- 15 Ocak 2014
- 5.925
- 5.124
Çok geçmiş olsun inşallah yeniden güzel haberler alırsınOcak ta gebelik planlayanlar da konuşmuştuk,pozitif ama kimyasalla sonuclandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun inşallah yeniden güzel haberler alırsınOcak ta gebelik planlayanlar da konuşmuştuk,pozitif ama kimyasalla sonuclandi
Bende reglimden 2 gun sonra birlikte oldum 6 gun gecti dun gece kahverengi lekelenmem oldu bu sabah regl gibi kahverengi kirmizi yapiskan geliyor yerlesme kanamasi olup olmadigini merakla bekliyorum kasiklarim da agrimiyor aslinda ama bilemiyorumkızlar merhaba, normalde dün yani pazar regl günümdü, cumartesi pazar hafif lekelenmelerim oldu, bugün artık tam regl olurum derken, sabahtan beri gelen giden yok, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, yani yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyorum ama, kasık ağrılarım da var regl öncesini andıran, bilemedim, bu tarz durum yaşayan kimse var mı? Önceki 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdiğim için reglim mi dengesizleşti bilemiyorum
Benim kanamada kırmızı hiç yoktu, soluk pembe yer yer kahvemsi ve çok azdı, kırmızı varsa regl geliyor olabilirrrBende reglimden 2 gun sonra birlikte oldum 6 gun gecti dun gece kahverengi lekelenmem oldu bu sabah regl gibi kahverengi kirmizi yapiskan geliyor yerlesme kanamasi olup olmadigini merakla bekliyorum kasiklarim da agrimiyor aslinda ama bilemiyorum
Ben de sizin gibiyim. Test yaptım üst üste hepsi negatif bugün regl günüm. Bi kanamam yok. Arada sildiğimde koyu leke geliyoİnanır mısın az önce bende buna benzer bi konu açtım bende de aynısı oldu bugün adetimin 2.günü kahverengi lekelenmeler var ama gelen giden yok bende adete 1 gün kala test yaptım ama negatifti şimdide yapmaya korkuyorum ya yine negatif oluraa diye bide heran adet olacakmısım gibi hissediyorum İnsallah hamileyizdir canım
merhaba sanırım kimyasal olmuş inşallah sağlıkla yeniden hamileliğiniz olurUyandım ve denedim, her an regl olacak gibiyim ama test böyle, galiba yine kimyasal olacak, ağrılarım var cunkuEki Görüntüle 2985787
merhaba, çok açık renkli pembeye çalan yada kahverengimsiydi, çok az az oldu zaten..merhaba sanırım kimyasal olmuş inşallah sağlıkla yeniden hamileliğiniz olur
yerleşme kanamanız nasıldı tam olarak
3 kez mi oldu canım arka arkaya kimyasal desmek istemiyo Çorum ama pes peşe mi oldu onu merak ettim eşinle kan uyuşmazlığın teroid sorunun var mıOcak ta gebelik planlayanlar da konuşmuştuk,pozitif ama kimyasalla sonuclandi
3 kez arka arkaya oldu canım ,tiroid sorunum yok bence ,yani varsa da bugüne kadar bilmiyorum.. kan uyuşmazlığı olsa evlenirken yapılan testlerde çıkar mıydı?3 kez mi oldu canım arka arkaya kimyasal desmek istemiyo Çorum ama pes peşe mi oldu onu merak ettim eşinle kan uyuşmazlığın teroid sorunun var mı
Bu arada ben zaten Rh+ im uyuşmazlık olacağını sanmam ama bilemiyorum tabi3 kez mi oldu canım arka arkaya kimyasal desmek istemiyo Çorum ama pes peşe mi oldu onu merak ettim eşinle kan uyuşmazlığın teroid sorunun var mı
Eşinin kan grubu ney senin ki ney evlenirken cok da dıklar etmıyolar ben oglumu isterken ögrendim mesela ben de iki ay üst üste gecirdim Aralık ve sımdı Ocak kan vermedim ama testlerde goruyorum sonra da leke arkası kanama geliyo insallah üçüncüsü olmaz saglıklı olur kimyasal en cok kan uyuşmazlığı ve troid olanlar da daha cok goruluyomus biz de var ondan sordum troid için eutrox kullanıyorum kanlar karıstı mı dıye test de yaptırdım sorun cıkmadı denemeye devam edicem seni de gorunce sormak istedim3 kez arka arkaya oldu canım ,tiroid sorunum yok bence ,yani varsa da bugüne kadar bilmiyorum.. kan uyuşmazlığı olsa evlenirken yapılan testlerde çıkar mıydı?
