- 12 Mayıs 2024
- 13
- 3
- 1
- 19
- Konu Sahibi melekolmali76
-
Cevap veren yok mu…Reglime 10 gün var, dün gece ilk pembemsi daha sonra kırmızımsı kan geldi hala ara ara devam ediyor ama tam anlamıyla da sökmüyor. Regli midir yoksa yerleşme kanaması tarzı bir şey olabilir mi? İçime boşalma gibi bir şey olmadı fakat prezervatif kullanmadığımız oldu. İçime gelmediğine eminim.
Yerleşme kanaması 10 gün önce gelmez. Hadi oldu diyelim kırmızımsı asla olamazReglime 10 gün var, dün gece ilk pembemsi daha sonra kırmızımsı kan geldi hala ara ara devam ediyor ama tam anlamıyla da sökmüyor. Regli midir yoksa yerleşme kanaması tarzı bir şey olabilir mi? İçime boşalma gibi bir şey olmadı fakat prezervatif kullanmadığımız oldu. İçime gelmediğine eminim.
Umarım öyledir teşekkür ederim. Çok koyu kırmızı gelmiyor ama öyle aşırı açık pembe de değil. bi geliyor bi gelmiyor şu an kan. regli mi anlayamadım ki.Yerleşme kanaması 10 gün önce gelmez. Hadi oldu diyelim kırmızımsı asla olamaz
Sökülür o benceUmarım öyledir teşekkür ederim. Çok koyu kırmızı gelmiyor ama öyle aşırı açık pembe de değil. bi geliyor bi gelmiyor şu an kan. regli mi anlayamadım ki.
ben de bi nevi bunu yaşıyorum…Merhaba benimde bı sorum olacakti regl bittikten 12 gün sonra ilişkinin ertesi günü 2 gün süren lekelenmem oldu yumurta catladigi için mi bu lekelenmeler oluyor? İkinciye başıma geliyor
inşallah… eminiz dimi regliden önce gelmez yerleşme kanaması? bir de yumurtlama dönemi dolayısıyla kanama olabilir mi? yoksa net regli midir?Sökülür o bence
hiç zannetmiyorum benim de reglimden bi gün önce geliyorduReglim yarin da kahverengi yoğun akıntı var yerleşme falan değildir demi ?
Yumurtlama da lekelenme olur kırmızımsı olmaz adetten max 4-5 gün öncesi yerleşme olur bide ben gibi 7. Haftada olabilir.inşallah… eminiz dimi regliden önce gelmez yerleşme kanaması? bir de yumurtlama dönemi dolayısıyla kanama olabilir mi? yoksa net regli midir?
çok teşekkür ederimYumurtlama da lekelenme olur kırmızımsı olmaz adetten max 4-5 gün öncesi yerleşme olur bide ben gibi 7. Haftada olabilir.
Regl olacağı için demihiç zannetmiyorum benim de reglimden bi gün önce geliyordu
evet evetRegl olacağı için demi
Rica ederimçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?