- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Esr02,çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahımHamileyim bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esr02,çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahımHamileyim bacim
Amin kuzum seninde öyle insallhEsr02,çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım
Pazartesi gdicm doktora bacim sağolALLAHtamamina erdirsin
Oglum 7 yasinda ikinci ayda boyle dedigin gibi olmustu
Dr erkek cocuk nisanesiymis diyorlar dedim
Dr dediki gebeligin ilk gununden itibaren hic bir renk kan gelmesi tibben kabul edilmez.dusuk olma riski olabilir demisti ki bende dusuk tedavisi olmustum aklinda kalsin gorunmekte fayda var.
Bnde de idrar sıkışıklığı war şuan ama yerlesme gününü hatırlamıyorum doktora gttim kesenin şekli bozuk kanama gözüküyor dediBenimde dun yumurtlamanin uzerinden tam bir hafta gecmisti. Pembe lekelenme oldu bir kac saat surdu. Ayrica surekli idrara sıkısıktım. Idrarimi yapinca sanki idrara cok sıkısmısım hissi oluyordu. Sizde yerlesme kanamasinin oldugu gun idrara cikma durumu nasildi? Suan goguslerimde hassasiyet yok. Insallah hamileyimdir lutfen cevap bekliyorum.
Ayyy canınmm çok sevindimm Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsinHaftasonu grdi araya gdicem pazartesi canım
Canm cok sevindim allah tamamina erdirsin insallahKuzum hamileyim şimdi test yaptim pozitif gördüm insallh sende pozitif gorursun
Progestan ve pruloton igne canım sağol bu aradaNe ilaci kullaniyosun canm
Hamile misin canimNe ilaci kullaniyosun canm
Ay evet bende hamileyim hemde 3 uz saka gibiHamile misin canim
Progestani bende kullaniyorumda bu pruloton ne icin kullaniliyo bi anlamdim gitti yaProgestan ve pruloton igne canım sağol bu arada
Şaka yapıyosunnn :) ay masallahhh rabbim bagslasin genetik mi yoksa warmi ailede üçüzAy evet bende hamileyim hemde 3 uz saka gibi
O da düşük önlüyor heralde çok ağrılı bi igneProgestani bende kullaniyorumda bu pruloton ne icin kullaniliyo bi anlamdim gitti ya
Şaka yapıyosunnn :) ay masallahhh rabbim bagslasin genetik mi yoksa warmi ailede üçüz[/QUOT
Valla ya bende o kadar sasiriyorum ki haftada bi kontrolum var keseleri gordukce hala inanamiyorum amin canm cumlemizinkini bagisalsin. Esimin kardesleri 2 iz ama hic ucuz yok. Bitanesi tek yumurra ikizi dieri tek. Benim tahminim 2 iz olanlar catlama igensinden sonra oldu dier tek olanda yumurtlama gunumde oldu sanirim cunki tedaviye basladigimzda doktor tek yumurtan var o da zor dollenir demisti.rabbim nasil buyuk ya uc tane bebegimi kaybettm bi anda 3 uz annesi olcam insallah
Valla ya bende o kadar sasiriyorum ki haftada bi kontrolum var keseleri gordukce hala inanamiyorum amin canm cumlemizinkini bagisalsin. Esimin kardesleri 2 iz ama hic ucuz yok. Bitanesi tek yumurra ikizi dieri tek. Benim tahminim 2 iz olanlar catlama igensinden sonra oldu dier tek olanda yumurtlama gunumde oldu sanirim cunki tedaviye basladigimzda doktor tek yumurtan var o da zor dollenir demisti.rabbim nasil buyuk ya uc tane bebegimi kaybettm bi anda 3 uz annesi olcam insallahŞaka yapıyosunnn :) ay masallahhh rabbim bagslasin genetik mi yoksa warmi ailede üçüz