yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar belirtileriniz nasıldı?

Umarim olur ama
Yani negatif dediginde hamileymissin?
Ogrendiginde 5-6 haftalik filan olmustur o zmn
Benim hic boyle olmamisti cok erken 10 gun oncesi şüphelendiriyor
yok canim hamile degildim..2 aralikta kahverengi gordum..megerse adet olmusum..ama kanamam olmadi..3 ocakta doktora gittim hamile oldugumu ogrendim..yeni hamileydim..son adet gunum 2 aralik sayildi.

H
yok canim hamile degildim..2 aralikta kahverengi gordum..megerse adet olmusum..ama kanamam olmadi..3 ocakta doktora gittim hamile oldugumu ogrendim..yeni hamileydim..son adet gunum 2 aralik sayildi.
himm anladim hayirli ugurlu olsun saglikla kucağına al insallah
tesekkur ederim bilgiler icin

benimde ayin 19 unda korunmasiz iliski oldu 23u gibi hafif kanli gibi 2-3 gun suren bir akintim oldu cok degildi. sonrasi arada kasik ve bel agrilarim devam ediyor. tatli canim cekiyor normalde tatli sevmem cok aramam. bat 8 subat bakalim bekliyorum sonuc ne olacak insallah hamisimdir. he bu arada ruyalarim da sapitnis durumda sacma sapan gercek gibi ve uyanmakta zorlaniyorum. hayirlisi...

Arkadaşlar benimde 2 gündür kahverengi leke geliyor adetime 6 gün var hamile olabilirmiyim bu erken gösteren testlerden yapsam çıkarmı

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…