- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 53
- 29
- Konu Sahibi aleynaaleyna00
-
Valla benim bildiğim yerleşme lekelenme tarzı olur regl gibi akışkan yoğun değil yani sende bence 1 gün daha bekle artış olmazsa test yap derim zira ben yarın kalktığımda olmamış olursam test alıcam bakıcam duruma göre kan vericem dua edelim birbirimize kuzum inşallah yerleşmedirLeke kafami karistrdi acik renk ve arada kahve olmasi regliysem gtmeme gerek yon diye dusunuyorum yerlesme ve regl arasinda kaldim hagisi acaba
Insallah rabbin hayirlisini nasip etsin hakkimizda birbrimizi haberdar edelim ama :))Valla benim bildiğim yerleşme lekelenme tarzı olur regl gibi akışkan yoğun değil yani sende bence 1 gün daha bekle artış olmazsa test yap derim zira ben yarın kalktığımda olmamış olursam test alıcam bakıcam duruma göre kan vericem dua edelim birbirimize kuzum inşallah yerleşmedir
Güzel haberlern olsnnn ınsallah kuzummValla benim bildiğim yerleşme lekelenme tarzı olur regl gibi akışkan yoğun değil yani sende bence 1 gün daha bekle artış olmazsa test yap derim zira ben yarın kalktığımda olmamış olursam test alıcam bakıcam duruma göre kan vericem dua edelim birbirimize kuzum inşallah yerleşmedir
Kuzum benim hafif bi’ çoğalmam olmuş ama bilemedim sanıdım olucam bugün darısı artık senin başına inşallahInsallah rabbin hayirlisini nasip etsin hakkimizda birbrimizi haberdar edelim ama :))
Amiin diyorum tüm içtenliklerimle... kuzum ama hiç sanmıyorum yinede bugün bi test alıcam şansımı zorluyorum herhaldeGüzel haberlern olsnnn ınsallah kuzumm
Aynn cannm malesef benimde regl oldum .amanpes etmek yok herseyin hayirlisii olsunKuzum benim hafif bi’ çoğalmam olmuş ama bilemedim sanıdım olucam bugün darısı artık senin başına inşallah
Test yapsaniza benim adet gunumden 3 gun once geldi olabilir.Kesinleztirmeniz icin test sart.Kızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın
Canım benimde adetim 8 gün geçmişti sonra kahverengi leke geldi 3 gün boyunca 1 hafta geçtikten sonra test yaptım hamileymisim şuan da 5 haftalık hamileyimKızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın
Amin canım inşallah...Aynn cannm malesef benimde regl oldum .amanpes etmek yok herseyin hayirlisii olsun
Ben bildiğin regl oldum başka baharlara kaldıkCanım benimde adetim 8 gün geçmişti sonra kahverengi leke geldi 3 gün boyunca 1 hafta geçtikten sonra test yaptım hamileymisim şuan da 5 haftalık hamileyim
Sende benim Gibisin bence bekle 1 - 2 gün emin ol sonra yap testini inşallah dilediğin gibi olur herşeyBenimde adet günüm yarın ama bugun adet olacak gibi bir ağrı oldu olmadım peçeteye leke geldi kahverengi pembe gibi bende beklemedeyim test yaptırsam diyorum sonra vazgeçiyorum
Yaptım sonuç negatif malesefTest yapsaniza benim adet gunumden 3 gun once geldi olabilir.Kesinleztirmeniz icin test sart.
Sonuç ne acaba test oldunuz mu?Kızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın
Cnm bnde ayni seyi yasadim leke günümde seninkine yakindi leke geldigi gun kan verdim negatifti 8 gun sonra yine verdim yine negatifti 20 gun sonra verdigimde pozitifti dun ogrendim hamile olduğumu gec dollenme olmus.kendine dikkat et ilac kullanma ani hareket yapma. İNSAALLAH bebisin seninledir sabrli ol ve bekleKızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?