• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi?

Yerleşme kanamasından hemen sonra testte çıkmaz diye biliyorum canm

Kan geldiyse o farklı canım benim leke geldi turuncu pembemsi ton da
Bnm de pembemsiydi cnm.bugun de minicik geldi ama test negatif anlamadm
Ya evet aslında yerleşme kanaması da olabilir ama testte çıkmamasi normal hemen idrara geçmiyor
Bakalm.hayrlisi insallhh bu ay hayırlı haberleri aliriz

Olsun da yetrki cnm geç çıksın artık :)
Bak benimki böyleydi ama fotoğrafi biraz geç çekmiştim yani daha da silikti ilk belirginlestiginde. Umarım vardır dua edeceğim senin için🙏

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-30-21-08-18-431_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-06-30-21-08-18-431_com.whatsapp.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba bana lütfen cevap verirmisiniz ? 22 yaşındayım, evliyim. Eşimle geçen ay bebise karar verdik en son regl tarihim 16 mayıs ve ben günü gününe olurum 7 gün sürer çok felaket ağrılı geciririm regl günlerimi. Haziran 15 de pembe ile başlayan kahverengiyle biten lekelenmem oldu ilk gün 2. Günden az fazlaydı günlük pedi doldurmaz ama diğer günler fındık kadardı ve kahverengiydi hiç böyle olmadım. Kasık batması vee ACAYIP BAS AGRIM VAR soğuk suyla kafamı 5 defa yıkıyorum başka da bir şey yok sarhoş gibiyim. Lütfen cevaplarmisiniz hiç bir şey bilmiyorum 🙏🙏🙏

Merhaba bana lütfen cevap verirmisiniz ? 22 yaşındayım, evliyim. Eşimle geçen ay bebise karar verdik en son regl tarihim 16 mayıs ve ben günü gününe olurum 7 gün sürer çok felaket ağrılı geciririm regl günlerimi. Haziran 15 de pembe ile başlayan kahverengiyle biten lekelenmem oldu ilk gün 2. Günden az fazlaydı günlük pedi doldurmaz ama diğer günler fındık kadardı ve kahverengiydi hiç böyle olmadım. Kasık batması vee ACAYIP BAS AGRIM VAR soğuk suyla kafamı 5 defa yıkıyorum başka da bir şey yok sarhoş gibiyim. Lütfen cevaplarmisiniz hiç bir şey bilmiyorum 🙏🙏🙏 eklemeyi unuttum 3 gün sürdü

Merhaba bana lütfen cevap verirmisiniz ? 22 yaşındayım, evliyim. Eşimle geçen ay bebise karar verdik en son regl tarihim 16 mayıs ve ben günü gününe olurum 7 gün sürer çok felaket ağrılı geciririm regl günlerimi. Haziran 15 de pembe ile başlayan kahverengiyle biten lekelenmem oldu ilk gün 2. Günden az fazlaydı günlük pedi doldurmaz ama diğer günler fındık kadardı ve kahverengiydi hiç böyle olmadım. Kasık batması vee ACAYIP BAS AGRIM VAR soğuk suyla kafamı 5 defa yıkıyorum başka da bir şey yok sarhoş gibiyim. Lütfen cevaplarmisiniz hiç bir şey bilmiyorum 🙏🙏🙏
Naptın canım lekenin devamı geldi mi durum nedir şu an

Hayır gelmedi ve kasığımda yanma var sol tarafta çok batıyor böyle sanki iğne batıyor adet sancısı gibi adetime 10 gün var ama böyle hiç olmamış
Canım valla benimde 9 gün önce öyle oldu ama şu an regli oldum ve bitti leke de gelmişti ama dedikleri gibi yani yumurtlama kanamasiydi belki sende de öyle bir şeydir ama normalde bu kadar ağrının olmaması gerekiyo acaba başka bir şey olabilir mi doktora neden gitmedin

Canım valla benimde 9 gün önce öyle oldu ama şu an regli oldum ve bitti leke de gelmişti ama dedikleri gibi yani yumurtlama kanamasiydi belki sende de öyle bir şeydir ama normalde bu kadar ağrının olmaması gerekiyo acaba başka bir şey olabilir mi doktora neden gitmedin
Ben yeni evli sayılırım doktora gittim bekle dedi yani bu ayın, temmuz 15 i, regl günüm geçtikten sonra adet olmazsam gebelik testi yapacağım

Kızlar merhaba. Yazılanları okudum. Benim de sizin fikrinize ihtiyacım var. Adetimin 12. Günü ovülasyon testinde çift çizgi gördüm silik de değildi. Ertesi gün bi tık silik çıktı. O günü değerlendirdim. Son iki aydır 45 günde adet olunca doktora gittim. Küçük küçük geçici kistler olduğunu söyledi. Adetimin 5. Gününden beri düzene girmesi için kuru incir yiyordum. Bugün 19. Gün ve hafif kramp ile birlikte kıpkırmızı kan geldi hatta biraz koyu bile. Sizce yerleşme midir? Yerleşme kanamasını ne renk yaşadınız? 12. Günde ovülasyonda çift çizgi görünce adetim 26. Günde falan gelicek demek ki dedim.

Kızlar merhaba. Yazılanları okudum. Benim de sizin fikrinize ihtiyacım var. Adetimin 12. Günü ovülasyon testinde çift çizgi gördüm silik de değildi. Ertesi gün bi tık silik çıktı. O günü değerlendirdim. Son iki aydır 45 günde adet olunca doktora gittim. Küçük küçük geçici kistler olduğunu söyledi. Adetimin 5. Gününden beri düzene girmesi için kuru incir yiyordum. Bugün 19. Gün ve hafif kramp ile birlikte kıpkırmızı kan geldi hatta biraz koyu bile. Sizce yerleşme midir? Yerleşme kanamasını ne renk yaşadınız? 12. Günde ovülasyonda çift çizgi görünce adetim 26. Günde falan gelicek demek ki dedim.
Ne yaptınız mesajınızı görmedim son durumunuz nedir

Back