- 6 Ocak 2025
- 96
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
Canım anlattıklarına göre belirtiler için çok erken daha. Hele yerleşme kanaması için baya erken olduğunu düşünüyorum. Tabi bilemem amabu sabah uyanıp da tuvalete gittiğimde, taharetlendikten sonra kurulandığım peçetemde iğne ucu büyüklüğünde yumurta akı kıvamında, pembemsi bir akıntı gördüm.
peçetemi yenileyip tekrar kurulamak istediğimde de bu sefer serçe parmağımızın tırnağı uzunluğunda, ip gibi olan, kırmızıdan hallice bir akıntıyla karşılaştım.
her ikisi de dediğim boyutlarda ufaktı ama vardılar.
bu ay testler ile takip etsem de pik günümü yakalayamadım, geçmiş adetimin son iki günü aklımı çok kurcalıyor. o zamanlar başlamam gerekebilirdi fakat ben 11. günde başladım. her ne kadar o son ikiyi bilemesem de o günleri değerlendiğimizi söyleyebilirim.
belirtiler konusuna değinecek olursam çok gazla birşey yok: dünden beri belimde aşırı ağrı var ve elimde dokunduğumda göğüsümün uçlarının sızladığını hissediyorum. bu sabahki tuvaletten sonra da kasık kısımlarımda gerilmeler mevcut.
gaz ve halsizlikte yaşıyorum.
hepsi bu.
geçen ayki adet tarihim 17 ocak
bitişi konusunda muallaktayım fakat 24/25 diyebilirim
her ne kadar böyle ikilem yaşıyor olsam da 22-24-27 tarihleri arasında ilişkimiz oldu.
sonrasında da zaten hergün veya gün aşırı olmak kaydıyla (testlerle görememiş olsam da) yumurtlama haftamı değerlendirdim.
bir sonraki adetime 10/11 gün var sayarsak, bu sabah yaşadığım şeye yerleşme kanaması diyebilir miyiz?
bu arada dün sabah gebelik için kaset test yaptım, negatif çıktı…
Yerleşme kanaması yumurta çatlamasından kaç gün sonra görülüyor ortalama?Canım anlattıklarına göre belirtiler için çok erken daha. Hele yerleşme kanaması için baya erken olduğunu düşünüyorum. Tabi bilemem amasizin regl 24-25 gibi bitti siz ne zaman ovulasyona başladınız kaçıncı gün tam anlayamadım
Ay onu bilmiyorum hiçYerleşme kanaması yumurta çatlamasından kaç gün sonra görülüyor ortalama?
adetimin 11. günü yapmaya başladımCanım anlattıklarına göre belirtiler için çok erken daha. Hele yerleşme kanaması için baya erken olduğunu düşünüyorum. Tabi bilemem amasizin regl 24-25 gibi bitti siz ne zaman ovulasyona başladınız kaçıncı gün tam anlayamadım
Peki kaç gün önce yumurtlama gördünüz? Yumurta çatladıktan 14 gün sonra bat diyorlar. Eğer 14 gün geçtiyse erken gebelik testi deneyim silik de olsa çıkar diye düşünüyorumadetimin 11. günü yapmaya başladım
bir ilişkimden aşırı şüpheliyim aslında, bu şüpheli ilişkinin üzerinden de 12gün geçti
beklenen adet tarihime ise 9 ile 11 gün var diyebilirim
şöyle söyleyeyim: aslında 6. günümde adetim tamamen bitti benim ve 6. gün ilişkimiz oldu. ama 7. günde silik de olsa kan gördüm. sonra 8. günde herhangi bir şey yoktu ve o gün de ilişkimiz oldu. o ilişkinin yaşandığı akşam şehir dışına çıkmak için bir yolculuk yaptım ve o gece, yolculuk boyunca kasıklarım acayip rahatsızdı. varacağımız yere gelip de lavaboya girdiğimde kahverengimsi bir akıntı gördüm, o akıntıyı görüşümde 9. güne girmiştik aslında…Peki kaç gün önce yumurtlama gördünüz? Yumurta çatladıktan 14 gün sonra bat diyorlar. Eğer 14 gün geçtiyse erken gebelik testi deneyim silik de olsa çıkar diye düşünüyorum
Test yapmasan bile değerlendirmişsin zaten. Ayrıca hamile kalmak için tam yumurtlama günü olması gerekmiyor yumurtlamadan 4-5 önceki gün yumurta günü ve yumurtlamadan 2 sonra da hamile kalabilirsin canım. O yüzden hamilelik gibi bi durum olabilir ama lekelenmeyi hiç bilmiyorum. İlk gebeliğimde hiç belirti olmadan öğrenmiştim ve hiç lekelenme yaşamadım o yüzden birşey diyemem ama evet 10.gğnde yapılıyor ama idrar testi yapacaksan en erken 14. Günü bekle derim. Bazen erken yapıp negatif görüp üzülüyoruz sonra. İnşallah bebişin seninledirşöyle söyleyeyim: aslında 6. günümde adetim tamamen bitti benim ve 6. gün ilişkimiz oldu. ama 7. günde silik de olsa kan gördüm. sonra 8. günde herhangi bir şey yoktu ve o gün de ilişkimiz oldu. o ilişkinin yaşandığı akşam şehir dışına çıkmak için bir yolculuk yaptım ve o gece, yolculuk boyunca kasıklarım acayip rahatsızdı. varacağımız yere gelip de lavaboya girdiğimde kahverengimsi bir akıntı gördüm, o akıntıyı görüşümde 9. güne girmiştik aslında…
9 gün sabahı ve 10. günlerimde yumurta akı kıvamında akıntım oldu.
