- 30 Kasım 2023
- 97
- 8
- 34
- Konu Sahibi mavimsiiii1
11 gün olmuş oluyor bugünle birlikte
Test yapsam çıkar mı ?
Test yapsam çıkar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkiye girdikten 10 gün sonra gelmesi beni endişelendirdi ama bugünde yumurtlama dönemim kafam cok karışıkYerleşme kanaması bu şekilde olmaz
Muhtemelen.O zaman ara kanamam mı oldu yumurtlamadan dolayı sadece 1 kere geldi zaten daha da gelmedi
Ara kanamalar yoğun olmadığı sürece sorun teşkil etmez. Sizinki yumurtlama kanamasına benziyor. Test yapın ama kesin sonuç kanda belli olurİlişkiye girdikten 10 gün sonra gelmesi beni endişelendirdi ama bugünde yumurtlama dönemim kafam cok karışık
O zaman adet gunumun geçmesinin bekleyeceğim 14 gün var daha of11 gün geçince bende yaptım mesela böyle var mı yok mu belli değil yani
Canım benim tam bilmiyorum ama insallah hamilesindiirrrKızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Canım benim teşekkür ederim bugün yine akıntılarım oldu adet kanamasının başlangıcı gibi geliyor bana çok korkuyorum inşallah istediğim sonucu alırım pek umudum yok ama inşallah dediğin olurCanım benim tam bilmiyorum ama insallah hamilesindiirrr
Ben olmayayım sen ol insallah
Benim yumurtlama dönemlerinde bahsettiğiniz gibi kasıklarım da ağrı ve lekelenme olur. Regli biter bitmez hamile kalma ihtimaliniz çok düşük yeni yumurta oluşmuyor henüz ve içinize boşalmamış bile. Hamilelik olduğunu sanmıyorum ama regliniz gecikirse kan verirsinizKızlar merhaba sizin yorumlarınıza ihtiyacım var .
Temmuzun 5 inde adet oldum .
10 Temmuzda adetim bitti .
Toplam 5 gün sürdü.
2 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ama içime boşalma olmadı
Ve dün aniden sancı girdi sol kasıgıma 2-3 saat agrıdı
Tuvalete gitme ihtiyacı duydum .
Ve peçeteye sürdüğümde kırmızı pıhtı şeklinde az miktarda kan geldi
Sonra tekrar sürdüğümde leke şeklinde geldi ve bir daha hiç gelmedi.
Bugün yumurtlama dönemim
Ve aşırı agrım var ..
Böyle adet agrısı giibi
İlişkinin üstünden 11 gün geçti
Sizce bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi ?
Bizde tam birleşme olmadı meselaCanım benim teşekkür ederim bugün yine akıntılarım oldu adet kanamasının başlangıcı gibi geliyor bana çok korkuyorum inşallah istediğim sonucu alırım pek umudum yok ama inşallah dediğin olur
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canımBenim yumurtlama dönemlerinde bahsettiğiniz gibi kasıklarım da ağrı ve lekelenme olur. Regli biter bitmez hamile kalma ihtimaliniz çok düşük yeni yumurta oluşmuyor henüz ve içinize boşalmamış bile. Hamilelik olduğunu sanmıyorum ama regliniz gecikirse kan verirsiniz
Yani en erken regliden 5 gün önce erken gebelik testleri sonuç veriyor. Ama anlattığınız tabloda hamilelik olacağını sanmıyorum ek bir riskli ilişki yaşamadıysanız eğerBende öyle yapmayı düşünüyorum canım
Ama kaşıklarımda çok şiddetli agrılar var
Sol kasıgımda ve Pelvik bölgemde umarım hamile değilimdir kendimi henüz anne olmaya hazır hissetmiyorum yerleşme kanaması olduktan sonra kan testi yada iftar olumlu sonuç vermez mi ?
Hayır yaşamadım sadece o gün yaşadım aslında yine problem yoktu taki o kan gelene kadarYani en erken regliden 5 gün önce erken gebelik testleri sonuç veriyor. Ama anlattığınız tabloda hamilelik olacağını sanmıyorum ek bir riskli ilişki yaşamadıysanız eğer
Canım geçmiş olsun .Kızlar adetime 8 gün varken böyle bir leke geldi ve başka birşey gelmedi sizce nedirEki Görüntüle 3458173
Daha beklemedeyim ama kaset test sonrasan silik olduCanım geçmiş olsun .
Ben pek bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek istemem .
Nasıl oldu ?
Yumurtlama günündeydi ?