• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi üstüne görme

Mrb arkadaşlar adetime 1 gün var dün hafif pembe kan sürüldü sonra kesildi adet olcakmışım gibi belimde kasıklarımda bacağımda ve göğüslerimde ağrı var adet olcakmışım gibi her an kan gelcekmiş gibi bir histe var ama ilk defa böyle oldu ve kesildi sizce beklemeli miyim

Mrb arkadaşlar adetime 1 gün var dün hafif pembe kan sürüldü sonra kesildi adet olcakmışım gibi belimde kasıklarımda bacağımda ve göğüslerimde ağrı var adet olcakmışım gibi her an kan gelcekmiş gibi bir histe var ama ilk defa böyle oldu ve kesildi sizce beklemeli miyim
Bence beklemelisin canım zaten çok değil 1 gün kalmış yarın kırmızıları görmezsen test yaparsın umarım hamilesindir ❤️

Merhaba hanimlar. Benim gecmis adet tarihim 10 agustos gelecek adet tarihim 9 eylul.
Yumurtlama tarihimde agustosun 24 undeydi iliski oldu ovulasyon testiyle takip etmistim.
Bugun cok minik findik kadar bir kahverengi leke geldi yerlesme kanamasi olabilir mi ?Bu arada yumurtlama gunumden bu yana 1 hafta gecti.

Merhaba Kizlar,
Size birsey sormak istiyorum,bana acil yardimci olurmusunuz?
Cuma günü asilama oldum ve asilama yapilirken doktorum hafif lekelenmen var dedi Ama peceteye gelmemisti hic. Asilama Adet bitiminden 6 gün sonra yapilmisti.
Asilamanin ertesi günü ve onu takip Eden gün Ara Ara kahverengi lekelenmelerim oldu. Aceba yerlesme kanamasi olabilirmi? Yumurta catladiktan sonrada bu tarz lekelenme olabiliyormus,Ama daha önce hic yasamamistim Cok sasirdim.

evet 9 ay denemeden sonra hamileyim, sogan kuru uyguladigimdan bi ay sonra hamile kaldim :)

hayirli olsun, insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. kacinci haftanizdasiniz?
siz sogan kurunu nasil uyguladiniz? tarif edebilirmisiniz aceba?

Iyi aksamlar herkese hayirli kandillerburaya yeni katildim arkadaslar ve cok heyecanli ve istekli olunca yazayim dedim:) 7 subatta normal sekilde adet olduktan sonra tam 14 gun sonra sdece 1 gun suren kanamam oldu ama com azdi ben doktorumu aradim gebelik testi yap dedi yaptim malesef negatif cikti doktora gittigimde beta hcg 3.4 cikti doktorum hamile degilsin dedi.sonra adet gunum 2 gun gecikmeli geldi normalde 5 gun suren adetim sadece 2 gun surdu diger gunler kahverengi camurlu lekeler geldi suan da adetime 13 gun var ve de kahverengi arada damar seklinde kanli akintim geliyor suan annemin yanindayim ve de ablama hamile oldugunda ilk aylarda adet gordugunu soyledi.sizce bende hamile miyim ya da baska benim gibi yassayan var mi kafam cok karisik ve de sanki gebe oldugumu hissediyorum bir bilgisi olan var mi????
Gebe olabilirsin kan testi yaptir istersen

Back