- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Teşekkürler paylaşımınız için. Kaçıncı haftada başladı kanamanoz ve şu an kaç haftalıksınız. Progestan bazı doktorlar işe yaramıyor dese de gerçekten işe yarıyor özellikle iğnesi. Benim ilk hamileliğinde bıraktı doktor sonra gene başlasa da geç kalmıştı.Ben de yaşadım. Hem yerleşme yaşadım hem adet zamanımda bi kanama yaşadım. Doktora gittim kanama alanı var dedi. Progestan yazdı fitil olarak kullan dedi. Riskli gebeliğin var yatacaksın tabak bile kaldırmayacaksın dedi. 7 gün sürdü kanama sonra bitti ilacı da kesti doktor kanama alanı gitmiş kendiliğinden. Sizde mutlaka doktora gidin bence
İnşallah inşallah.Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Çocuk nasip etsin sonrada onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gerçekten şu sitede benzer şeyler yaşayan ve olumlu sonuçlanan insanlara denk gelince rahatlıyor insan yoksa kimse dışarıda anlamıyor.Evet kafalar bulanık orayı mesajı yazıp gönderdikten sonra idrak edebildimsizin mesajınız da oldukça faydali olmuş arkadaşa fikir olmasi açısından,burası güzel bir platform gerçekten Umarim herkes hayırlısı ile hamile kalır ve sağlıkla kucaklarina alır bebisleri
4 haftalıkken falan başladı 1 hafta sürdü. Doğum yaptım ben çoktan 17 aylık oldu oğlumTeşekkürler paylaşımınız için. Kaçıncı haftada başladı kanamanoz ve şu an kaç haftalıksınız. Progestan bazı doktorlar işe yaramıyor dese de gerçekten işe yarıyor özellikle iğnesi. Benim ilk hamileliğinde bıraktı doktor sonra gene başlasa da geç kalmıştı.
Allah bağışlasın birlikte nice sağlıklı güzel yıllarınız olsun4 haftalıkken falan başladı 1 hafta sürdü. Doğum yaptım ben çoktan 17 aylık oldu oğlum ☺
İkisinde olabilir geçen ay da ilk böyle geldi arkasından söküldü bu ay kahverengi ve az böyle geldi test pozitif çıktı. Siz bence kafanızı bulandormadan direk test yapın yerleşme oluyorsa slikte olursa çıkar diye düşünüyorum.Arkadaşlar çok özür dileyerek çektim ve paylaşıyorumyorumlariniza ihtiyacım var bugün birkaç kez bu şekilde akıntım oldu adetim mi sökülemiyor yoksa yerleşme mi sizce
İkiside olabilir ama genelde bu renk adete dönüyorArkadaşlar çok özür dileyerek çektim ve paylaşıyorumyorumlariniza ihtiyacım var bugün birkaç kez bu şekilde akıntım oldu adetim mi sökülemiyor yoksa yerleşme mi sizce
Benim 3 gündür hemen hemen böyle kırmızıya döner diye test yapmıyorum ama içim içimi yiyor. Göğüslerim çok hassas.heran adet olacakmış gibi.bugünde bekleyeceğim yarın inşallah test yapacağımMerhabalar benimde 4 haftalıkken tuvalete gittiğimde ağrısız şekilde sadece peçeteye sürüntü şeklinde çok açık pembe iki kere gelmişti.
Bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması 3 günden fazla sürmezmişBenim 3 gündür hemen hemen böyle kırmızıya döner diye test yapmıyorum ama içim içimi yiyor. Göğüslerim çok hassas.heran adet olacakmış gibi.bugünde bekleyeceğim yarın inşallah test yapacağım
İnşallah bekliyorum kırmıza dönene kadar umut var ama belirsiz bi umut.mutlaka yazarım sonucu.sizinde bebişiniz hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızBildiğim kadarıyla yerleşme kanaması 3 günden fazla sürmezmiş ☺ İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Testi yaptıktan sonra bizede yazın
Aminİnşallah bekliyorum kırmıza dönene kadar umut var ama belirsiz bi umut.mutlaka yazarım sonucu.sizinde bebişiniz hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Benim şuan hala sildikçe geliyor.benim akşama mutlaka bi test alıp yapmam ğerekiyorBenim kahverengi akıntım gelmişti battan 4 gün sonra, 2 gün tuvalete girdikçe akıntıya farkettim 3. Gün kanamam başladı kimyasal geçirdim. Doktora kahverengi akıntı diyince pek hoş karşıladığımız bişi değil demişti.
Benim de öyleydi canım ama benim malesef kimyasal oldu beta düştü ve kanamaya döndüBenim kahverengi olmuştu kanama akıntı arası bi şeydi. Regl olacağıma yordum ama hamileymişim
Beta verdiniz mi bat üzerinden kaç gün geçti benim akındı başlamadan önce idrarda pozitifi fakat akıntı dan sonra negatife döndü beta düştüğü içinBenim şuan hala sildikçe geliyor.benim akşama mutlaka bi test alıp yapmam ğerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?