Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Demek ki sonra büyümüş yumurtan. Olmaz diye bişey yok gercekten. Benim ikisinde de yumurtam 19-20 mm oldu ama hamile kalamadim. Bana umut oldun gerçekten. Cuma günü kontrole gidecem benim yumoşlar büyümüşmü bakacaz :)

Rabbim istedikten sonra neler olmuyo ki.hep dua ettim rabbim giden yabrularimin acisini dindircek bi yavru nasip et kucagimi bos birakma diye nasip olurda saglicakla dogarlarsa insallah kucagima bile sigmayacaklar insallah snnde hayirli haberlirini aliriz bian once

Bende 7 haftslıkken kürtaj oldum dr patolojiye gönderdi ve igg su çiçeği gibi viral enfrksiyon tahlili istedi benden 4 tane.Kan pıhtılaşması yaptırdım hepsi temiz çıktı rahim temiz falan ama 2 ay oldu daha tık yok eşimde yanımda yok hoş sadece haftasonları bir araya grlebiliyoruz

İnşallah canım sağol

Nasıl yab

Allah allah. Canım bence canını sıkma bu değerle bide karindan görülmez sen bekle cuma gününü içini ferah tut. Tekrar yarinmi kan vereceksin
Perşembe günü wermeyi düşünüyorum canım insallh dediğin gbi dr

Hmm anladim cnm sennde skntiliymis rabbim yardimcin olsun

Yapmadı cnm o kadr dedim gerek yok bnce yoktr bişey dediler Virt dediler zırt dediler 3 gebelikten sonra yapiyolarms
Bence ozel bi hastanede yaptirmalisin testleri ben ikinci gebelikten sonra yaptirdim test pihtilasma testi 2 gende cikti ama doktor hafif ddi 6 haftadan sonra igne kullancaksin ddi.ben 3 haftada basladim ama 6. Haftada kalbi durdu yinede gerci rabbim bikir nasip etmedikten sonra bunlar bahanede genede en qzindan aklindan ciksin

canim kan verdinmi hic degerin kac cikti
329 cikti cnm
Canım özele gdiyom zaten hiç devlete gtmedim

canim kan verdinmi hic degerin kac cikti
329 cikti cnm
Canım özele gdiyom zaten hiç devlete gtmedim

Bilmiyorum cnm az öncede arkadamdan vajinamdan sızı grdi çok korkuyorum dua edin
Korkma insllah allahin izniyle bisey olmaz ben ne agrilar cekiyorum bianda giriyo aha diyorum bisey oldu kesin sonra geciyo kendimi rahatlatiyorum bisey olmicak allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…