• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması ve rengi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kahverengi akıntım gelmişti battan 4 gün sonra, 2 gün tuvalete girdikçe akıntıya farkettim 3. Gün kanamam başladı kimyasal geçirdim. Doktora kahverengi akıntı diyince pek hoş karşıladığımız bişi değil demişti.
Sağlıklı başlamayan gebelik zaten bir şekilde sonlaniyor sanırım,en hayırlısı da çok umutlanip bağlanmadan sonlanmasi sanırım,oğlumu hiç aramamistim ama yaklaşık 1bucuk sene önce alarm veren yumurtalık rezervime rağmen oğlum küçük diye doktorları dinlenemedim,bugünleri Görememisim😔

Benim de öyleydi canım ama benim malesef kimyasal oldu beta düştü ve kanamaya döndü
Ben de bir kimyasal gebelik geid
Beta verdiniz mi bat üzerinden kaç gün geçti benim akındı başlamadan önce idrarda pozitifi fakat akıntı dan sonra negatife döndü beta düştüğü için
Ben de bir kimyasal geçirdim,Ekim ayında,ancak günüm geçene kadar hamile.olduğumu bile anlamadım ne akinti ne ağrı hiçbir şey yoktu,zaten öğrendikten 3 gün sonra kanama ile sonlandı adet sürecine girdim,umarım akıntıya rağmen sağlıkla devam eden gebeliklerimiz olur

Sağlıklı başlamayan gebelik zaten bir şekilde sonlaniyor sanırım,en hayırlısı da çok umutlanip bağlanmadan sonlanmasi sanırım,oğlumu hiç aramamistim ama yaklaşık 1bucuk sene önce alarm veren yumurtalık rezervime rağmen oğlum küçük diye doktorları dinlenemedim,bugünleri Görememisim😔
Evet aynen embriyo sağlıksız olduğu için vücut onu kendiliğinden atıyor, kimyasal gebelik çok sık yaşanan bir durum o yüzden çok kafaya takmamak lazım diğer gebelikler etkilemiyor🙏 regl olmuş gibi korunmadan devam edilebiliniyor.

Ben de bir kimyasal gebelik geid

Ben de bir kimyasal geçirdim,Ekim ayında,ancak günüm geçene kadar hamile.olduğumu bile anlamadım ne akinti ne ağrı hiçbir şey yoktu,zaten öğrendikten 3 gün sonra kanama ile sonlandı adet sürecine girdim,umarım akıntıya rağmen sağlıkla devam eden gebeliklerimiz olur
Umarım canım ekimden sonra tekrar hamile kaldın mı korundun mu

Umarım canım ekimden sonra tekrar hamile kaldın mı korundun mu
Kalmaya çalışma çabalarım devam etti araliktan bu yana ancak henüz gebelik elde edemedim,bu süreçte Amerikan Hastanesi ve Acıbadem e gittim tüp bebek için sonuçlarıma bakan her iki doktor da Prof tu sen kendi kendine hamile kalabilirsin git bir 6 ay gelme dedi her ikisi de inanır mısınız,bu ay da tam yumurtlama günlerini değerlendirdik,kafam duygularım çok karışık çok,23unden beri bekliyorum adetim sökülür heralde diye,hamileysem de sanırım 10 gün geçmeden gitmicem en azından belki kese görünür diye

Kalmaya çalışma çabalarım devam etti araliktan bu yana ancak henüz gebelik elde edemedim,bu süreçte Amerikan Hastanesi ve Acıbadem e gittim tüp bebek için sonuçlarıma bakan her iki doktor da Prof tu sen kendi kendine hamile kalabilirsin git bir 6 ay gelme dedi her ikisi de inanır mısınız,bu ay da tam yumurtlama günlerini değerlendirdik,kafam duygularım çok karışık çok,23unden beri bekliyorum adetim sökülür heralde diye,hamileysem de sanırım 10 gün geçmeden gitmicem en azından belki kese görünür diye
Anladım canım ama kafana takma bak 1 sene hamile kalamamak çok normal sabırsızım hemen olsun istiyoruz ama malesef bu kadar kolay olmuyor yumurtalıklarında vs bi sorun yoksa beslenmene dikkat ederek Ovülasyon dönemlerini stressiz şekilde değerlendirmeye devam et. Kimyasaldan sonra vücudun kendini korumaya almış olabilir. Ayrıca kendine umutsuz vaka demeyi bırak🤭 Umut her zaman vardır, pozitif güzel düşün. O tohum bi yerden yeşillenecek🙏

