Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması nasıl olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende reglimden 2 gun sonra birlikte oldum 6 gun gecti dun gece kahverengi lekelenmem oldu bu sabah regl gibi kahverengi kirmizi yapiskan geliyor yerlesme kanamasi olup olmadigini merakla bekliyorum kasiklarim da agrimiyor aslinda ama bilemiyorum

Bende reglimden 2 gun sonra birlikte oldum 6 gun gecti dun gece kahverengi lekelenmem oldu bu sabah regl gibi kahverengi kirmizi yapiskan geliyor yerlesme kanamasi olup olmadigini merakla bekliyorum kasiklarim da agrimiyor aslinda ama bilemiyorum
Benim kanamada kırmızı hiç yoktu, soluk pembe yer yer kahvemsi ve çok azdı, kırmızı varsa regl geliyor olabilirrr

Ben de sizin gibiyim. Test yaptım üst üste hepsi negatif bugün regl günüm. Bi kanamam yok. Arada sildiğimde koyu leke geliyo

Ocak ta gebelik planlayanlar da konuşmuştuk,pozitif ama kimyasalla sonuclandi
3 kez mi oldu canım arka arkaya kimyasal desmek istemiyo Çorum ama pes peşe mi oldu onu merak ettim eşinle kan uyuşmazlığın teroid sorunun var mı

3 kez mi oldu canım arka arkaya kimyasal desmek istemiyo Çorum ama pes peşe mi oldu onu merak ettim eşinle kan uyuşmazlığın teroid sorunun var mı
3 kez arka arkaya oldu canım ,tiroid sorunum yok bence ,yani varsa da bugüne kadar bilmiyorum.. kan uyuşmazlığı olsa evlenirken yapılan testlerde çıkar mıydı?

Bu arada ben zaten Rh+ im uyuşmazlık olacağını sanmam ama bilemiyorum tabi

3 kez arka arkaya oldu canım ,tiroid sorunum yok bence ,yani varsa da bugüne kadar bilmiyorum.. kan uyuşmazlığı olsa evlenirken yapılan testlerde çıkar mıydı?
Eşinin kan grubu ney senin ki ney evlenirken cok da dıklar etmıyolar ben oglumu isterken ögrendim mesela ben de iki ay üst üste gecirdim Aralık ve sımdı Ocak kan vermedim ama testlerde goruyorum sonra da leke arkası kanama geliyo insallah üçüncüsü olmaz saglıklı olur kimyasal en cok kan uyuşmazlığı ve troid olanlar da daha cok goruluyomus biz de var ondan sordum troid için eutrox kullanıyorum kanlar karıstı mı dıye test de yaptırdım sorun cıkmadı denemeye devam edicem seni de gorunce sormak istedim

Bu arada ben zaten Rh+ im uyuşmazlık olacağını sanmam ama bilemiyorum tabi
Esin negatif mi peki benim ab- negatif esim 0+ pozitif oglum da b+ pozitif kanlar karısmıs olursa sürekli düşük oluyomus ona baktırdım ben de

Canım geçen ay bakıldı, normaldi ,reglin 3. Günü bütün hormon değerlerim duzgundu yani
O zaman sıkıntı yapma ben troid için ilaç kullanıyorum bi oglum var ona hamileyken de troid ilacı kullandım kanlar karısmasın diye rogam diye bi igne var kan uyuşmazlığı olunca hem 26 haftam da hem dogumdan sonra vuruldum zaten vurulmamıs olsam sürekli düşük olacagını soylemıslerdi ikinciyi isteyince kontrol için gittim baktırdım kanlar karısmamıs degerlerin normal rahmin temiz dedi folikasit verdi sadece 2 ay üst üste kimyasal gecirdim insallah üçüncü olmaz ama rahim kendini hazırlıyo diyolar oglumdan once de 1 kimyasalım var bu arada yani saglıklıyı yakalamaya calıscaz yapacak bısey yok insallah rabbim nasip edecek yakındır inanıyorum gorunce yazmak istedim 3 kez oldu arka arkaya diye belki senin de tsh ve kan uyuşmazlığı vardır diye olanlara nazaran bunlar da etkenmıs cunku kimyasala insallah bir daha yasamayız her sey gönlünce olsun

Çok saol ince düşüncen ve iyi dileklerin için,rahim içine kamerayla baktıkları bı operasyon var onu yaptiracaktik bu ay doktorum şehir dışındaydı kar yüzünden gelemedi kaldı, bi daha ki aya yaparız diye konuştuk,bu ay yine korunmadim, doktor gerek yok dedi çünkü,eşim sperm kalitesi için bı kaç takviye kullanıyor,bende sağlıklı beslenmeye ve kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum,artık nasip napalim , kendi kendine olur mu olmaz mı bilemiyorum hiç , tüp bebek deneriz belki.

Canım normal hamile kalabiliyorsun hiç bi sorun yokken direk tüp bebek diye düşünme korunma tabi rahim alısmısken insallah saglıklı gebelik de elde edeceksin kendini Bos yere kurcalatıp durma artık hersey paraya döndü cunku rabbim iyi insanlarla iyi doktorlar la karsılastırsın insallah hepimize nasip olcak

3 ay üst üste böyle olunca rahim dokusuyla alakalı bir sorun mu var da tutunamiyor acaba dedi, o yuzden bakılacak ti, valla inan bilmiyorum,bı sürü doktora gittim, yine en çok kafama yatan bu doktor olduğu için bununla devam ediyorum, hayırlısı artik

İçin nadı rahat edecekse canım

Bnde çok tuhaf şeyler yaşıyorum eşimle Ocak ayının son haftası korunarak ilişkiye girdim Şubat'ın 1 regl tarihim idi normalde günü gününe reglim oldu~.gecen hafta ateşlendim öksürük fln ustüne üstlük kasık ağrısı bel ağrısı eklem ağrısı hepsi birbirine karıştı.~ Mart ayının 1 ne normal adet günüm idi hani kanamam oldu adet oldum dedim bir baktım çay kaşığindan da az kanama oldy geri kesildi kanamadan sonra hep akıntı hissettim reglim sandım ama hep akinti akıyor anlayacwiniz kızlar 4 gündür reglimin devamını bekliyorum ama hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…