- 23 Ocak 2023
- 41
- 27
- 8
- 31
- Konu Sahibi sadesodali
-
Bir gelişme var mı yoksa devam ediyor mu?Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı
Bugunde devam etti butun gün sadeve selpaia geliyordu, az önce gittiğimde çok silik geldi, lekelenme sona eriyor sanırım. İnş sona erer cünkü kimse uzun sürmesi konusunda iyi şeyler söylemiyorBir gelişme var mı yoksa devam ediyor mu?
Ben kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum. Rengi falan nasıl akıntı şeklinde mi?Bugunde devam etti butun gün sadeve selpaia geliyordu, az önce gittiğimde çok silik geldi, lekelenme sona eriyor sanırım. İnş sona erer cünkü kimse uzun sürmesi konusunda iyi şeyler söylemiyor️
İlk günler kılcal kışcal pembeler ile başladı son 2 gündür açık kahve gibi geliyor ve akıntı gibi sümüksü değil mat birşekilde sadece silince bulaşıyor. Çamaşırıma bir kaç kez geçti onda da tam ön tarafa gelmiş 2 damla pembe kahve damla gibiydi, tüm tariflere uyuyor yaşadığım şey ama 5 gün sürmesi iyi değil dedi herkess bakalım hayılrlısı artıjBen kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı olmaz diye biliyorum. Rengi falan nasıl akıntı şeklinde mi?
Hayırlısı olsun bu sitede çok gördüm böyle olup bebisi tutunanlarıİlk günler kılcal kışcal pembeler ile başladı son 2 gündür açık kahve gibi geliyor ve akıntı gibi sümüksü değil mat birşekilde sadece silince bulaşıyor. Çamaşırıma bir kaç kez geçti onda da tam ön tarafa gelmiş 2 damla pembe kahve damla gibiydi, tüm tariflere uyuyor yaşadığım şey ama 5 gün sürmesi iyi değil dedi herkess bakalım hayılrlısı artıj
Teşekkür ederim çok iyi kalplisinnnHayırlısı olsun bu sitede çok gördüm böyle olup bebisi tutunanları
Merhaba ne durumdasınız acaba gebe misinizTeşekkür ederim çok iyi kalplisinnnisteyen herkesss yaşasın pozitif sonuçların mutluğunu insallah
Merhaba hanımlar bu ay iğne oldum ama kaset testlerde negatif gördüm adetim iki gün aksadiktan sonra iki gündür de çok açık pembe peceteye silince gelen bir kan var ama sadece Peçete silince farkediyroum nedir bu yaşayan varmı
Kizlar naptiniz gebelik var miTeşekkür ederim çok iyi kalplisinnnisteyen herkesss yaşasın pozitif sonuçların mutluğunu insallah
Yok canımKizlar naptiniz gebelik var mi
Merhaba ne durumdasınız acaba gebe misiniz
Reglim 6 gün gecikti ama dünden beri selpağa silince gelen bir kanlı akıntı var, sadece kan değil akıntı ile karışık regl kanı gibi. Ama pede geçmiyor . Ne olduğunu ne yaşadığımı anlamadım bir türlü . Hafta içi kan vericemKizlar naptiniz gebelik var mi
Bende aynı durumdayım beklenen regl tarihinden 4 gün önce başladı gecikmenin beşinci günündeyim ilk defa. Böyle olduReglim 6 gün gecikti ama dünden beri selpağa silince gelen bir kanlı akıntı var, sadece kan değil akıntı ile karışık regl kanı gibi. Ama pede geçmiyor . Ne olduğunu ne yaşadığımı anlamadım bir türlü . Hafta içi kan vericem
Merhaba sizde durum nedir? Aynı durumu ben yaşıyorum şu an regl tarihine baya var ama regl olacakmışım gibi sancı ve leke mevcut.Reglim 6 gün gecikti ama dünden beri selpağa silince gelen bir kanlı akıntı var, sadece kan değil akıntı ile karışık regl kanı gibi. Ama pede geçmiyor . Ne olduğunu ne yaşadığımı anlamadım bir türlü . Hafta içi kan vericem
Merhaba durumunuz nedir bende aynı şeyi yaşıyorum şuan merak ettimMerhaba sizde durum nedir? Aynı durumu ben yaşıyorum şu an regl tarihine baya var ama regl olacakmışım gibi sancı ve leke mevcut.
Son durumunuz nedir doktor ne dedi acaba bende yarın gidicem merak içindeyimBende aynı durumdayım beklenen regl tarihinden 4 gün önce başladı gecikmenin beşinci günündeyim ilk defa. Böyle oldu
Benımki yerleşme kanamasıymış hamileyim şu anMerhaba durumunuz nedir bende aynı şeyi yaşıyorum şuan merak ettim
Merhaba kist oluşmuş o yüzden ara kanama yaşamamışım ertelemeyin gidin mutlaka ilaç kullanıyorum şimdi boşuna iki ayım gitti mutlaka doktora görününSon durumunuz nedir doktor ne dedi acaba bende yarın gidicem merak içindeyim
Sonuç ne olduMerhaba hanımlar bu ay iğne oldum ama kaset testlerde negatif gördüm adetim iki gün aksadiktan sonra iki gündür de çok açık pembe peceteye silince gelen bir kan var ama sadece Peçete silince farkediyroum nedir bu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?