Arkadaşlar günaydın herkese sağlıklı günler dilerim.benimde beklenen adet tarihim 24 marttı.ama ben 23 Mart'ta lekelenme oldu dedim ki adet olacağım kesin dedim ped koydm o gece olmadım.dün ve bugün hala peçeteye sildikçe gelen hafif leke var.ve adetimin normalde ikinci günü olması lazım.test alıp negatif görmeye korkuyorum..kan henüz gelmedi şuana kadar .hep kahverengi idi.bu ay ilişki sadece yumurtlama dönemlerinde oldu.
İnşallah bebiştir 😊 lekelenmeler 3 saat ile 3 gün arası sürüyormuş. Bence yarında gelmezse test yapın.

İnşallah şuana kadar gelen giden yok adetimin 2. günü leke başlayalı 3 gün oldu. geçen ay adetim 25 Şubattı.
Benimde 27 şubat tı aynen 2 gün oldu leke başlayalı ve benim testte 221 çıktı bhcg. Ama bir daha gidemedim kahverengi akıntı geçti ağrım var ama asıl adet tarihinde bugundu. Hemşire her şey yolunda deeğrşrr iyi dedi ama şüphelerim oldu sitede yorumlara baktıkça.

Dış gebelik belirtileri nelerdir?
Dış gebelikte de tipik hamilelik belirtileri yaşanabilmesine karşın, sağlıklı bir gebelik ile arasında bazı farklar söz konusudur. Dış gebeliği işaret eden en önemli ve yaygın belirtiler şu şekilde sıralanabilir:

• Vajinal lekelenme ve kanamalar
  • Bıçak saplanması benzeri keskin ağrılar
  • Karnın tek bir tarafında meydana gelen şiddetli ağrı
  • Sindirim sisteminin çalışma düzeninde bozukluklar
  • Kilo kaybı
  • Baş dönmesi ve bayılma
  • Rektal basınç
İlk 3 maddeyi okuyunca iyice endiselenmeye başladım😔

51FCA270-8313-49CE-8D72-935180CC86A9.jpeg

Malesef test yaptım negatif çıktı
Normal adet gününüzden 1 gün sonra yapmış oldunuz sanırım testi,bazı testler yanıltıcı olabiliyormus,normal adet sürecine girmezseniz tekrarlayın bence birkaç yerde de yerleşme kanamasının 5-6 gün surebilecegini okudum
Uzmanlar gebelik belirtisi olan yerleşme kanamasının yaklaşık olarak 6-12 gün arasında sürebileceğini, söz konusu durumun kişiden kişiye değişebileceğini söylerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal adet gününüzden 1 gün sonra yapmış oldunuz sanırım testi,bazı testler yanıltıcı olabiliyormus,normal adet sürecine girmezseniz tekrarlayın bence birkaç yerde de yerleşme kanamasının 5-6 gün surebilecegini okudum
Uzmanlar gebelik belirtisi olan yerleşme kanamasının yaklaşık olarak 6-12 gün arasında sürebileceğini, söz konusu durumun kişiden kişiye değişebileceğini söylerler.
Ne güzel moral verdiniz.inanın bende istiyorum.umarım kana dönmediği sürece umut vardır.çok teşekkür ederim bu güzel bilgilendirme için.evet dün adet olmam gerekiyordu.3 gündür süren lekelenme var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel moral verdiniz.inanın bende istiyorum.umarım kana dönmediği sürece umut vardır.çok teşekkür ederim bu güzel bilgilendirme için.evet dün adet olmam gerekiyordu.3 gündür süren lekelenme var.
Rica ederim,sanirim yerleşme kanaması da kısmen kişisel bir durum yani illa 3 gün sürecek diye bişi yok önemli olan miktarı ve rengi diye vurgulanmış birçok yerde ,umarım hamilelik yönünde bir netleşme olur🙏

Back