Esin negatif mi peki benim ab- negatif esim 0+ pozitif oglum da b+ pozitif kanlar karısmıs olursa sürekli düşük oluyomus ona baktırdım ben deBu arada ben zaten Rh+ im uyuşmazlık olacağını sanmam ama bilemiyorum tabi
Canım benim kan grubum 0 Rh + eşim A Rh+Esin negatif mi peki benim ab- negatif esim 0+ pozitif oglum da b+ pozitif kanlar karısmıs olursa sürekli düşük oluyomus ona baktırdım ben de
Siz de yok canım ikiniz de pozitifsiniz ama tsh baktır mutlaka ilaç kullanırsın yüksekseCanım benim kan grubum 0 Rh + eşim A Rh+
Canım geçen ay bakıldı, normaldi ,reglin 3. Günü bütün hormon değerlerim duzgundu yaniSiz de yok canım ikiniz de pozitifsiniz ama tsh baktır mutlaka ilaç kullanırsın yüksekse
O zaman sıkıntı yapma ben troid için ilaç kullanıyorum bi oglum var ona hamileyken de troid ilacı kullandım kanlar karısmasın diye rogam diye bi igne var kan uyuşmazlığı olunca hem 26 haftam da hem dogumdan sonra vuruldum zaten vurulmamıs olsam sürekli düşük olacagını soylemıslerdi ikinciyi isteyince kontrol için gittim baktırdım kanlar karısmamıs degerlerin normal rahmin temiz dedi folikasit verdi sadece 2 ay üst üste kimyasal gecirdim insallah üçüncü olmaz ama rahim kendini hazırlıyo diyolar oglumdan once de 1 kimyasalım var bu arada yani saglıklıyı yakalamaya calıscaz yapacak bısey yok insallah rabbim nasip edecek yakındır inanıyorum gorunce yazmak istedim 3 kez oldu arka arkaya diye belki senin de tsh ve kan uyuşmazlığı vardır diye olanlara nazaran bunlar da etkenmıs cunku kimyasala insallah bir daha yasamayız her sey gönlünce olsunCanım geçen ay bakıldı, normaldi ,reglin 3. Günü bütün hormon değerlerim duzgundu yani
Çok saol ince düşüncen ve iyi dileklerin için,rahim içine kamerayla baktıkları bı operasyon var onu yaptiracaktik bu ay doktorum şehir dışındaydı kar yüzünden gelemedi kaldı, bi daha ki aya yaparız diye konuştuk,bu ay yine korunmadim, doktor gerek yok dedi çünkü,eşim sperm kalitesi için bı kaç takviye kullanıyor,bende sağlıklı beslenmeye ve kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum,artık nasip napalim , kendi kendine olur mu olmaz mı bilemiyorum hiç , tüp bebek deneriz belki.O zaman sıkıntı yapma ben troid için ilaç kullanıyorum bi oglum var ona hamileyken de troid ilacı kullandım kanlar karısmasın diye rogam diye bi igne var kan uyuşmazlığı olunca hem 26 haftam da hem dogumdan sonra vuruldum zaten vurulmamıs olsam sürekli düşük olacagını soylemıslerdi ikinciyi isteyince kontrol için gittim baktırdım kanlar karısmamıs degerlerin normal rahmin temiz dedi folikasit verdi sadece 2 ay üst üste kimyasal gecirdim insallah üçüncü olmaz ama rahim kendini hazırlıyo diyolar oglumdan once de 1 kimyasalım var bu arada yani saglıklıyı yakalamaya calıscaz yapacak bısey yok insallah rabbim nasip edecek yakındır inanıyorum gorunce yazmak istedim 3 kez oldu arka arkaya diye belki senin de tsh ve kan uyuşmazlığı vardır diye olanlara nazaran bunlar da etkenmıs cunku kimyasala insallah bir daha yasamayız her sey gönlünce olsun
