• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi?

Ne yaptınız mesajınızı görmedim son durumunuz nedir
Merhaba, bahsettiğim kanama koyu kırmızıdan kopkoyu kahve rengine döndü 3 gün sürdü. Bilmiyorum neydi. Adet kanaması gibi değil ama pıhtılıydı. Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okuyunca kendimi uzaklaştırdım çünkü kafaya takar oldum. Kasık sancılarım devam ediyor. Daha doğrusu kasıklarım batıyor arada. Test alıp yapmaya niyetlenmiyorum çünkü eczaneye gitmek bile bi umut oluyor sonra üzülüyorum ama o yaşadığım neydi merak ediyorum. Bugün adetimin 26. Günü ama ben 19. Günü adet olmuş oldum. Kafamda deli sorular.

Merhaba, bahsettiğim kanama koyu kırmızıdan kopkoyu kahve rengine döndü 3 gün sürdü. Bilmiyorum neydi. Adet kanaması gibi değil ama pıhtılıydı. Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okuyunca kendimi uzaklaştırdım çünkü kafaya takar oldum. Kasık sancılarım devam ediyor. Daha doğrusu kasıklarım batıyor arada. Test alıp yapmaya niyetlenmiyorum çünkü eczaneye gitmek bile bi umut oluyor sonra üzülüyorum ama o yaşadığım neydi merak ediyorum. Bugün adetimin 26. Günü ama ben 19. Günü adet olmuş oldum. Kafamda deli sorular.
Korunmayı bıraktığımda ilk ay 3 gün sürmüş benimde pembeyle başladı kahverengiyle bitti korunmayı bırakınca oluyormuş öyle steres yapmayın ben çok acemiyim pek bilgim inşallah Allah nasip eder de bebeğinizi alırsınız kucağınıza

Merhaba bnm de adetime 8 gün var dün bir iki damla pembe kan geldi peçeteye bgun test yaptım negatif siz de durum nedir acaba?
Sanırım hamilesiniz hayırlı olsun bu kanamanın yerleşme kanaması mıymış? Döngünün kaö günde bir? Ben benzer bir şey yaşadım bugün o sebeple sormak istedim..

28 günde bir adet oluyordum cnm .ben geçen hafta apandisit ameliyatı oldum acilen 2 gun sonra bebeğimin kalp atışı durdu maalesef .insallhh hamilesindir ve sağlıkla ilerler

28 günde bir adet oluyordum cnm .ben geçen hafta apandisit ameliyatı oldum acilen 2 gun sonra bebeğimin kalp atışı durdu maalesef .insallhh hamilesindir ve sağlıkla ilerler
Bende korona olmuştum gebeyken ağır geçirdim ve 10. Haftada kalbi durdu kaybettik... Seni çok iyi anlıyorum 😢 rabbim hepimiz için hayırlısını versin 🤲🏻

Back