NasipBelki vardır korkma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması mı yaşayanlar bakabilir mi?
- Konu Sahibi aslim0637
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2018
- 12
- 1
- 36
- 27
Yarın gidicem bakalım ara ara bulantı ve baş dönmelerim kasık bel ağrım akıntım devam ediyo hala ama bakalım artık canımBilgim yok balım kan verdin mi tekrar var mı
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
Kızlar selam, 31_32 günde bir adet oluyorum. Son adeti 11 aralikti. Hesaba göre bugün adet olmam gerekiyordu. Son adetimden 21 gün sonra ultrasonla bakıldı 13 mm kalinlikti. 2 gün evvel peçeteye açık kahve, turuncumsu bı akıntı bulaştı. Adet oluyorum sandım. Ama o gün kesildi. Bugünde kahverengi hatta siyaha yakın camurumsu akıntı geldi. Göğüs ağrım dışında başka bir şikayetim Yok. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden test yapmadım. Yorumlayabilir misiniz
- 17 Aralık 2022
- 56
- 5
- 1
- 29
Kızlar selam, 31_32 günde bir adet oluyorum. Son adeti 11 aralikti. Hesaba göre bugün adet olmam gerekiyordu. Son adetimden 21 gün sonra ultrasonla bakıldı 13 mm kalinlikti. 2 gün evvel peçeteye açık kahve, turuncumsu bı akıntı bulaştı. Adet oluyorum sandım. Ama o gün kesildi. Bugünde kahverengi hatta siyaha yakın camurumsu akıntı geldi. Göğüs ağrım dışında başka bir şikayetim Yok. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden test yapmadım. Yorumlayabilir misiniz
- 17 Aralık 2022
- 56
- 5
- 1
- 29
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
4 kez yaşadım canım bu yerleşme kanamasını, bahsettiğin gibi adet oluyorum sandım ama devamı gelmemişti,bende korkmayın test verin ,en azından ilaç vs başlarsınız.Yok ben hiç kan testi vermedim, gebelik istemi için doktora kontrollere gidiyorum belirli zamanlarda, sadece 2 ocakta ultrasonla rahim kalinligima bakıldı, son adetimden 21 gün sonra yani. İşte adet olmam gerekirken olmadım, onun yerine kahverengi akıntım geldi o kadar
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
Benim hiç bu şekilde başlamaz adetim pembemsi başlar sonra koyuya döner, bu sanki adetin son günlerinde gelen iç çamaşırı batırmayan ama peceteyle silince gelen cinsten,. kahverengi ve camurumsuydu. 2-3 kere oldu bu dün gün içinde. Bugünde hiç birşey yok mesela.4 kez yaşadım canım bu yerleşme kanamasını, bahsettiğin gibi adet oluyorum sandım ama devamı gelmemişti,bende korkmayın test verin ,en azından ilaç vs başlarsınız
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
canım ne bekliyorsun yapsana test ,ben şimdiye kadar yüz tane yapmıştım eczane benim test param la zengin oldu:)))Benim hiç bu şekilde başlamaz adetim pembemsi başlar sonra koyuya döner, bu sanki adetin son günlerinde gelen iç çamaşırı batırmayan ama peceteyle silince gelen cinsten,. kahverengi ve camurumsuydu. 2-3 kere oldu bu dün gün içinde. Bugünde hiç birşey yok mesela.
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
3 ay içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, sinirlerim umutlarım çok yıprandı. Erken test yaptığım için zaten oldu böyle, yoksa farketmeyecektim bile. Doktor 15ine kadar bekle adetini, kanaman olmazsan gel demişti. Onu bekliyim diyorum. Bilemedimcanım ne bekliyorsun yapsana test ,ben şimdiye kadar yüz tane yapmıştım eczane benim test param la zengin oldu:)))
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
Ama tabi su faktorde var daha önce yaşadığım gebeliklerde hiç yerleşme kanaması olmamıştı (benim yaşadığım yerleşme kanamasıysa eğer). Sadece en fazla 1_2 gün adet gecikmesi, ve vucudumun tepkilerine göre hissedip yapmıştım testi hep
3 ay içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, sinirlerim umutlarım çok yıprandı. Erken test yaptığım için zaten oldu böyle, yoksa farketmeyecektim bile. Doktor 15ine kadar bekle adetini, kanaman olmazsan gel demişti. Onu bekliyim diyorum. Bilemedim
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
kimyasal da geliyormu yerleşme kanaması bilmiyorum ama , yerleşmeye çalışması güzel bir sey canım3 ay içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, sinirlerim umutlarım çok yıprandı. Erken test yaptığım için zaten oldu böyle, yoksa farketmeyecektim bile. Doktor 15ine kadar bekle adetini, kanaman olmazsan gel demişti. Onu bekliyim diyorum. Bilemedim
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
Kimyasal gebelikte genelde kese bile görünmeden kanamaya düşük oluyor hatta Dr lar bunu düşükten bile saymıyor aslında çoğu kadın bunu farketmezmis bile ben sadece çok istediğim için kendimi dinliyorum ve en ufak belirtisi koşup test yapıyorum. Umutlanmamaya çalışmak beni çok yordukimyasal da geliyormu yerleşme kanaması bilmiyorum ama , yerleşmeye çalışması güzel bir sey canım
- 19 Şubat 2020
- 5.351
- 2.903
- 123
- 40
canım benim ben 7 senedir umudumu hiç kaybetmedim,kaybedersek bitmişiz demektir.sen bence test ver yerleşme kanamasıysa eğer teste kesin çıkar.Kimyasal gebelikte genelde kese bile görünmeden kanamaya düşük oluyor hatta Dr lar bunu düşükten bile saymıyor aslında çoğu kadın bunu farketmezmis bile ben sadece çok istediğim için kendimi dinliyorum ve en ufak belirtisi koşup test yapıyorum. Umutlanmamaya çalışmak beni çok yordu
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
Bu hafta sabahçı çalışıyorum sağlık ocakları sabahtan alıyor testi 5ten sonra yaptıramam maalesef, ancak pazartesi. Bugün idrardan test yapıyım baricanım benim ben 7 senedir umudumu hiç kaybetmedim,kaybedersek bitmişiz demektir.sen bence test ver yerleşme kanamasıysa eğer teste kesin çıkar.
- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
Ben de bir keresinde ilişkiden 1 hafta sonra bir kanama yaşadım sonra adetime az kala da birden bir pembe kan boşalması geldi acaba hamile miyim dedim hiç olmazdı normalde , hep kahverengi akıntım vardı mesela ama maalesef olmadı regl oldum. Sağlık olsun inşallah hamilesinizdir ve umarım bu çabalarımız boşa gitmez
- 25 Ağustos 2022
- 118
- 34
- 18
- 27
Az önce test yaptım sonuç bu, ama sevinemiyorum bile çünkü daha önce 2 kere aynı şekilde böyle idrar testiyle çift çizgiyi gördüm sonra kanda beta en fazla 200u gördüm. Sadece bu ay tek farklı olan şey, dün kahverengi akıntım geldi, bı kaç saatte bitti. Öf ne zormuş bu durumlar, Allah'ım hepimize ecir Sabri versinBen de bir keresinde ilişkiden 1 hafta sonra bir kanama yaşadım sonra adetime az kala da birden bir pembe kan boşalması geldi acaba hamile miyim dedim hiç olmazdı normalde , hep kahverengi akıntım vardı mesela ama maalesef olmadı regl oldum. Sağlık olsun inşallah hamilesinizdir ve umarım bu çabalarımız boşa gitmez
Eklentiler
Meraba bende hamile olduğumu öğrendiğimde kahverengi lekelenmelerim oldu düşük tehlikesi olduğunda kâhverengi leke oluyor diye biliyorum,bende düşük tehlikesi vardı,siz bence bı Dr gözükün derimMerhaba herkese iyi aksamlar arkadaslar. Adetim 7 aralıkta oldu diğer adetim 7 ocakta ama 22-23-24aralıkta böyle acık pembe kahverengi tarzı akıntı geldi belim cok ağrıyordu o sıra ve sağ kasıkta ağrı vardı. Sizce yerleşme kanaması mı testte hemen cıkar mı adete daha 10-13 gün var sizce yerlesme kanaması mıdır yardımcı olursanız sevinirim tesekkur ederim
- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
Ay test çok güzel görünüyor ama bende maalesef bu test hiç silik bile çıkmadı .. Allah'ım zamanı gelince yaşatacak inşallah. Pcos musunuz onlarda bazen olabiliyormuş ya da hormonlarınızı etkileyecek ilaç alırsanız da olabilir veya da kimyasal gebelik olabilir (önceki sonuçlar için diyorum). Umarım gebesinizdir. :)Az önce test yaptım sonuç bu, ama sevinemiyorum bile çünkü daha önce 2 kere aynı şekilde böyle idrar testiyle çift çizgiyi gördüm sonra kanda beta en fazla 200u gördüm. Sadece bu ay tek farklı olan şey, dün kahverengi akıntım geldi, bı kaç saatte bitti. Öf ne zormuş bu durumlar, Allah'ım hepimize ecir Sabri versin
- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
Bir şey sorabilir miyim bende de geçen ay ilk kez adet gecikmesi oldu 4/5 gün ama sonra adet oldum. Adet olmadan önce ilk kez sürekli kahverengi akıntım oldu adete 1 hafta kala da ani bir pembe kan boşalması oldu sonra daha olmadı. Kahverengi ile devam etti. Sizce kimyasal gebelik olabilir mi?Meraba bende hamile olduğumu öğrendiğimde kahverengi lekelenmelerim oldu düşük tehlikesi olduğunda kâhverengi leke oluyor diye biliyorum,bende düşük tehlikesi vardı,siz bence bı Dr gözükün derim