düşmemiş hala aile hekimliği geç sonuçlandırıyor il müdürlüğüne gönderdiği için maalesefE nabizdan da bakabilirsiniz düşmüştür şimdiye e nabza
düşmemiş hala aile hekimliği geç sonuçlandırıyor il müdürlüğüne gönderdiği için malesefE nabizdan da bakabilirsiniz düşmüştür şimdiye e nabza
teşekkür ederim kanda da çıkarsa inşallahHayırlı olsun inşallahovulasyon pik günleri testleri atar mısın
canım 8inde adetin bitti, 12sinde yumurtladın mı? erken olmuş hep mi böyle bu ay mı böyle oldu? Kaç günde bir ve kaç gün adet görüyorsun? Eğer bu ay erken yumurtladıysan geçen ay ne yiyip içtin paylaşabilir misin :))düşmemiş hala aile hekimliği geç sonuçlandırıyor il müdürlüğüne gönderdiği için malesef
teşekkür ederim kanda da çıkarsa inşallahbu ay düzenli yapmaya çalıştım seyri görmek için tamamını paylaşıyorum regl ayın 8 inde bitti bi sonraki 26 siydi 12 si pik 9 ve 11. günleri değerlendirmiştik iki resim aynı sadece renk değiştim net olsun diye
2 ay daha ovülasyon takibi yapmıştım yumurtlama hep 13 14. gündü adetim düzenlidir günü nadiren şaşar bu ay ovülasyondaki değişimi göreyim diye erken başladım erken yumurtlamış olduğumu görünce şaşırdım hatta bu yumurtlama bile olmayabilir bu ay yumurtlamicam galiba demiştimcanım 8inde adetin bitti, 12sinde yumurtladın mı? erken olmuş hep mi böyle bu ay mı böyle oldu? Kaç günde bir ve kaç gün adet görüyorsun?
3 aydır düzenli folik ve demir kullanıyordum eşime de veriyordum beslenmem klasik hiç değişmedi ama bu ay beklentim daha azdı bırakmıştım artık hayırlısı diyerek.. stressizdimcanım 8inde adetin bitti, 12sinde yumurtladın mı? erken olmuş hep mi böyle bu ay mı böyle oldu? Kaç günde bir ve kaç gün adet görüyorsun? Eğer bu ay erken yumurtladıysan geçen ay ne yiyip içtin paylaşabilir misin :))
maşallah canım sağlıklı şekilde doğur inşallah hayırlı olsun.3 aydır düzenli folik ve demir kullanıyordum eşime de veriyordum beslenmem klasik hiç değişmedi ama bu ay beklentim daha azdı bırakmıştım artık hayırlısı diyerek.. stressizdim
teşekkür ederim netleşsin bakalımmaşallah canım sağlıklı şekilde doğur inşallah hayırlı olsun.
Ay bilemedim ki ne desem olmaz şimdi ama testlere göre gebelik diyebileceğimiz bir değerde çıkacak gibi duruyor :) hatta çıktı mı sonucunuz sabah verecektinizAyy inşallah sizce hcg kaç çıkar
19.9 çıktı sonucumAy bilemedim ki ne desem olmaz şimdi ama testlere göre gebelik diyebileceğimiz bir değerde çıkacak gibi duruyor :) hatta çıktı mı sonucunuz sabah verecektiniz
19.9 çıktı sonucumhayırlısıyla
Aaa çok sevindimm hayırlı olsunnn19.9 çıktı sonucum
Ayy ben açıklanana kadar meraktan çatladım vallahi inşallah bu gece uykunuz gelirAaa çok sevindimm hayırlı olsunnnsağlıkla al kucağına... benim sonuç da bi laborat. köşesinde bekliyodur şuan ahahaa
Çok sevindim çok19.9 çıktı sonucum
daha yeni öğrendim düşünAyy ben açıklanana kadar meraktan çatladım vallahi inşallah bu gece uykunuz gelir
Yaaa çok şükür var en azındandaha yeni öğrendim düşünbetam 101 okey oyunu gibi
her gün %50-70 arası artıyormuş aile hekimim 10 bini görmeden tam gebelik diyemeyiz dedi hiç bir şey yapmadan beklicem 2 haftaYaaa çok şükür var en azındanHayırlı olsun inşallah. bende cuma günü gidicem kaça yükselir acaba cumaya kadar dün sabah 19.80 dı
hangi il sizinYaaa çok şükür var en azındanHayırlı olsun inşallah. bende cuma günü gidicem kaça yükselir acaba cumaya kadar dün sabah 19.80 dı