- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi 1papatyaaa
-
Ben erken gebelik testiyle adet tarihimden 5 gün önce öğrendim adet gününüz geldiyse öğrenirsiniz bence
Yok bende hiç lekelenme olmadı göğüste değişiklik ve aşırı gaz oldu benim ilk belirtilerimCanım erken gebelik testim var ama şu an hafif kahverengi akıntım olduğu için gebelik varsa bile henüz testte çıkmaz diye yapmıyorum sende lekelenme oldu mu
Adet günüm yarın ama korkuyorum negatif görürüm diye, bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler inşallah hamileyimdir yarın akıntı devam etmezse yapıcam ☺Yok bende hiç lekelenme olmadı göğüste değişiklik ve aşırı gaz oldu benim ilk belirtilerimadet günün geldiyse sabah ilk idrarınla yap bence. Bende aşırı silik çizgi çıkmıştı 7 8 dk sonra. Aynı gün kan verdim 25 çıktı beta
Ederim tabiki inşallah Allah en tez zamanda nasip eder pozitif görmeyi hayırlısıylaAdet günüm yarın ama korkuyorum negatif görürüm diye, bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler inşallah hamileyimdir yarın akıntı devam etmezse yapıcam ☺
Allah razı olsun canım mutlaka yazıcam inşallah pozitif görürümEderim tabiki inşallah Allah en tez zamanda nasip eder pozitif görmeyi hayırlısıylasabrın varsa bir kaç gün bekle tabiki ben sabırsızım biraz yapınca testi sonucu yaz mutlaka
Merhabalar benimde aynı şekilde adet günüme bir gün kala kahverengi akıntım oldu ve bir gündür devam ediyor kan . sadece ilk peçeteye sürdüğümde pembe kan gördüm. ilk kez böyle birşey yaşıyorum çok strese girdim sizce ne olabilir ?Kızlar adet olduğum zaman çok ağrılı olur mutlaka, mide bulantısı ve kusma yaşarım her daim ama bu ay öyle bişey olmadı, sadece bir gün biraz yoğun kahverengi akıntım geldi ve yavaşladı şu an gelmiyor bide diyebilirim. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Erken gebelik testi yapsam çıkar mı?
Ben de aynı durumdayım adet günüme 14 gün var ama bugün kanı görünce test yaptım pozitif çıktı kahverengi lekelenmem var yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorumMerhabalar benimde aynı şekilde adet günüme bir gün kala kahverengi akıntım oldu ve bir gündür devam ediyor kan . sadece ilk peçeteye sürdüğümde pembe kan gördüm. ilk kez böyle birşey yaşıyorum çok strese girdim sizce ne olabilir ?
Merhaba ilişkinin üstünden 6 gün geçti kahverengi akıntım oldu adetimede 9 gün var yerleşme olamaz dimiMerhaba, durumunuz nedir ? Reglime 7 gün vardı dünden beri kahverengi küçük küçük lekelenmelerim vardı. Bugün iki peçetelik pembe kanama geldi pembemsi. Çok kırmızı değil. Sonra tekrar kahverengi ye döndü şuanlık bir şey yok
Bnde de dun den beri kanamam var adetime 12 var, testim negatif cikti, siz hamilemisiniz suan?Ben de aynı durumdayım adet günüme 14 gün var ama bugün kanı görünce test yaptım pozitif çıktı kahverengi lekelenmem var yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum
Hamileyim ama sağlıklı mı hala belli olmadı bekliyoruzBnde de dun den beri kanamam var adetime 12 var, testim negatif cikti, siz hamilemisiniz suan?
InsaAllah saglikli sonuclanir, ne zaman positif cikti testin?Hamileyim ama sağlıklı mı hala belli olmadı bekliyoruz
Yerleşme kanaması kaç gün sürdü? Hangi renkteydi?Ben de aynı durumdayım adet günüme 14 gün var ama bugün kanı görünce test yaptım pozitif çıktı kahverengi lekelenmem var yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum
Benimki dış gebelikmiş maalesef ameliyat oldum çarşamba günüYerleşme kanaması kaç gün sürdü? Hangi renkteydi?
Çok geçmiş olsunBenimki dış gebelikmiş maalesef ameliyat oldum çarşamba günü
Teşekkür ederim amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok geçmiş olsunRabbim en yakında zamanda hayırlısını nasip eder inşallah. Ben de 3 yıldır evliyim her ay aynı umutla bekliyorum hüsran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?