Yerleşme Kanaması Olabilir Mi?????

Hayır ben extra bir şey yapmadım canım. İnşallah sana da en kısa zamanda nasip olur.

Akıntın varmıydı peki başka çünkü bende akıntıda yok ara ara adet olucakmış gibi ağrılarım oluyor o kadar
Hiç hatırlamıyorum inanki. Sanki adet olacakmışım gibi hissettim, kasık ağrısı, bel ağrısı vs. Hatta yerleşme kanaması olduğu zaman adet oldum sandım. Başka bir belirti hatırlamıyorum

Hiç hatırlamıyorum inanki. Sanki adet olacakmışım gibi hissettim, kasık ağrısı, bel ağrısı vs. Hatta yerleşme kanaması olduğu zaman adet oldum sandım. Başka bir belirti hatırlamıyorum
Anladım çok teşekkür ederim peki lekelenme miktarı bir iki damla kadarmıydı hatırlıyomusun hala anlayamadım ben ne yaşıyorum benden hayatta böyle bi leke gelmedi

Selam canım ne oldu hamile misin şuan bende öyleyim

Merhaba kızlar, adetin beşinci gününde eşimle korunmasız ilişki yaşadım. 13 saat sonra ertes72 kullandım. İlişkiden 8 gün sonra (yani bugün) kanamam oldu. Peçete sildikçe gelen ve su gibi. Aşırı kasık ve bel ağrım var. Bir sonraki reglima 15-16 gün var.. ne yapıcam?:)

yerleşme olabilir

Şuan ne durumdasınız aynı şeyleri yaşamışız ..kaç gün var reglinize

Benim bildiğim yerleşme kanaması 8-10 gün sürmez ya… emin olmak için kan testi yapın isterseniz.
Merhaba ayın 5 inde regl oldum normalde 22 ila 25 gün arası regl olurum bugün 25. Günüm 3 gün önce çok yoğun puding kıvamda beyaz akıntım geldi 1 sefer 2 gündür ise peçeteyle sildiğimde hafif pembe ya da kahverengi akıntı geliyor sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? test yapmalıyım yoksa ayın 5 inden sonra mı test yapayım k

Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Merhaba ayın 5 inde regl oldum normalde 22 ila 25 gün arası regl olurum bugün 25. Günüm 3 gün önce çok yoğun puding kıvamda beyaz akıntım geldi 1 sefer 2 gündür ise peçeteyle sildiğimde hafif pembe ya da kahverengi akıntı geliyor sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? test yapmalıyım yoksa ayın 5 inden sonra mı test yapayım ?

Bence biraz daha bekle. Gecikmenin bi 5. gününde falan yap :)

Benimde lekelenmeler mevcut 24.günümdeyim . Acaba nasıl lekelenmeler yaşıyorsunuz bende pembe hafif kahve sadece peöeteye renk verecek şekilde geliyor. Ped koydum öğlenden bu zamana hiç gelmedi pede. Neden böyle oldu anlamadım

Evet benim de dün peçeteye akıntılı kırmızımsı gibi bi bulaşık geldi devamı gelmedi ben de adet oluyorum sandım bıgün sabah yine peçeteye tek sefer kahverengimsi akıntıya dönüştü . Bu saat oldu yine devamı yok pedim tertemiz, sadece arada silince çok açık pembe sarı şekilde hatta normale yakın gibi. Dediğim gibi pedimde hiçbi şey yok öyle akan ya da pıhtılaşma da yok. Adet olacakmış gibi Bikaç gündür hafif ağrı hem şişkinlik var. Normalde adet olacağımda önce bulaşık olur ertesi gün artar yoğunlaşır bu sefer böyle olmadı. Normalde bugün adet günüm gerçi adetlerim değişebiliyor ama ortalama 35 günde bir . Son adetimi 25 eylülde olmuştum. Ama bu ufak lekelenmeler iki gündür silince oluyor. Şu an kahvelik de yok. 2-3 gün önce idrar testinde negatif çıktı.Ay çok uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur. Sizce hamile olma ihtimali var mıdır? Genelde buraya yazanlarda hep bulantı, baş dönmesi , göğüs hassasiyeti var hamile olanlarda, bende bunlar yok o yüzden kafam karısıyor

Bende pcos ve haşimato var levatirion 100 mg kullanıyorum 2 yıldır . Normalde 30-35 gün arası regl olurum. Geçen ay 21. De direkt regl oldum . Bu ay da 24. Günde kahve pembe leke geldi ama çok soluk sadece peçeteye geliyor. Bu ay ikimizde hasta olunca çok değerlendiremedik. Tutarsa rabbim gönlümüze ferahlık verdi diyeceğiz

Ben bugün test yaptım ikinci çizgi aşırı silik var ama kuruma çizgisi de olabilir bilemedim
Çok kez test yaptım hiç silik cizgi görmedim hep negatifti ....umarım pozitif olur sonucunuz 9 gün kalmış reglinize belinizdeki ağrı gectimi peki devam ediyormu ...benim bugün reglim ama henüz olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…