pelincim bugün ayın 12si. adet oldun mu? yada test yaptın mı? ne durumdasın? belirtiler var mı?
arkadaşlar bende yerleşme akıntısı kahverengi olmuştu fakat o akıntıyı zaman zaman yaşıyorum özelleikle dün yine yaşadım 8+1 haftalığımı ama bebişi göremedim ço endişeliyim acaba geç döllenmemi oldu şimdi beklemedeyim 10. haftaya kadar inş Allah ım hayırlısıyla görürüm kalp atışlarınıda duyarım nolur bana dua edin.
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?bencede endişelenme ..bi çok hamiş 10.hafta yada 12.haftada bebişi görüyo..dr ler adet olduğun günü baz alarak sana kaç haftalık olduğunu söylüyoo..ama ben bu sitede adetnden 2 gün önce hamiş kalanları okudumm..güya o günlerde hamiş kalmak imkansız derlerdi..ama allahın taktiri iştee..inşaallah sende bebişini yakında görürsünn
Ne yaptın sonuç nedir cnmMrb bayanlar benim adetim bittikten 10 gün sonra bi kanama oldu leke şeklinde sizce ne olabilir merak ediyorum doktora gitmelimiyim?
Ne yaptın sonuç nedir cnm
Ayni seyi yasiyorum umarim sonucda aynj olurHamileyim canm :) 5 haftalik
Ayni seyi yasiyorum umarim sonucda aynj olur
Adete 10 gun varken leke geldi kesildi acayip kasik ve karin agrim var benim pek umudum yok ama sizinki tam olarak nasildi gebeligi ne zmn ogrendiniz
Benim de cok az geliyo ama 3 gundur mesela sabah geliyo gun boyu yok ertesi sabah bi daha azBende ilk olarak leke geldi çok hafif ama o lekeyle beraber acayip bi kasık ağrım oldu ondan sonra adetim 2 gün geçti test yaptim pozitifdi sonra beta hcg testi yaptırdım canm net olarak öğrendim sonucu
canim bende adetime 8 gun kala..kahverengi gormeye basladim 4 gun surdu..hastaneye gittim kan testi yaptik sonuc negatif..doktorum adet gunu olarak say dedi..onumuzdeki ay hamile oldugumu ogrendim..belki sen oyle olursun.Benim de cok az geliyo ama 3 gundur mesela sabah geliyo gun boyu yok ertesi sabah bi daha az
Boyle
Adetime 10 gun varken basladi hala adet günüm gelmedi
Ama bende umut yok olsa bi kere gelirdi bu kadar sürmezdi
Benim de cok az geliyo ama 3 gundur mesela sabah geliyo gun boyu yok ertesi sabah bi daha az
Boyle
Adetime 10 gun varken basladi hala adet günüm gelmedi
Ama bende umut yok olsa bi kere gelirdi bu kadar sürmezdi
Umarim olur amacanim bende adetime 8 gun kala..kahverengi gormeye basladim 4 gun surdu..hastaneye gittim kan testi yaptik sonuc negatif..doktorum adet gunu olarak say dedi..onumuzdeki ay hamile oldugumu ogrendim..belki sen oyle olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?