- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi 1papatyaaa
-
Aslında erken gebelik testi pozitif çıkardı kaset test mi yaptınızKızlar tecrübelerinizi yazın lütfen çok sabırsızım günler geçmiyor resmen, bu ay regl olmadım yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum bir buçuk günlük kahverengi akıntım oldu, o bittikten bir gün sonra test yaptım ama negatif çikti.
Bu kanamadan kaç gün sonra idrar testi pozitif çıkar?
Aslında erken gebelik testi pozitif çıkardı kaset test mi yaptınız
Lekenlenme bitmeden erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey bir gün sonra kaset test yaptım onda da çıkmadı ben mi çok erken yapıyorum bunu acaba
Benim kanamam devam etmedi o yüzden bu kadar kafama takıldı adete döner sandım ama dönmedi 5 gün sonra tekrar denicem bakalımErken olabilir ben dün yerleşme kanaması sandım test yaptım çok net pozitif çıktı sonra kimyasal döndü kanama çoğaldı
İnşallah gönlünüze göre olurBenim kanamam devam etmedi o yüzden bu kadar kafama takıldı adete döner sandım ama dönmedi 5 gün sonra tekrar denicem bakalım
Amin canım sağolasınİnşallah gönlünüze göre olur
Ne oldu gebe kaldınız mı ya benimde şuan ayniBenim kanamam devam etmedi o yüzden bu kadar kafama takıldı adete döner sandım ama dönmedi 5 gün sonra tekrar denicem bakalım
Regl oldumNe oldu gebe kaldınız mı ya benimde şuan ayni
Onzaman ben test vermeyim zaten bir kere daha böyle.olmustum sanırım.offfffRegl oldum
İnşallah senin vardır canımOnzaman ben test vermeyim zaten bir kere daha böyle.olmustum sanırım.offfff
Amin Allah in işini bilmiyoruznasip etse olur etmese olmazİnşallah senin vardır canım
Kesinlikle öyle Allah bize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahAmin Allah in işini bilmiyoruznasip etse olur etmese olmaz
Kesinlikle öyle Allah bize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşamin
Amin ben 34 yaşındayım daha hiç bebeğim yok senin var mıKesinlikle öyle Allah bize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?