yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar belirtileriniz nasıldı?

arkadaşlar bende yerleşme akıntısı kahverengi olmuştu fakat o akıntıyı zaman zaman yaşıyorum özelleikle dün yine yaşadım 8+1 haftalığımı ama bebişi göremedim ço endişeliyim acaba geç döllenmemi oldu şimdi beklemedeyim 10. haftaya kadar inş Allah ım hayırlısıyla görürüm kalp atışlarınıda duyarım nolur bana dua edin.

busem68 benim hamileligimde,, son adet tarihim 1 agustostu,,bebegimi ultrasonda 24 eylulde gorebildim gec dollenme olmus ,,seninde oyle olabilir ,,simdi bi kizim var 11 aylik..beklemek cok zor o gunleri hatirliyorumda dokor bi kac hafta beklicez dediginde saatler bile gecmiyodu,,heyecandan naapcagimi bilmiyodum,,allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin sevgiler

pelincim bugün ayın 12si. adet oldun mu? yada test yaptın mı? ne durumdasın? belirtiler var mı?

yok canım 12. de olmadım..ama 12 si gece eşimle birlikte olduk ..ilişki esnasında kan geldi epey bi kan..ama durdu..yani sadece ilişki esnasında geldi..adet oluyorum sandım ama olmuyorum..bugün akşama doğru pembe bi akıntı oldu o kadar..beklemedeyimm yanii..şimdide hamiş olmaktan korkuyomm..çünkü kan geldi..iyi bişey değildir herhaldee..offfff beklemek çok zorrrrrr

bencede endişelenme ..bi çok hamiş 10.hafta yada 12.haftada bebişi görüyo..dr ler adet olduğun günü baz alarak sana kaç haftalık olduğunu söylüyoo..ama ben bu sitede adetnden 2 gün önce hamiş kalanları okudumm..güya o günlerde hamiş kalmak imkansız derlerdi..ama allahın taktiri iştee..inşaallah sende bebişini yakında görürsünn

kızlarrr benim yerleşme kanaması değilmişşş.senağlama..baya baya hormonlarım kafayı yemiş galibaa..ayyy bugün adet oldumm...aradada öyle bi kanamışım galibaaa...artık kısmet ...bu ay çok çalışmam lazımm...bi yerde okudum nisan mayıs aylarında kadınlar daha çabuk hamile kalırmış..hani doğada canlanıyo..çiçek böcek falann....yani bu ayyy çokkk çalışmam lazımm çokkkk...

arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim ben ağustos 20 de adet olacaktım ama 14 ünde oldum ilk gün kırmızıydı ve çok azdı adet oldum 2.ve3. günler hep kahverengi geldi ben bu ay klomen kullanmıştım acaba hamilemiyimdir lütfen cevap yazın 3 senedir bekliyorum ama gelen yok allah hepimizi muradımıza erdirir inşallah

Kızlar kafayı yiyecem. Adetimé 4 gun var ve kahverengi koyu renkte lekelenme aynı zamanda peceteyle silince kan açık renkte. Hiç bu yaşıma kadar bu kadar erken olmadım. Aşırı baş ve bel ağrısı var. Ne kadar zaman gebelik testi yapabilirim.

Arkadaşlar merhaba benimde 29 temmuz da adetm 2 gün sürdü 5. Günü doktora gittim doktor ultrasyonda baktı hamile değilsin dedi. adetim biter bitmez göğüslerim şişti belim ağırdı sanki tekrar adet olacakmışım gibi bu ay adetime 6 gün var daha ama normalde ben 10 gün yada bir hafta önce olurum ve adet olmadan kahverengi kanamam gelir ama daha gelmedi bu sabahta idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle sildiğimde açık renkte çok az miktarda kan geldi ama hala kanamam yok. Hem korkuyorum hem ümitliyim hayırlısı olsun

Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Mrb bayanlar benim adetim bittikten 10 gün sonra bi kanama oldu leke şeklinde sizce ne olabilir merak ediyorum doktora gitmelimiyim?

Dr. Gittin mi cnm yada bi test felan aynisi bende oldu Adetim bittikten 9, 10 gün sonra ben de hasta oldum sandım daha 15 gün varken kahverengi şeklinde günlük ped bile dolmuyor 5 gün boyle sürdü şuan adet olmama 4 gün var bakalım ne olacak test yapsam çıkar mi acaba yerleşme kanaması bumu acaba .

Ayni seyi yasiyorum umarim sonucda aynj olur
Adete 10 gun varken leke geldi kesildi acayip kasik ve karin agrim var benim pek umudum yok ama sizinki tam olarak nasildi gebeligi ne zmn ogrendiniz

Bende ilk olarak leke geldi çok hafif ama o lekeyle beraber acayip bi kasık ağrım oldu ondan sonra adetim 2 gün geçti test yaptim pozitifdi sonra beta hcg testi yaptırdım canm net olarak öğrendim sonucu

Bende ilk olarak leke geldi çok hafif ama o lekeyle beraber acayip bi kasık ağrım oldu ondan sonra adetim 2 gün geçti test yaptim pozitifdi sonra beta hcg testi yaptırdım canm net olarak öğrendim sonucu
Benim de cok az geliyo ama 3 gundur mesela sabah geliyo gun boyu yok ertesi sabah bi daha az
Boyle
Adetime 10 gun varken basladi hala adet günüm gelmedi
Ama bende umut yok olsa bi kere gelirdi bu kadar sürmezdi

Benim de cok az geliyo ama 3 gundur mesela sabah geliyo gun boyu yok ertesi sabah bi daha az
Boyle
canim bende adetime 8 gun kala..kahverengi gormeye basladim 4 gun surdu..hastaneye gittim kan testi yaptik sonuc negatif..doktorum adet gunu olarak say dedi..onumuzdeki ay hamile oldugumu ogrendim..belki sen oyle olursun.

Boyle

Yok canm 3 günde sürebilir leke şeklindeyse adetin geçince hemen bi test yap hamile olabilirsin

canim bende adetime 8 gun kala..kahverengi gormeye basladim 4 gun surdu..hastaneye gittim kan testi yaptik sonuc negatif..doktorum adet gunu olarak say dedi..onumuzdeki ay hamile oldugumu ogrendim..belki sen oyle olursun.
Umarim olur ama
Yani negatif dediginde hamileymissin?
Ogrendiginde 5-6 haftalik filan olmustur o zmn
Benim hic boyle olmamisti cok erken 10 gun oncesi şüphelendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…