Ben kimyasala benzettim sanki dr a gitmeden once 5 ustu de sonradan dusmus gibi .Ben kimyasal gecirdigimde camur gibi akintilar olmustu cok sancili gecmisti.Bu arada 7 ay once 5 aylik bebegimizi kaybettik ölü dogum gerceklestirdim
Tesekkurler,sebebi bir turlu bulunamadı normal aylik kontrole gittigimizde bebeginizin kalbi durmus 5 10 gun once dedi doktor benim ilk gebeligim oldugu icin hareketlerini anlamiyordum o zamanlar ve de normal sekilde tedavi verdi doktor ama bir problem olmadigi icin ozel olarak tedavi gormedim butun kontrollerimizi de hem devlette hem ozelde yaptirdikGeçmiş olsun bebeğinizi neden kaybettiniz ?
Bununla ilgili tedavi gördünüz mü ?
canim kahve rengi akintin neyden olmuş? ogrendinmi?Hala kahve krem rengi gibi akintim var ve damar seklinde kan rengi var akintimda galiba gebeyim ya da herhangi bir saglik problemim var
hmm geçmiş olsun, test yapmadinmi?Hayir malesef ogrenemedim.artik kesildi zaten normal beyaz akintiya donust
Tesekkurler. henuz adet tarihime 7 gun var bos yere yapmak istemedim.hmm geçmiş olsun, test yapmadinmi?
dogru :) hayirlisiTesekkurler. henuz adet tarihime 7 gun var bos yere yapmak istemedim.
Merhaba hayırlı kandiller ben bugun katıldım kafam bi konu da çok karışık yardımcı olurmusunuz..
Adetime 10 gın kala iç çamalırımda açık pembe leke gördüm iki damla ve şiddetli karın kasık ağrım var ve aynı gün kesildi acaba üstüne görme denen şey böylr bişey mi adetime şu an 1 hafta var ve ağrım azaldı bilmiyorum kafam katışık test yapmaya da korkuyorum ya çıkmazsayardımcı olurmusunuzz
Yumurtlama doneminde de boyle lekeler geliyor canim.folic asit kullanmanin etkiai tabi bu iyi birsey cunku yumurtalarin cok iyi calisiyor demekmis:)ama insallah hamissindirCanım ilk defa böyle oluyor ve çok şükür hic bir sıkıntı yok ayrıca hiç hap filan kulla madım tek kullandığım hap folic asit onunda yapacağını düşünmüyorum umarım hamişmdir 1 sene oldu artık co istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?