How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Sana bişey diyim mi hiç bir zmn umudunu kaybetme rabbim size en güzelini wereck busra angelede sanada Bn eminim bunlar bizlerin imtihanı bu imtihan sabırlı olup sukretmemiz gerek ki rabbim daha iyisini wersin bi daha ki ay sizin haberinizi duyucm ona göre:)
Duydum ki biri beni cagrms senin adna cok sevindm canm bendee girmyrdm smdi grdm gordum sok oldum masallah ins aaglikli gebelgn olur bu sefer cnm ins darisi bize ins amin:)

Duydum ki biri beni cagrms senin adna cok sevindm canm bendee girmyrdm smdi grdm gordum sok oldum masallah ins aaglikli gebelgn olur bu sefer cnm ins darisi bize ins amin:)
İnsallh canım çok sağol darısı sizin başınıza :)

Kiizzz napiyon bakalım.. ben yine doktora gittim klomene başladım yarin bitiyo ilacim

Kızlar dün kan wermistim az önce sonucu aldım 772 çıkmış birazdnda hastaneye gdecm insallh iyi haberler alırım kizlar

Kesemizi gördük 4+3 günlük muş tsh yüksek dedi onun için gdicm birde coraspin werdi kan pihtilasmasi testi istedi 1000 TL yi gecikme tuttu bnde dewlette yaptırmayı düşünüyorum kizlar

Kesemizi gördük 4+3 günlük muş tsh yüksek dedi onun için gdicm birde coraspin werdi kan pihtilasmasi testi istedi 1000 TL yi gecikme tuttu bnde dewlette yaptırmayı düşünüyorum kizlar
Çok sevindim canim yaa inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin. Bencede devlette yaptır bayaa pahaliymis

Yaaa cok sevindim canm rabbim sagliklica kucaginada almayi nasip etsin insallah

Banada dua et canım yaa bende hamile kaliyim bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş bu arada adım Özge daha önce söyledim mi hatırlamıyorum :)
Rabbim sana en güzelini wersinn insallhhh hayırlısıyla yakın zmnda hamile kalırsın kuzumm

Banada dua et canım yaa bende hamile kaliyim bu ay hamişlerin duası kabul olurmuş bu arada adım Özge daha önce söyledim mi hatırlamıyorum :)
Rabbim sana en güzelini wersinn insallhhh hayırlısıyla yakın zmnda hamile kalırsın kuzumm

slm kizlar bende yeni uyeyim.24 ü adet gunum ama 3 gundur hafif hafif acik kirmizi kanamam var sanki adet olmusumda bitiyormus gibi.aradada kahvrrengi geliyor ama cok az.daha once bir dusuk yaptim.ozamanda ayni boyle olmustu.acaba hamile kalmismiyimdir ..

Back