- 6 Ocak 2025
- 164
- 47
- 13
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
sence akşama doğru mu yapayım testi yoksa sabahı mı bekleyeyimFarklı marka deneyin varsa benimde aşırı silikti dün ilk defa net çizgi gordum tane testim adete 2 gün kala dijital gebelik testi adetin 7.gunu adetten önce yapmıştım çıkmamıştı pembe olan dün yaptığım
ayyy haber et lütfennnn merak ederm benAmin inşallah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah dün adetin 10.gunuydu beklemek çok zor sabah 9 da verdim hala cikmadi
Sabah ilk idrarla farklı test yapsence akşama doğru mu yapayım testi yoksa sabahı mı bekleyeyim
elimde iki adet laboquick marka kaset test var onunla yapayım ben o zamanSabah ilk idrarla farklı test yap
Ederim tabiki yurt dışında yaşıyorum Türkiye'de olsam duramamda burda saatlerce bekliyoruz geçen gün 10 saat bekledim acilde çok geç bakiyolar kafayı yedim o günayyy haber et lütfennnn merak ederm ben
Birini yap şimdi merak ettim ya çıkarsa kan ver hemenelimde iki adet laboquick marka kaset test var onunla yapayım ben o zaman
ay ama sıkışık değilim kiii olur mu öyle kızBirini yap şimdi merak ettim ya çıkarsa kan ver hemen
Hadi yapsana ayy merak ettim yaelimde iki adet laboquick marka kaset test var onunla yapayım ben o zaman
Ayy olur olur merak ettim ya suanay ama sıkışık değilim kiii olur mu öyle kız
kız sakin ol hahahahhahahahahah beni de heyecanlandırdın heAyy olur olur merak ettim ya suan
dur azıcık sıkışayım birşey yok çünkü hahahahhahahaHadi yapsana ayy merak ettim ya
Naptın benim sonuç çıktı da bı turlu gözükmüyor biri beni Türkiye'ye isinlasa keşkedur azıcık sıkışayım birşey yok çünkü hahahahhahaha
bekliyorum halaNaptın benim sonuç çıktı da bı turlu gözükmüyor biri beni Türkiye'ye isinlasa keşke
Bilmiyorum ya farklı sistemleri giriyorum sonuç bulunamadı diyo bende anlamadım saat 16.00 da randevu var 2 saat sonra bakalım sonuç ne olacakbekliyorum hala
ay neden göremiyorsun ki
ben de şimdi yapacağım bakalım ne olacakBilmiyorum ya farklı sistemleri giriyorum sonuç bulunamadı diyo bende anlamadım saat 16.00 da randevu var 2 saat sonra bakalım sonuç ne olacak
Ayyy inşallah gebelik vardır haber ver lütfenben de şimdi yapacağım bakalım ne olacak
yaptım ama ben bu markadan memnun değilim yaaaaAyyy inşallah gebelik vardır haber ver lütfen
Düşük yapmisim üzülmedim nasip erken olması iyi oldu büyüyüp düşmesindense erkenden gitmesi etkilemedikız sakin ol hahahahhahahahahah beni de heyecanlandırdın he
yapmışım derken?Düşük yapmisim üzülmedim nasip erken olması iyi oldu büyüyüp düşmesindense erkenden gitmesi etkilemedi
Ben yerleşme kanamasını adetten Br gün önce yaşadım ama tarif ettiğiniz gibi değildi benimki kahverengimsi akıntıyla karışık geliyordu zatwn sonra gebeliğmi öğrendim progestan kullandım 3 . Günde bitti çok şükürYerleşme kanaması yumurta çatlamasından kaç gün sonra görülüyor ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?