Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilemisiniz acaba bende suan tami tamina ayni seyler yasiyorum ?

İnsllah hamilesinizdir.biz doktora gittik ama bebegi goremedik yolk kesesi vardi doktorumiz pek umitli konusmadi.
Cnm ben dün akşam regl oldum normal geliyor
Göğüs hassasiyetim adet görür görmez hemen geçerdi ama bu dün akşamdan beri daha da arttı prolaktin değerim yükselmiş olabilir.
Geçmezse hastaneye giderim artık
İnşallah sizin de vardır bekleyin doktorlar bazen çok erken kararlar veriyorlar anne baba adayıda panik oluyor. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısından versin inşallah

Yerleşme kanaması kahverengi olmaz. Regl olacaksın gibi görünüyor

Âmin..

Merhaba hanimlar bende bir soru soracaktim yumurtlama takibi yapiyordum ve yumurtlamadan 1 hafta sonra afedersiniz birliktelik sonrasi acik kahve lekelenme oldu her ay reglden 1 gun once oluyordu o lekelenme hatta regl olacagim sandm ama olmadim sizce yerlesme kanamasi olabilir mi insallah oyledir 6 gunum kaldi cok merak ediyorum

Bildiğime göre olma ihtimalin yüksek sanırım yumurtlamadan sonra 6-12 gün içerisinde yerleşme kanaması oluyor- tabi herkes bir değil.. inşallah güzel sonuçlar alırsın şimdilik test yapma erken biraz

Bende de adete 3 gun kala olmustu yerlesme kanamasi olabilir

Bildiğime göre olma ihtimalin yüksek sanırım yumurtlamadan sonra 6-12 gün içerisinde yerleşme kanaması oluyor- tabi herkes bir değil.. inşallah güzel sonuçlar alırsın şimdilik test yapma erken biraz
Insallah ya cok tesekkur ederim evet 4 5 gun sonra yapacagim

Tam bu bahsettiğin Tam bu bahsettiğin günlerdr oluyor canm ama biraz daha bekle adet olup tamamen sökülebilirsin de hiç gelmeyebilir de.. İki gün bekle gelmezse yerleşme olabilir kesin sonuç için 5 6 gün sonra kan testi yaptırırsın

Benim 30-1 i yumurtlama günüydü değerlendirdim ama 30unda kasıkta ağrı oldu dedim yumurtluyorum o zaman inşallah denk gelmiştir konuyu ben hiç böyle bilmiyordum bunca zaman ondan mı olmadı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…