!!!hamile olanlar bana yardım edin lütfen!!!

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
selam arkadaşlar benim edetim 2 gün geçti bi hafta önce bende aşırı uyku istegi ve ara ara hafif olarak baş dönmeleri ve 4 gün önce sol kasığıma batma girdi hatta yürümekte zorluk çektim ama o akşam geçti bugünde sağ kasığımda batma başladı akıntımda önce rakı beyazı akıntı daha sonra süt beyazı renginde ama az olarak sadece tuvalete çıktığım zaman akıntım geliyo az önce yine akıntım oldu ama bu sefer hafif sarımsı gibiydi daha sonra akıntıyla karışık kahverengi gibi akıntım geldi acaba hamile olabilir miyim kızlar yada adet mi oluyorum 10 aydır korunmuyoruz ama yine de bebeğimiz olmadı bu sefer kendimi gerçekten hamile hissediyorum çünkü adetlerim hiç gecikmedi 10 ay boyunca ve ben 28 günde bi adet oluyorum en son şubatın 13.de adet olmuştum bugünle tam 29 gün oluyo yarında adet olmazsam 30 gün yani adetimi 3 gün geçmiş olucam inşallah adet olmam ya birde sağ kasığımdaki ağrı halen devam ediyo ama hafif bi ağrı var bazen şiddetleniyo gibi kendini hissettiriyo ama o kadar değil sizce hamile olabilir miyim belirtiler nasıl yoksa adet belirtisi mi lütfen yardım edin:Saruboceq: sarımsı ve kahverengi gibi gelen akıntı sizce adet belirtisi mi onuda söylerseniz çok sevinirim.. test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye eğer çarşambaya kadar edet olmazsam o zaman yapayım diyorum sonuç kesin çıkar demi kızlarr offf hamile miyim değil miyim yardım adin :Saruboceq: sizler hamilesiniz sizde de böyle şeyler oldu mu

Son düzenleme:
canım şimdi olumlu da olumsuz da bişey söylemek seni etkileyecektir.En güzeli test yapmak, sonucu görür stres yapmazsın en azından.İnşallah hamilesindir.Ben de 4 haftalık hamileyim, daha çok yeni yaşadım söylediğin belirtileri, yine de en doğrusu kan testi.Biraz daha bekle, bir kaç gün sonra belli olacak durumun.

inşallah canım hamileyimdir çarşamba günü test yapıcam bakalım umarım hayal kırıklığına uğramam:((((:çok üzgünüm:

mrb cnm ben hamıle degılım ama sana yardımcı olabılırım kadın dogum doktorunun yanında çalısıyorum ben en ıyısı hamılelık testı yaptırman çnku bahsettıgın şeyşerin hamılelıkle ılgısı yok daha fazla kendını hamıle oldugun fıkrıne alıstırmadan yap testıÇok üzgünüm çoook

Ben hamile olduğumu altı haftalıkken öğrendim daha öncesinde test yaptırdım hemde iki kere kan testi çıkmadı ve doktor ilaç verdi kullandım adet olmayınca doktora gittim 6 haftalık hamileydimbazen böyle aksiliklerde oluyor şimdi 10 haftalık hamileyim kısacası sen doktora git ama eğer adet görmesende hemen ilaç kullanma

canım inşallah hamilesindir.Ben 3 haftalık hamileyken öğrendim hamile olduğumu. Ama ben idrar yanması şikayetiyle gittim hastaneye doktor hamile olduğumu söyledi... Sonrası tabiki mutluluk.. Benim bu şekilde öğrenmemle birlikte kasığımda ağrı ve sağ bacağımada kramplar girmeye başladı...Uyku isteiğimde arttı tabi. Bencede hamile olabilirsin. Ama hiç bekleme test yaptır çünkü hemen belli oluyor...

merhaba arkadaşlar benimde reglim 6 gun gecikti. bugun pembe bir iki damla kan geldi. ilk defa boyle oldu ve adet sancısı gibi bel agrım var. acaba hamilemiyim cok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar benimde reglim 6 gun gecikti. bugun pembe bir iki damla kan geldi. ilk defa boyle oldu ve adet sancısı gibi bel agrım var. acaba hamilemiyim cok merak ediyorum

benim yasadigim belirtilere benziyor ama yine de sen bir test yap . ben bir hafta gecince yapmistim,ikinci cizgi hemen ve cok net bir sekilde cikmisti,insallah hamilesindir.a.sa.s

Back
X