• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı yaşayanlar bakabilir mi?

Bir şey sorabilir miyim bende de geçen ay ilk kez adet gecikmesi oldu 4/5 gün ama sonra adet oldum. Adet olmadan önce ilk kez sürekli kahverengi akıntım oldu adete 1 hafta kala da ani bir pembe kan boşalması oldu sonra daha olmadı. Kahverengi ile devam etti. Sizce kimyasal gebelik olabilir mi?
Düşük yapmışta olabilirsiniz kimyasal gebelikte olabilir evet ama en iyisi rahatsizliklariniz devam ediyorsa Dr gözükün

Kızlar selam, 31_32 günde bir adet oluyorum. Son adeti 11 aralikti. Hesaba göre bugün adet olmam gerekiyordu. Son adetimden 21 gün sonra ultrasonla bakıldı 13 mm kalinlikti. 2 gün evvel peçeteye açık kahve, turuncumsu bı akıntı bulaştı. Adet oluyorum sandım. Ama o gün kesildi. Bugünde kahverengi hatta siyaha yakın camurumsu akıntı geldi. Göğüs ağrım dışında başka bir şikayetim Yok. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden test yapmadım. Yorumlayabilir misiniz
Merhaba, kimyasal gebelik belirtleriniz neydi nasıl anladınız?

Merhaba, kimyasal gebelik belirtleriniz neydi nasıl anladınız?
Ben tüm hamilelik belirtileirni yasadım sonra gebelik testim pozitif cıktı kandan test verdim oda yükseldi sonra tam adet gecmesinden 7 gün sonra düstü değerim kanamam basladı cok fazla pıhtı geldi benim o şekilde oldu

Düşük yapmışta olabilirsiniz kimyasal gebelikte olabilir evet ama en iyisi rahatsizliklariniz devam ediyorsa Dr gözükün
Anladım canım yok geçti artık bir rahatsızlığım yok ama ilk kez o zaman böyle bir durum yaşadım ama ağrım sızım olmadı pek .. çok azdı ağrı.

Bende pazartesı günü wc giddim peceyle sıldım attım sifonu cekmek için gerı dondum peçetede bir damla kan var tekrar peçeteyke kontrol ettım bırdama daha kan var sonra sureklı köntrol ettım hiç bisey yok sık dıye tesıldı anlıcanız varsa adetım 6 da gögüslerım cok sistı acıyor ben bundan iki ay önce tüp bebek transferı oldum negatıf sonuc aldım gecen tekrardan gıttım kist var dedi bana takvıye edıcı bır ilaç verdı onu kullanıyorum simdi aca yerlesme mı dıye dusundum ama test yapamıyorum korkudan
Merhaba . Bir gelişme var mi .İlk gebeligimde bende de bir iki damla kanlı akıntıdan sinra gelmemişti. Her gün olup bitiyordu . Gerçi sağlıksız bir gebelikti ama. Şimdi de kanama yok , kasik ağrıları var . Kesilmeyen ama azalan ağrılar . Öncesinde kesilirdi ağrılar belli saatler . Gerçi hiç bir gebelik bir diğerine benzeyecek diye bir şey yok . Hayırlısı ile gebeyizdir inşallah

Kızlar selam, 31_32 günde bir adet oluyorum. Son adeti 11 aralikti. Hesaba göre bugün adet olmam gerekiyordu. Son adetimden 21 gün sonra ultrasonla bakıldı 13 mm kalinlikti. 2 gün evvel peçeteye açık kahve, turuncumsu bı akıntı bulaştı. Adet oluyorum sandım. Ama o gün kesildi. Bugünde kahverengi hatta siyaha yakın camurumsu akıntı geldi. Göğüs ağrım dışında başka bir şikayetim Yok. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden test yapmadım. Yorumlayabilir misiniz
Son durumun nedir

amin canımm İnşallah güzel haberleri veririz birbirimize :)
Ayni ay Benim de olmamam gerek dun benimde Pepe akindi geldi. Ama 3gun once test yaptim migde bulandi ve sol kasik agrim var sizce nedri

Eklentiler

• 552C576E-3133-49AE-872D-60D3730DE6D5.jpeg
    552C576E-3133-49AE-872D-60D3730DE6D5.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 81
Back