Canım normal hamile kalabiliyorsun hiç bi sorun yokken direk tüp bebek diye düşünme korunma tabi rahim alısmısken insallah saglıklı gebelik de elde edeceksin kendini Bos yere kurcalatıp durma artık hersey paraya döndü cunku rabbim iyi insanlarla iyi doktorlar la karsılastırsın insallah hepimize nasip olcakÇok saol ince düşüncen ve iyi dileklerin için,rahim içine kamerayla baktıkları bı operasyon var onu yaptiracaktik bu ay doktorum şehir dışındaydı kar yüzünden gelemedi kaldı, bi daha ki aya yaparız diye konuştuk,bu ay yine korunmadim, doktor gerek yok dedi çünkü,eşim sperm kalitesi için bı kaç takviye kullanıyor,bende sağlıklı beslenmeye ve kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum,artık nasip napalim , kendi kendine olur mu olmaz mı bilemiyorum hiç , tüp bebek deneriz belki.
3 ay üst üste böyle olunca rahim dokusuyla alakalı bir sorun mu var da tutunamiyor acaba dedi, o yuzden bakılacak ti, valla inan bilmiyorum,bı sürü doktora gittim, yine en çok kafama yatan bu doktor olduğu için bununla devam ediyorum, hayırlısı artikCanım normal hamile kalabiliyorsun hiç bi sorun yokken direk tüp bebek diye düşünme korunma tabi rahim alısmısken insallah saglıklı gebelik de elde edeceksin kendini Bos yere kurcalatıp durma artık hersey paraya döndü cunku rabbim iyi insanlarla iyi doktorlar la karsılastırsın insallah hepimize nasip olcak
İçin nadı rahat edecekse canım3 ay üst üste böyle olunca rahim dokusuyla alakalı bir sorun mu var da tutunamiyor acaba dedi, o yuzden bakılacak ti, valla inan bilmiyorum,bı sürü doktora gittim, yine en çok kafama yatan bu doktor olduğu için bununla devam ediyorum, hayırlısı artik
Bnde çok tuhaf şeyler yaşıyorum eşimle Ocak ayının son haftası korunarak ilişkiye girdim Şubat'ın 1 regl tarihim idi normalde günü gününe reglim oldu~.gecen hafta ateşlendim öksürük fln ustüne üstlük kasık ağrısı bel ağrısı eklem ağrısı hepsi birbirine karıştı.~ Mart ayının 1 ne normal adet günüm idi hani kanamam oldu adet oldum dedim bir baktım çay kaşığindan da az kanama oldy geri kesildi kanamadan sonra hep akıntı hissettim reglim sandım ama hep akinti akıyor anlayacwiniz kızlar 4 gündür reglimin devamını bekliyorum ama hiçbir şey yokkızlar merhaba, normalde dün yani pazar regl günümdü, cumartesi pazar hafif lekelenmelerim oldu, bugün artık tam regl olurum derken, sabahtan beri gelen giden yok, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, yani yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyorum ama, kasık ağrılarım da var regl öncesini andıran, bilemedim, bu tarz durum yaşayan kimse var mı? Önceki 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdiğim için reglim mi dengesizleşti bilemiyorum