How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
ALLAHtamamina erdirsin
Oglum 7 yasinda ikinci ayda boyle dedigin gibi olmustu
Dr erkek cocuk nisanesiymis diyorlar dedim
Dr dediki gebeligin ilk gununden itibaren hic bir renk kan gelmesi tibben kabul edilmez.dusuk olma riski olabilir demisti ki bende dusuk tedavisi olmustum aklinda kalsin gorunmekte fayda var.

ALLAHtamamina erdirsin
Oglum 7 yasinda ikinci ayda boyle dedigin gibi olmustu
Dr erkek cocuk nisanesiymis diyorlar dedim
Dr dediki gebeligin ilk gununden itibaren hic bir renk kan gelmesi tibben kabul edilmez.dusuk olma riski olabilir demisti ki bende dusuk tedavisi olmustum aklinda kalsin gorunmekte fayda var.
Pazartesi gdicm doktora bacim sağol

Benimde dun yumurtlamanin uzerinden tam bir hafta gecmisti. Pembe lekelenme oldu bir kac saat surdu. Ayrica surekli idrara sıkısıktım. Idrarimi yapinca sanki idrara cok sıkısmısım hissi oluyordu. Sizde yerlesme kanamasinin oldugu gun idrara cikma durumu nasildi? Suan goguslerimde hassasiyet yok. Insallah hamileyimdir lutfen cevap bekliyorum.

Benimde dun yumurtlamanin uzerinden tam bir hafta gecmisti. Pembe lekelenme oldu bir kac saat surdu. Ayrica surekli idrara sıkısıktım. Idrarimi yapinca sanki idrara cok sıkısmısım hissi oluyordu. Sizde yerlesme kanamasinin oldugu gun idrara cikma durumu nasildi? Suan goguslerimde hassasiyet yok. Insallah hamileyimdir lutfen cevap bekliyorum.
Bnde de idrar sıkışıklığı war şuan ama yerlesme gününü hatırlamıyorum doktora gttim kesenin şekli bozuk kanama gözüküyor dedi

Ebrarr60 Ebrarr60 ceylin-46 ceylin-46 doktora gttim az önce geldim adet gunum yarın 329 cikti doktr iyi dedi ama geçen keseyi görmüştü şimdi göremediler ilaçları kullan cuma günü gel dedi

Şaka yapıyosunnn :) ay masallahhh rabbim bagslasin genetik mi yoksa warmi ailede üçüz[/QUOT
Valla ya bende o kadar sasiriyorum ki haftada bi kontrolum var keseleri gordukce hala inanamiyorum amin canm cumlemizinkini bagisalsin. Esimin kardesleri 2 iz ama hic ucuz yok. Bitanesi tek yumurra ikizi dieri tek. Benim tahminim 2 iz olanlar catlama igensinden sonra oldu dier tek olanda yumurtlama gunumde oldu sanirim cunki tedaviye basladigimzda doktor tek yumurtan var o da zor dollenir demisti.rabbim nasil buyuk ya uc tane bebegimi kaybettm bi anda 3 uz annesi olcam insallah

Şaka yapıyosunnn :) ay masallahhh rabbim bagslasin genetik mi yoksa warmi ailede üçüz
Valla ya bende o kadar sasiriyorum ki haftada bi kontrolum var keseleri gordukce hala inanamiyorum amin canm cumlemizinkini bagisalsin. Esimin kardesleri 2 iz ama hic ucuz yok. Bitanesi tek yumurra ikizi dieri tek. Benim tahminim 2 iz olanlar catlama igensinden sonra oldu dier tek olanda yumurtlama gunumde oldu sanirim cunki tedaviye basladigimzda doktor tek yumurtan var o da zor dollenir demisti.rabbim nasil buyuk ya uc tane bebegimi kaybettm bi anda 3 uz annesi olcam insallah

Back