• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerlesme kanamasi yardimmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yagmur2110

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
423
242
53
Kızlar merhaba BAT 4 ocak benim. Fakat bugün kahverengi su gibi akintim geldi afedersiniz böyle anlatıyorum ama belki benim gibi yaşayan vardır. Bebek istiyoruz acaba yerleşme kanamam gelmiş olabilirmi

Kızlar merhaba BAT 4 ocak benim. Fakat bugün kahverengi su gibi akintim geldi afedersiniz böyle anlatıyorum ama belki benim gibi yaşayan vardır. Bebek istiyoruz acaba yerleşme kanamam gelmiş olabilirmi
evet olabılır 5 gun kaldıgına gore bı kac gune erken gebelık testınde de cıkar. :KK5:

Afedersiniz ama gaz sıkıntım da var yumurtlama günümden beri buda belirti olabilirmi
evet sureklı karnın hava doluyomus gıbı dımı ^^ bunun yanına kabızlık da eslık edebılır. garıp rahatsızlık verıcı bısı . hormonlardanmıs :) yanı evet hamılelık belırtısı o da.

evet sureklı karnın hava doluyomus gıbı dımı ^^ bunun yanına kabızlık da eslık edebılır. garıp rahatsızlık verıcı bısı . hormonlardanmıs :) yanı evet hamılelık belırtısı o da.
Abla diyeceğim benden buyuksundur eminimki 😊ablacım kaç gündür kabızlık sıkıntısı çekiyorum eşim hatta bisey yemiyosun bu şişlik ne karnında demişti istahimda kesildi

Bide yerleşme kanaması sürekli devam eden biseymi yoksa birden kesiliyomu

Bide yerleşme kanaması sürekli devam eden biseymi yoksa birden kesiliyomu
kabız lık ılk belırtılerden hatta. yerlesme kanamsı dedıklerı normalde akıntı o. kanama bıle degıl. bole beyaz akıntımız var ya onun kahve yada pembe daha sümüksü versıyonunu dusun . bı ıkı gun max surer denır. ama bı gun olur gecer cogunlukla. o da bole 2 3 damla pecete kırletcek kadar. ama bole bazen lekelenme yasayan ınsanlar da var. doguma kadar bıle surebılıyo. kahve rengı olur o.

Ben 20 yaşındayım ablacım doğru tahmin etmişim karnimda agri oluştu akıntıdan sonra
allah sabır versın de bekle 5 gun:halay::halay: benım hıc oyle huylarım yok. hobılerım arasında erken gebelık testı yapmak ılk sırada:confused: ben veeadetın gecmesını beklemeekk peeeeeh:skandal:

Çıka bilir 5 6 gun kala öğrenen çok ve ben şahidim bir doktorun yazısın da okumuştum yumurtlamadan 1 hafta sonra gebelik testte çıkar eğer geç yumurtlama olmadıysa

Çıka bilir 5 6 gun kala öğrenen çok ve ben şahidim bir doktorun yazısın da okumuştum yumurtlamadan 1 hafta sonra gebelik testte çıkar eğer geç yumurtlama olmadıysa
Şimdi idrar testi yaptım çıkmadı ablacm idrarda çıkmaz diye düşünüyordum zaten az önce tuvalete çıktım da peçeteye nokta nokta kahverengi şeyler gelmiş

Back