Yerleşme kanaması ve hamilelik belirtileri

evet bel ağrım da çoktu bugün ağrım yeni sonlandı leke regl döneminde görülen gibi değil kırmızılık olmuyor kahveye yakın koyu sarılı bir de akıntı şeklinde değil leke oluşturacak kadar oluyor implantasyon kanamasıysa idrara yansır evde test yapabilirsiniz

Maalesef çoktan döndü bile kırmızıya. Bir dahaki aya kısmetse. Bu ay olmasını çok istemiştim. Neredeyse emindim ama olmadı işte. Nasip

Arkadaşlar merhaba ovülasyon testimde geç pik gördüm bu ay üzerinden 11 gün geçti adetim gecikti 2 gün adet sancısı gibi ağrı oldu 2-3 gündür ama gelen yoktu bugün çook hafif açık kahverengi leke gibi birşey geldi birkaç kez sadece peçete ile sildiğimde test yaptım akşam 5 te negatif ağrım da yok yani ara ara az var göğüslerim çok acıyor büyüdü birde kabızlık gaz var sizce beklemelimiyim ne zaman test yapıyım bir daha bu arada bugün 5 te yaptığım test bu şekilde lütfen fikir verin

Eklentiler

• BF861D3A-1E78-4338-ADED-B524228BF8F1.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 43
3 gün regl gecikmesinde test yaptım negatif çıktı gecikmenin 10 . Gunundeyim tekrar test yapmadım hamile olabilimiyim..

Maalesef çoktan döndü bile kırmızıya. Bir dahaki aya kısmetse. Bu ay olmasını çok istemiştim. Neredeyse emindim ama olmadı işte. Nasip
stres yapmayın oluruna bırakın bi anda olacaktır inşallahbizler de bekledik daha önce hayırlısı olsun en hayırlı zaman sizi bulsun

sabah ilk idrarla testi tekrarlayın implantasyon gerçekleştiyse kana geçmiştir regl olmazsanız kan verin netleşir

sabah ilk idrarla testi tekrarlayın implantasyon gerçekleştiyse kana geçmiştir regl olmazsanız kan verin netleşir
Test böyle oldu en son ilk attığım bugün olan 3.si dün yaptığım inşallah kuruma çizgisi falan değildir ya o kahverengi leke kesildi göğsüm çok acıyor ara ara adet sancısı gibi ağrı giriyor geçiyor sonra

Eklentiler

• 0A93D073-56BA-4A9E-8237-21D5115D465C.jpeg
    20,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4754.jpeg
    211,7 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba aynı şeyler bendede var kabız olmayan ben yani herhalde 4 senedir kabız olmayan ben kabız oldum kahverengi akıntım var devammediyor kırmıziya.doner diye korkuyorum yarın randevum var görüşüm sizliyor benim adet belirtim değil daha önce gittim doktor kimyasal yaşayabilirsin dedi sancım var akıntım var dua ediyorum inşallah hamileyimdir sağlıklı ilerler iki kere düşük yaşadım biri kurtaj aslında son bir tane daha baya büyük et parçası geldi günüm geçti tam doktora gitcektim aynı gün aşırı kanmalar et parçaları gelmeye basladi

İnşallah hamilesinizdir allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin lütfen haberdar edin bende yazacağım

giderek koyulaşmış aslında benim de böyleydi :) kan verin yarın da netleşsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…