How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Benim de bat 16 Ekim. Yani daha var aslında ama bahsettiğiniz durumu 2 gün önce ve bugün yaşadım. 2 gün önce kahve pembe geldi, sildiğimde de hafif kan gördüm ip gibi. Sonra kesildi. Bugün de açık renk gelmiş sarı gibi açık kahve gibi. Ama yerleşme olsa da erken değil mi kafam karıştı benim

Benim de bat 16 Ekim. Yani daha var aslında ama bahsettiğiniz durumu 2 gün önce ve bugün yaşadım. 2 gün önce kahve pembe geldi, sildiğimde de hafif kan gördüm ip gibi. Sonra kesildi. Bugün de açık renk gelmiş sarı gibi açık kahve gibi. Ama yerleşme olsa da erken değil mi kafam karıştı benim
Kaç gün war adetine canim

İnşallah canım. Sen bizim güzel haberlerimizi beklerken senin güzel haberini aldım. Bende bu ay tekrar klomene basladim bakalim ne olacak
Sana bişey diyim mi hiç bir zmn umudunu kaybetme rabbim size en güzelini wereck busra angelede sanada Bn eminim bunlar bizlerin imtihanı bu imtihan sabırlı olup sukretmemiz gerek ki rabbim daha iyisini wersin bi daha ki ay sizin haberinizi duyucm ona göre:)

Sana bişey diyim mi hiç bir zmn umudunu kaybetme rabbim size en güzelini wereck busra angelede sanada Bn eminim bunlar bizlerin imtihanı bu imtihan sabırlı olup sukretmemiz gerek ki rabbim daha iyisini wersin bi daha ki ay sizin haberinizi duyucm ona göre:)
İnşallah caniimmm yaaa :) kendini bu ara fazla yorma hemen doktora git kuzum bu bebiş önemli. hissediyorum çok tatlı bi bebegin olacak :emir_bebek::KK68:

Back