Yerlesme kanamasi olabilirmi?

Yerlesme kanamasi olabilirmi?

• Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Ebrarr60 ceylin-46 doktora gttim az önce geldim adet gunum yarın 329 cikti doktr iyi dedi ama geçen keseyi görmüştü şimdi göremediler ilaçları kullan cuma günü gel dedi
Canım bence değerin çok iyii. Sen bol bol dinlen 1 haftaya keseyide görürsün inşallah. Tekarar hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al

Nasıl yani. Bu değerle keseyi nasıl gördü ki daha yeni oluşuyodur kese
Adetime 4 gun war ken gittim idrara baya sıkışık halde acaba ondan mi gozuktu anlamadim kese war ama düzensiz kanama war etrafında dedi ilaç iğne werdi bugün gttim başka kendi doktruma kese faln gormuyom sen hamilemisin test yaptrdinmi dedi Bnde ewt ama kan testi yaptrmadim dedim yaptr dedi 329 cikti dger doktr un werdi gi ilaçları kullanmaya dewam et dedi cuma gel bk caz dedi sonra içim rahat etmedi dger doktora grdim kese war diyene o ultrasonda bakmadı 1 hafta sonra gel bu değere göre kese görülmez dedi yada değerin yuksekken düşmüştür dedi bnde sağlık ocağından gün aşırı beta yaptricm artması duzenlimi die cuma değil pazartesi gdiyim tam netlessin

Canım meraba. Üçüz deyince yazmak istedim. Hayırlı olsun tedavi mi oluyodun. Klomen filan mı kullandın
Evet cnm 3 uz. Saol allah razi olsun. Daha onve 3 gebelik kaybim vardi hamile kalabilyodum cok sukur bu ay klomen falan kullandik catlama ignesi falan ole oluverdi iste ranbimin hediyesi

Oyle de kuzum dger doktr Bnce kese bozulmuş dedi ya
Nasıl yab
Allah allah. Canım bence canını sıkma bu değerle bide karindan görülmez sen bekle cuma gününü içini ferah tut. Tekrar yarinmi kan vereceksin

Evet cnm 3 uz. Saol allah razi olsun. Daha onve 3 gebelik kaybim vardi hamile kalabilyodum cok sukur bu ay klomen falan kullandik catlama ignesi falan ole oluverdi iste ranbimin hediyesi
Bak görüyomusun 3 gebelik kaybin olmuş. Şimdi üçüz Allahin işi işte Maşallah. Bende iki kere klomen kullandim olmadı. Bu ay yine başladım. Kaç yumurtan olmuştu canım

Bak görüyomusun 3 gebelik kaybin olmuş. Şimdi üçüz Allahin işi işte Maşallah. Bende iki kere klomen kullandim olmadı. Bu ay yine başladım. Kaç yumurtan olmuştu canım
Aynen allah ole bi veriyo ki sasirip kaliyosun.heleki en sasirdigim nokta doktor bile aciklayamadi tek yumurtam vardi 13 mm doktor pek iyi degil ama bakcaz ddi o yumurtamdan ikiz oldu sonra bide benim yumurtlama gunume denk gelen gunde iliski olmustu ondan da tek zaten gunler birbirine cok yakindi onuda doktor bize ilski gunu verdi bayrama denk geldigi icin pek uyamamistik o yuzden oldu biraz tabi en buyuk rabbim istedi oldu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…