahve sonra pembe leke şeklinde olmuştu.3 gun sürdü sonra çoğalmasıni beklerken küt diye kesildi. Battan 5 gün sonra pozitif test çıktı. Ben de adet oldum sanmıştım çünkü başta kahverengi lekem hep olur. Ama bu defaki yerleşme kanamasiymiş.

Sana tavsiyem çok umutlanma bu konudaku hayal kırıklığı kadar kötü bir şey yok. Geçen ay testim pozitif göstermesine rağmen hamile olmadığımı öğrenince büyük hüsran yaşadım. :50: umarım sen bunu yaşamazsin.

Back