Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması,üstüne görme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok araştırdım çoğu adetten önce yaşamış yani arkadaşınız adet gibi 3 gün yaşadı dimi
Yok daha az az mış ama normalde hep 6 gün sürerdi dedi o ay çok çabalamışlardı 3 gün sürünce de şüphelendi test yaptı meğer yerleşme kanamasıymış

İyi günler adet 1 gün geçtikten sonra yerleşme kanaması yada üstüne görme olur mu?
Yerleşme kanaması adet öncesi yada adet günü geliyor canım sonrasında gelmiyor ilk gebeliğimde görmüştüm bende. Adetin sökülecek muhtemelen arada adet gecikebiliyo korunmayı bıraktığımız aylar. Yinede bir test yap

Bende adetim 2 gün gecektikten sonra akıntı ile birlikte kahve rengi bişeyler geldi 6 gün kadar sürdü. Bugün adetim gecikeli 7 gün oldu kan verdim 4 gün gecikmişti ama o sıra beta 1.20 çıktı kaç kez idrar testi yaptım çıkmadı strese bağlı gecikmemi yerleşme kanaması anlamadım bende araştırmadayım çoğu kadınlar adet gününden önce olmuş ben ise sonra sizin durum ne şuan

Bende adetim 2 gün gecektikten sonra akıntı ile birlikte kahve rengi bişeyler geldi 6 gün kadar sürdü. Bugün adetim gecikeli 7 gün oldu kan verdim 4 gün gecikmişti ama o sıra beta 1.20 çıktı kaç kez idrar testi yaptım çıkmadı strese bağlı gecikmemi yerleşme kanaması anlamadım bende araştırmadayım çoğu kadınlar adet gününden önce olmuş ben ise sonra sizin durum ne şuan
Bende 2 kere test yaptım negatif çıktı hasta olur gibi oldum ama geçtikten sonra kasık ağrılarım yine vardı bişeyim yoktur kesin ama o sıra şüphelenmiştim sizin durum daha farklı tekrar kan testi verin buralarda neler okudum herşey nasip

Yerleşme kanaması adet öncesi yada adet günü geliyor canım sonrasında gelmiyor ilk gebeliğimde görmüştüm bende. Adetin sökülecek muhtemelen arada adet gecikebiliyo korunmayı bıraktığımız aylar. Yinede bir test yap
Evet korunmayı bırakınca dediğiniz gibi neden adet gecikiyor?

X