selam pelin 003 benim dogum kontrol hapim bitti o bir kac gun icerisinde korunmadim adetim 5 gun gecikti ayni olcakmis gibi belirtilerim vardi,,test aldim hic bisey yok,,bi gun sonra kanamam geldi tamam dedim degilmisim,,ertesi gun kesildi,,kesildikten sonra 4 gun boyunca her gun test yaptim yine yok doktor ultrason bakiyo yok kan testi yapiyoz degerler cok dusuk kese yok .doktor kesinlikle degilsin bile dedi,hem gec dollenme olmus hemde o korunmadigim arada kalmisim yani korundugumu dusundugun o gunlerde,.o kanamadan 25gun sonra ben ultrasonda bebegimi gordum,,su anda 11 aylik bi kizim var.cok istiyodum bi bebegim olsun 4 kere dusuk yaptim ,,en sonunda korkudan vazgecmistim..insallah allah sana en kisa zamanda saglili sihatli bi bebek nasip etsin allah yuzunu guldurur insallah her seyin hayirlisi,,sevgiler
merhaba canım.benim adetime birgün kala kahverengi bir kanamam olmuştu adet oldum sandım hatta ağlamıştım bile.sonra gerisi gelmeyince kanamanın korktum çünkü daha önce iki düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.o yüzden adetim kesildi sandım bir koşu doktorda aldık soluğu.kan testi yaptı doktorum ve hamileymişim.şimdi oğlum 3.5 aylık.inşallah darısı senin başına.
canım, ben oğlumda kahverengi olarak yerleşme kanaması yaşadığımı hatırlıyorum. ama adetten önce mi yoksa adet zamanımı yaşadığımı hatırlamıyorum ama bu ayda olmadı diye düşünmüştüm ama meğer canım oğluşum benimleymiş.
bu seferde adetime dört gün kala hafif kahverengi leke geldi. yine tamam dedim geliyo erken erken. ama yine devamı gelmedi. ikinci meleğimde benimleymiş şükürler olsun Rabbime.
İnşallah seninde meleğin gelmiştir inşallah canım.a.s.
merhaba akadaşlar ben şunu merak ettim yani mutlaka yerleşme kanaması fark ediliyor mu
pelin 003 6 yillik evliyim ilk gebeligimi 2 yila yakin bekledim dusuk yaptim,,ikinciye 4,,5 ay sonra kaldim onuda kaybettim 5 yilda 4 kez dusuk yaptim,,Allah dilegini en kisa zamanda gerceklestirsin insallah ,,beklemek zor ama allahin dedigi olur tez zaman da allah sana saglili bi bebek nasip etsin
benim de adet tarihimde pembe akıntım oldu adet zannettim sonra kesildi evde test yaptım ve çift çizgi çıktı.....
canım ne güzelllhihoyyyt ayyy inşallah benimde öyle olur..şu an beklemedeyimm..akıntı falanda kesildi..1 gün sürmüştü aslında..12 nisan büyük günn...ya kırmızıları güörcem yada 1 hafta bekleyip test yapcamm...şafak 2
inşallah çift çizgiyi görürsün canım ...........
teşekkürler..hamişlerin duası daha çabuk kabul edilirmişş..allahın mucizesini taşıdıkları için...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?