• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi acil bakarsanız

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
486
126
33
24
Yerleşme kanaması olabilir mi 6 gün oldu ama çok az geliyor sadece lavoboya çıkınca bazen oda olmuyor sadece peceteye silince görebiliyorum renk sulu pembe şekilde kanamam oluyor 1ay önce düşük yaptım ilk kanamam yerleşme kanaması olabilir mi başına gelen var mı acil bakarsanız

Yerleşme kanaması olabilir mi 6 gün oldu ama çok az geliyor sadece lavoboya çıkınca bazen oda olmuyor sadece peceteye silince görebiliyorum renk sulu pembe şekilde kanamam oluyor 1ay önce düşük yaptım ilk kanamam yerleşme kanaması olabilir mi başına gelen var mı acil bakarsanız
Canim 6 gün çok fazla bence yavaş yavaş adet olacaksın yerleşme kanamasi en fazla 2 gün oluyor diye biliyorum ama inşallah öyle değildir hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰

Canim 6 gün çok fazla bence yavaş yavaş adet olacaksın yerleşme kanamasi en fazla 2 gün oluyor diye biliyorum ama inşallah öyle değildir hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰
Cok az geldi ve biti afedersin sadece tuvalette geldi başkada gün içinde yoktu yani ama sanırım değilim dün göbeğimi çektirdim şuan birşey yok dedi hakkımız da hayırlısı olsun 4 düşük yaptım ilk kanamam oldu sanırım o yüzden diğerlerinde 2 3 sürerdi bunda 6 gün sürdü anlamadim

Cok az geldi ve biti afedersin sadece tuvalette geldi başkada gün içinde yoktu yani ama sanırım değilim dün göbeğimi çektirdim şuan birşey yok dedi hakkımız da hayırlısı olsun 4 düşük yaptım ilk kanamam oldu sanırım o yüzden diğerlerinde 2 3 sürerdi bunda 6 gün sürdü
Anladım canım doktorlar ne diyor peki dusuklerin sebebine

Back