Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması ve rengi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dış gebelikte ki sancı hastanelik eden cinsten çok zor bi şey regl sancılarına benzemez

Arkadaşlar bilen yaşayan duyan varsa yardımcı olun lütfen ben adet olacağım ilk gün kan testinde 32.80 ile hamile olduğumu öğrendim aynı gün kanama da oldu yerleşme diye önemsemedim başta ama iki gündür kırmızı olarak devam ediyor. Neden böyle oluyor acaba

Kızlar benimde 3 gün sürdü kahverengi koyu bordo şeklinde bugün test yaptım negatif çıktı tam adet zamanıma denk geldi hamile olabilrmiyim bilmiyorum ne zaman test yapmam gerekiyo

Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovülasyonu değerlendirmedik ama Korunmasız ilişki oldu bat 10 Nisan 2 gündür kahverengi nohut kadar lekelenme oluyor az az gebelç kalabileceğimi düşünmüyorum ama yerleşme olabilir mi acaba

Bende gelen lekelenmeyi adete yormustum 3 gun boyunca gelince. Adetim den 3 önce basladı benim 28 gunde bir olurum normalde olabilir ben kasık agrısı dan şüphelendim öyle test yaptım.

Bende gelen lekelenmeyi adete yormustum 3 gun boyunca gelince. Adetim den 3 önce basladı benim 28 gunde bir olurum normalde olabilir ben kasık agrısı dan şüphelendim öyle test yaptım.
Benim de kasık ara ara sızlama var lekem dün başladı nohut kadar geldi bugün de aynı şekilde ama benim bat a daha 1 hafta var

Aynı tarihlerde yaşamışız bende 25 martta lekelendim 3 gün kahverengi test yaptınızmı siz sonuç nedir

Merhaba bende sana birşey sormak istiyorum canım sen tecrubelisin benim de 2 gün koyu çamur gibi kahverengi kanama oldu çok az ama regli kadar çok degil 3.gün koyu kırmızı ve bugun 4.gün sadece peçeteye silince tuvalete gittiğimde geliyor açık kırmızı pembe gibi ve sag kasıgım da çok batma var erken gebelik testi aldım ama hala lrkelenme oluyor diye yapmadım

Bence yapmalısın en azından negatif mi pozitif mi görür rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…