- 25 Ocak 2020
- 67
- 39
- 28
-
- Konu Sahibi Supermassivebb
İnşallah hayırlısı olurEvet olabilir. Erken gebelik testi de olsa hormonlar yeterli seviyeye ulaşmadan negatif çıkabiliyor. Bence şimdi tekrar test yapın varsa çıkacaktır
Erken gebeliklere güvenmiyorum ben. Kasette de çıkar zaten bat geçmişİnşallah hayırlısı oluryorumunuz için teşekkürler. Peki normal kaset test mi yoksa yine erken gebelik testi mi yapmam daha doğru olur? Pek bilgili değilim bu konularda o hakımdan sormak istedim
Teşekkür ederim, negatif göreceğim diye çok korkuyorum. Belki bugün alıp yarın yapabilirim kaset test. TeşekkürlerErken gebeliklere güvenmiyorum ben. Kasette de çıkar zaten bat geçmiş
Evet sabah ilk idrarla yap canım inşallah çift çizgileri görürsünTeşekkür ederim, negatif göreceğim diye çok korkuyorum. Belki bugün alıp yarın yapabilirim kaset test. Teşekkürler
İnşallah canım teşekkür ederimEvet sabah ilk idrarla yap canım inşallah çift çizgileri görürsün
Ya korkuyorum aslında. Belki 1 hafta geçse o zaman yapsam diyorum sizce ne zaman yapmam daha uygun olur? Doktorlar adetinizin geçikmesinden 10 gün sonra vs daha net sonuç alırsınız diyor. Yani negatif gelmesinden çekiniyorum kafam çok karışık. Kan mı verdirmeliyim yoksa idrarda çıkar mı?Yapınca haber verinn meral ettim
Bence bir iki gün daha bekleyip kaset test yapın olmazsa kan verin. En erken kanda test ediliyor, idrara sonra yansıyor. Adet tarihiniz geçtiği için çıkabileceğini düşünüyorum ben idrarda düzenliyse adetiniz…Ya korkuyorum aslında. Belki 1 hafta geçse o zaman yapsam diyorum sizce ne zaman yapmam daha uygun olur? Doktorlar adetinizin geçikmesinden 10 gün sonra vs daha net sonuç alırsınız diyor. Yani negatif gelmesinden çekiniyorum kafam çok karışık. Kan mı verdirmeliyim yoksa idrarda çıkar mı?
Normalde düzenlidir sadece geçen ay 5 gün evvel oldum muhtemelen mevsim geçişinden kaynaklı. Dediğiniz gibi 2-3 gün daha bekleyeyim ben en iyisi garanti olsunBence bir iki gün daha bekleyip kaset test yapın olmazsa kan verin. En erken kanda test ediliyor, idrara sonra yansıyor. Adet tarihiniz geçtiği için çıkabileceğini düşünüyorum ben idrarda düzenliyse adetiniz…
Aynen ve yaptığınızda haber verin mutlakaNormalde düzenlidir sadece geçen ay 5 gün evvel oldum muhtemelen mevsim geçişinden kaynaklı. Dediğiniz gibi 2-3 gün daha bekleyeyim ben en iyisi garanti olsun
Kızlar selam, bugün kaset test yaptım çift çizgi çıktıAynen ve yaptığınızda haber verin mutlakaUmarım istediğiniz gibi sonuçlanırr
Kaset test yaptım bugün çift çizgi çıktıEvet sabah ilk idrarla yap canım inşallah çift çizgileri görürsün
Kaset test yaptım bugün çift çizgi çıktıEvet olabilir. Erken gebelik testi de olsa hormonlar yeterli seviyeye ulaşmadan negatif çıkabiliyor. Bence şimdi tekrar test yapın varsa çıkacaktır
İnşallahKaset test yaptım bugün çift çizgi çıktı
Kan vermeye gittim sonuçlar 2 saate çıkacakumarım yanıltmaz test…
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun adet gününü geçtikten sonra çift çizgi genelde pozitiftir yazacaktım ki zaten öğrenmişsiniz:) sağlıkla kucağınıza alın inşallah