Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması nasıl olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kgm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
1.163
743
32
kızlar merhaba, normalde dün yani pazar regl günümdü, cumartesi pazar hafif lekelenmelerim oldu, bugün artık tam regl olurum derken, sabahtan beri gelen giden yok, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, yani yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyorum ama, kasık ağrılarım da var regl öncesini andıran, bilemedim, bu tarz durum yaşayan kimse var mı? Önceki 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdiğim için reglim mi dengesizleşti bilemiyorum

İnanır mısın az önce bende buna benzer bi konu açtım bende de aynısı oldu bugün adetimin 2.günü kahverengi lekelenmeler var ama gelen giden yok bende adete 1 gün kala test yaptım ama negatifti şimdide yapmaya korkuyorum ya yine negatif oluraa diye bide heran adet olacakmısım gibi hissediyorum İnsallah hamileyizdir canım

bende de aynı hisler var valla birisi başka bir konuşmanın alında başına böyle bişey geldiğini lekelenme durduktan 3 gün sonra regl olduğunu söylemişti, zaten çok umutlu değilim, bakalım bekleyelim nasip tabiki, sabaha kadar regl gelmezse belki yarın ilk idrarla test deneriz yine

Yarın ilk idrarla deneyecem eğer sabaha kdar adet olmazsam

Geçen aylarda aynı durumu bende yaşamıştım iki tane test yaptım negatifti ve 7 gün sonda Regl oldum

2 gün önce yapmıştım,hiç bişey yoktu testte, bakalım lekelenme devam mı 3decek ağrılarım aynı regl öncesi gibi cunku
İnşallah belirtiler adet belirtisi değildir, gebelik ve adet belirtileri de benzer oldugundan ayıramiyoruz ya.

Olumlu dusun olumlu olsun teste gore hamilelik var kan degerlerini takip et canim 2 gunde bir

Merhaba kötü düşünme bence hemen git kan ver bu arada ağır iş yapmamaya dikkat et yinede
Kan verdim 12 çıktı, doktor henüz gebelik var bile diyemeyiz. Corasprine devam et dedi, ama lekelenmem var artırmaz mi dediğim de , zaten düşecek bir bebeği şu evrede tutamayiz, risk almak zorundayız dedi, kasıklarım da çok ağrıyor

Yaaa testin pozitif çıkmıs canım cook sevindim ben elendim bu ayda adet oldum insallah kimyasal değildir
Doktora gittim değerim 12 çıktı , doktor pozitif ama gebelik var diyebilmemiz için 25 üstü olması lazım dedi , lekelenme olmasına rağmen corasprin devam dedi, umutlu değilim ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…