11. güne girdiğimde ovülasyon testine başladım, evde olmadığımda o 9. ve 10. günde testi kullanamadım.
11. 12. 13. günlerde ard arda ilişkimiz oldu. 13. gün kasetimde T bölgem net bir koyulukta değildi ama şimdiye kadar gördüğüm en koyuluktaydı. 13. gün ilişkimizden sonra kahverengi bir akıntı geldi. bu yüzden 14. gün bir birlikteliğimiz olmadı. ama yine de testlere devam ettim.
16. güne kadar T bölgem silik, hayali olarak devam etti ama 16. gün yok oldu.
17. günde hayali silik çizgi belirdi ve bu gün 20. günüm.
dünde aynı silikteydi bugün yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum.
uzun lafın kısası muhtemelen ben 9. günde yumurtladım ama o günü değil de bir önceki günü değerlendirdiğimizden acaba mı diyorum.
üzerinden 12 gün geçti, internetten yaptığım araştırmalara göre şüpheli ilişkiden 10 - 14 gün sonra görülebilirmiş…
biraz uzun oldu ama kusuruma bakma
dün test yapma gafletinde bulundum ve negatif gördüm tabii, bunun için çok çok erken olduğunu bile bile yaptım zaten. eğer adetim gelmezse önümüzdeki hafta pazara kadar durmak istiyorum. hem eşim evde olacak hem de beklenen adet günüm zaten (belki cumartesi de yapabilirim bilemiyorum)Test yapmasan bile değerlendirmişsin zaten. Ayrıca hamile kalmak için tam yumurtlama günü olması gerekmiyor yumurtlamadan 4-5 önceki gün yumurta günü ve yumurtlamadan 2 sonra da hamile kalabilirsin canım. O yüzden hamilelik gibi bi durum olabilir ama lekelenmeyi hiç bilmiyorum. İlk gebeliğimde hiç belirti olmadan öğrenmiştim ve hiç lekelenme yaşamadım o yüzden birşey diyemem ama evet 10.gğnde yapılıyor ama idrar testi yapacaksan en erken 14. Günü bekle derim. Bazen erken yapıp negatif görüp üzülüyoruz sonra. İnşallah bebişin seninlediristersen 2 gün sonra yap erken gebelik testi sen bilirsin
Hayırlısı canım inşallah pozitif görürsün. Evet bekelemrk o kadar kötü ki benim bata 8 gün var şimdiden gebelik testi sipariş verdimdün test yapma gafletinde bulundum ve negatif gördüm tabii, bunun için çok çok erken olduğunu bile bile yaptım zaten. eğer adetim gelmezse önümüzdeki hafta pazara kadar durmak istiyorum. hem eşim evde olacak hem de beklenen adet günüm zaten (belki cumartesi de yapabilirim bilemiyorum)
inşallah vardır ya, 5 aydır heveslenip didinmekten artık kafam dönüyor ve çok çok sabırsızlanmaya başladım. ilk defa böyle lekelenme yaşayınca “acaba?” moduna girdim bugün
hayırlısı
Valla bu adete 3 gün kala falan ovülasyon testi yapıp pik görenler sonrasında hamilelik testinde pozitif görüyorlarmış. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Bende fazladan ovülasyon var bunu denemek istiyorum bende, suan erken ama yarın başlarım bata 7 kalaL lebideryaya peki sence adetime kadar ovülasyon testine devam etmeli miyim? bugün 20. gün ve döngüm 25 - 28 günde bir geliyor
20 günümde de yapayım dedim ama beklediğim gibi, ben bu ay daha fazla yapmayayım en iyisi çünkü bat’ıma 5-8 gün kaldı.Valla bu adete 3 gün kala falan ovülasyon testi yapıp pik görenler sonrasında hamilelik testinde pozitif görüyorlarmış. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Bende fazladan ovülasyon var bunu denemek istiyorum bende, suan erken ama yarın başlarım bata 7 kala
hepimizin inşallahHayırlısı canım inşallah pozitif görürsün. Evet bekelemrk o kadar kötü ki benim bata 8 gün var şimdiden gebelik testi sipariş verdiminşallah vardır Allah gönlünüze göre versin
Şuan çok erken adetten 3 gün önce kahverengi pembe leke yaşadım düşük tehlikesi var şuan bı anda normal kanamaya döndü adetten 3 gün önce yada adet gunununden sonra yerleşme yaşanıyor diye biliyorumbu sabah uyanıp da tuvalete gittiğimde, taharetlendikten sonra kurulandığım peçetemde iğne ucu büyüklüğünde yumurta akı kıvamında, pembemsi bir akıntı gördüm.
