Demek ki sonra büyümüş yumurtan. Olmaz diye bişey yok gercekten. Benim ikisinde de yumurtam 19-20 mm oldu ama hamile kalamadim. Bana umut oldun gerçekten. Cuma günü kontrole gidecem benim yumoşlar büyümüşmü bakacaz :)Aynen allah ole bi veriyo ki sasirip kaliyosun.heleki en sasirdigim nokta doktor bile aciklayamadi tek yumurtam vardi 13 mm doktor pek iyi degil ama bakcaz ddi o yumurtamdan ikiz oldu sonra bide benim yumurtlama gunume denk gelen gunde iliski olmustu ondan da tek zaten gunler birbirine cok yakindi onuda doktor bize ilski gunu verdi bayrama denk geldigi icin pek uyamamistik o yuzden oldu biraz tabi en buyuk rabbim istedi oldu iste
Rabbim istedikten sonra neler olmuyo ki.hep dua ettim rabbim giden yabrularimin acisini dindircek bi yavru nasip et kucagimi bos birakma diye nasip olurda saglicakla dogarlarsa insallah kucagima bile sigmayacaklar insallah snnde hayirli haberlirini aliriz bian onceDemek ki sonra büyümüş yumurtan. Olmaz diye bişey yok gercekten. Benim ikisinde de yumurtam 19-20 mm oldu ama hamile kalamadim. Bana umut oldun gerçekten. Cuma günü kontrole gidecem benim yumoşlar büyümüşmü bakacaz :)
Bende 7 haftslıkken kürtaj oldum dr patolojiye gönderdi ve igg su çiçeği gibi viral enfrksiyon tahlili istedi benden 4 tane.Kan pıhtılaşması yaptırdım hepsi temiz çıktı rahim temiz falan ama 2 ay oldu daha tık yok eşimde yanımda yok hoş sadece haftasonları bir araya grlebiliyoruzSey ne tahlili
İnşallah canım sağolRabbim istedikten sonra neler olmuyo ki.hep dua ettim rabbim giden yabrularimin acisini dindircek bi yavru nasip et kucagimi bos birakma diye nasip olurda saglicakla dogarlarsa insallah kucagima bile sigmayacaklar insallah snnde hayirli haberlirini aliriz bian once
Perşembe günü wermeyi düşünüyorum canım insallh dediğin gbi drNasıl yab
Allah allah. Canım bence canını sıkma bu değerle bide karindan görülmez sen bekle cuma gününü içini ferah tut. Tekrar yarinmi kan vereceksin
Yapmadı cnm o kadr dedim gerek yok bnce yoktr bişey dediler Virt dediler zırt dediler 3 gebelikten sonra yapiyolarmsCanım önceki kürtajdan sonra tahlil yaptımı dr
canim kan verdinmi hic degerin kac ciktiAllh razi olsun sana bnada olmayan herkesede nasip etsin rabbim insallhhh yerleşmedir test yapicm ama cikmayabilirde o yüzden cesaretim yok
Hmm anladim cnm sennde skntiliymis rabbim yardimcin olsunBende 7 haftslıkken kürtaj oldum dr patolojiye gönderdi ve igg su çiçeği gibi viral enfrksiyon tahlili istedi benden 4 tane.Kan pıhtılaşması yaptırdım hepsi temiz çıktı rahim temiz falan ama 2 ay oldu daha tık yok eşimde yanımda yok hoş sadece haftasonları bir araya grlebiliyoruz
Bence ozel bi hastanede yaptirmalisin testleri ben ikinci gebelikten sonra yaptirdim test pihtilasma testi 2 gende cikti ama doktor hafif ddi 6 haftadan sonra igne kullancaksin ddi.ben 3 haftada basladim ama 6. Haftada kalbi durdu yinede gerci rabbim bikir nasip etmedikten sonra bunlar bahanede genede en qzindan aklindan ciksinYapmadı cnm o kadr dedim gerek yok bnce yoktr bişey dediler Virt dediler zırt dediler 3 gebelikten sonra yapiyolarms
329 cikti cnmcanim kan verdinmi hic degerin kac cikti
Canım özele gdiyom zaten hiç devlete gtmedimBence ozel bi hastanede yaptirmalisin testleri ben ikinci gebelikten sonra yaptirdim test pihtilasma testi 2 gende cikti ama doktor hafif ddi 6 haftadan sonra igne kullancaksin ddi.ben 3 haftada basladim ama 6. Haftada kalbi durdu yinede gerci rabbim bikir nasip etmedikten sonra bunlar bahanede genede en qzindan aklindan ciksin
Canım özele gdiyom zaten hiç devlete gtmedimBence ozel bi hastanede yaptirmalisin testleri ben ikinci gebelikten sonra yaptirdim test pihtilasma testi 2 gende cikti ama doktor hafif ddi 6 haftadan sonra igne kullancaksin ddi.ben 3 haftada basladim ama 6. Haftada kalbi durdu yinede gerci rabbim bikir nasip etmedikten sonra bunlar bahanede genede en qzindan aklindan ciksin
Neden ozaman testler i 3 kayiptan sonraya biraktilar ki istege gore yapiyolar die biliyorum329 cikti cnm
Canım özele gdiyom zaten hiç devlete gtmedim
Bilmiyorum cnm az öncede arkadamdan vajinamdan sızı grdi çok korkuyorum dua edinNeden ozaman testler i 3 kayiptan sonraya biraktilar ki istege gore yapiyolar die biliyorum
Korkma insllah allahin izniyle bisey olmaz ben ne agrilar cekiyorum bianda giriyo aha diyorum bisey oldu kesin sonra geciyo kendimi rahatlatiyorum bisey olmicak allahin izniyleBilmiyorum cnm az öncede arkadamdan vajinamdan sızı grdi çok korkuyorum dua edin
Rabbim korusun yavrularımız ı bu sefer hayirliysa bize bagislasinnKorkma insllah allahin izniyle bisey olmaz ben ne agrilar cekiyorum bianda giriyo aha diyorum bisey oldu kesin sonra geciyo kendimi rahatlatiyorum bisey olmicak allahin izniyle
canım haber ver kan sonucunu inşallah çok çok yüksek çıkarPerşembe günü wermeyi düşünüyorum canım insallh dediğin gbi dr
İnsallhhh kuzummcanım haber ver kan sonucunu inşallah çok çok yüksek çıkar
İnsallhhh kuzummcanım haber ver kan sonucunu inşallah çok çok yüksek çıkar
Amin Insallah kuzumRabbim korusun yavrularımız ı bu sefer hayirliysa bize bagislasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?