- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.677
- 798
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Dış gebelikte ki sancı hastanelik eden cinsten çok zor bi şey regl sancılarına benzemezDış gebelik belirtileri nelerdir?
Dış gebelikte de tipik hamilelik belirtileri yaşanabilmesine karşın, sağlıklı bir gebelik ile arasında bazı farklar söz konusudur. Dış gebeliği işaret eden en önemli ve yaygın belirtiler şu şekilde sıralanabilir:
İlk 3 maddeyi okuyunca iyice endiselenmeye başladım
- Vajinal lekelenme ve kanamalar
- Bıçak saplanması benzeri keskin ağrılar
- Karnın tek bir tarafında meydana gelen şiddetli ağrı
- Sindirim sisteminin çalışma düzeninde bozukluklar
- Kilo kaybı
- Baş dönmesi ve bayılma
- Rektal basınç
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovülasyonu değerlendirmedik ama Korunmasız ilişki oldu bat 10 Nisan 2 gündür kahverengi nohut kadar lekelenme oluyor az az gebelç kalabileceğimi düşünmüyorum ama yerleşme olabilir mi acabaİlk kızımda acık pembe olmustu bende gec dollenme demişti doktor. Dun üçüncü gebelik için gittim gecen hafta adetime 3 gun kala 3 gun kahverengi ara ara akıntı halinde geldi dun hamile olduğumu ogrendim keseyı de gorduk.
Bende gelen lekelenmeyi adete yormustum 3 gun boyunca gelince. Adetim den 3 önce basladı benim 28 gunde bir olurum normalde olabilir ben kasık agrısı dan şüphelendim öyle test yaptım.Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovülasyonu değerlendirmedik ama Korunmasız ilişki oldu bat 10 Nisan 2 gündür kahverengi nohut kadar lekelenme oluyor az az gebelç kalabileceğimi düşünmüyorum ama yerleşme olabilir mi acaba
Benim de kasık ara ara sızlama var lekem dün başladı nohut kadar geldi bugün de aynı şekilde ama benim bat a daha 1 hafta varBende gelen lekelenmeyi adete yormustum 3 gun boyunca gelince. Adetim den 3 önce basladı benim 28 gunde bir olurum normalde olabilir ben kasık agrısı dan şüphelendim öyle test yaptım.
Aynı tarihlerde yaşamışız bende 25 martta lekelendim 3 gün kahverengi test yaptınızmı siz sonuç nedirArkadaşlar günaydın herkese sağlıklı günler dilerim.benimde beklenen adet tarihim 24 marttı.ama ben 23 Mart'ta lekelenme oldu dedim ki adet olacağım kesin dedim ped koydm o gece olmadım.dün ve bugün hala peçeteye sildikçe gelen hafif leke var.ve adetimin normalde ikinci günü olması lazım.test alıp negatif görmeye korkuyorum..kan henüz gelmedi şuana kadar .hep kahverengi idi.bu ay ilişki sadece yumurtlama dönemlerinde oldu.
Merhaba bende sana birşey sormak istiyorum canım sen tecrubelisin benim de 2 gün koyu çamur gibi kahverengi kanama oldu çok az ama regli kadar çok degil 3.gün koyu kırmızı ve bugun 4.gün sadece peçeteye silince tuvalete gittiğimde geliyor açık kırmızı pembe gibi ve sag kasıgım da çok batma var erken gebelik testi aldım ama hala lrkelenme oluyor diye yapmadımEger ki adetin duzenli ise hemen adetse kırmızı geliyor ilk kızımda acık pembe akıntım olmustu adet zamanı ogrenmiştim hamile olduğumu küçüğünde yasamadım ama sımdı benım adet yarıhıme 2/3 gun kala koyu kahve ve neredeyse 3 gun suren akıntım geldi ben adete yordum aklıma gelmedi ne zaman arkasından 4 gun sonra sag kasıkta agrım basladı ondan sonra test yaptım ve damlaları damlattıgım anda ıkıncı cizgi belirdi.
Bence yapmalısın en azından negatif mi pozitif mi görür rahat edersinMerhaba bende sana birşey sormak istiyorum canım sen tecrubelisin benim de 2 gün koyu çamur gibi kahverengi kanama oldu çok az ama regli kadar çok degil 3.gün koyu kırmızı ve bugun 4.gün sadece peçeteye silince tuvalete gittiğimde geliyor açık kırmızı pembe gibi ve sag kasıgım da çok batma var erken gebelik testi aldım ama hala lrkelenme oluyor diye yapmadım
Lekelenme devam ederken belli olur mu yapayım o zaman tesekkür ederim canımBence yapmalısın en azından negatif mi pozitif mi görür rahat edersin
Yaptınmı testiLekelenme devam ederken belli olur mu yapayım o zaman tesekkür ederim canım
Yaptım canım 3 dakika oldu birşey yok sanırımYaptınmı testi
Benimki regl günüme yakın oldu kahverengi kırmızı arası bişi bir defa geldi o kadarGünaydın kizlaryerleşme kanaması ne zaman olur birde rengi nasıldır beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?