peçetemi yenileyip tekrar kurulamak istediğimde de bu sefer serçe parmağımızın tırnağı uzunluğunda, ip gibi olan, kırmızıdan hallice bir akıntıyla karşılaştım.
bu ay testler ile takip etsem de pik günümü yakalayamadım, geçmiş adetimin son iki günü aklımı çok kurcalıyor. o zamanlar başlamam gerekebilirdi fakat ben 11. günde başladım. her ne kadar o son ikiyi bilemesem de o günleri değerlendiğimizi söyleyebilirim.
belirtiler konusuna değinecek olursam çok gazla birşey yok: dünden beri belimde aşırı ağrı var ve elimde dokunduğumda göğüsümün uçlarının sızladığını hissediyorum. bu sabahki tuvaletten sonra da kasık kısımlarımda gerilmeler mevcut.
hepsi bu.
her ne kadar böyle ikilem yaşıyor olsam da 22-24-27 tarihleri arasında ilişkimiz oldu.
sonrasında da zaten hergün veya gün aşırı olmak kaydıyla (testlerle görememiş olsam da) yumurtlama haftamı değerlendirdim.
bir sonraki adetime 10/11 gün var sayarsak, bu sabah yaşadığım şeye yerleşme kanaması diyebilir miyiz?
araştırıyorum sabahtan beri, şüpheli ilişkiden 10 ila 14 sonra gelirmiş yerleşme kanamasıŞuan çok erken adetten 3 gün önce kahverengi pembe leke yaşadım düşük tehlikesi var şuan bı anda normal kanamaya döndü adetten 3 gün önce yada adet gunununden sonra yerleşme yaşanıyor diye biliyorum
En yüksek zamanları değerlendirmişsiniz ovülasyoma göre zaten inşallah vardır20 günümde de yapayım dedim ama beklediğim gibi, ben bu ay daha fazla yapmayayım en iyisi çünkü bat’ıma 5-8 gün kaldı.
bu kadar az kala yumurtlama olmaz sanırım bir daha
alta görselini ekliyorum, tikli olanlar değerlendirilen günler.
bu günden sonra olmaz zaten heralde
adetimin 8. gününden ve 13. gününden umudum var, olmuşsa o zamanlar olmuştur diyor ve rabbimden ümidi kesmiyorum
bu arada… pembe lekelenmemi nokta nokta görüyorum peçetemde. ve kasıklarım geriliyor, belim ağrıyor, göğüs uçlarıma dokunduğumda sızlıyor.
Ay hadi inşallah bebişiniz sizinledir ve onu öğrenmenizi bekliyorduraraştırıyorum sabahtan beri, şüpheli ilişkiden 10 ila 14 sonra gelirmiş yerleşme kanaması
bu da beklenen adetin 2 ila 5 gün öncesine denk gelirmiş
adetime de 5 veya 7 gün var (birkaç gün erken oluyorum hep)
benim yumurtlamam ile şüpheli ilişkim aynı günlere denk geldi, o da bugünle beraber 12 güne tekabül ediyor.
internette yazana göre bu zamanlarda yerleşme kanaması görmem normal oluyor.
zaten bugün çok tuhaf vücudum: birkaç saattir kasıklarımda (özellikle sağ kasığımda) batmalar olmaya başladı. afedersin ama ağzıma da ekşi su geliyor, midemin kaynadığını hissediyorum (hazımsızlık yaşıyorum yani)
Yumurtlsmada pik görmediniz peki akıntıdami olmadı. Ben de bu ay uzun zaman sonra ovu testi yaptım pik olmadı ama akintidan anladım. Yerleşme en erken adete 5 gün kala olur diye biliyorum. Çatlama zamanı da leke yapa biliyormusbu sabah uyanıp da tuvalete gittiğimde, taharetlendikten sonra kurulandığım peçetemde iğne ucu büyüklüğünde yumurta akı kıvamında, pembemsi bir akıntı gördüm.
hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?