• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ?

zeynep 122123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
25
6
1
23
Arkadaşlar merhaba dün gecikmem ve gebelik testi hakkında konuşmuştuk. Bu sabah uyandığımda kanamam vardı. Pıhtılı bir şekilde. Açıkçası yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim 🙏🙏

Arkadaşlar merhaba dün gecikmem ve gebelik testi hakkında konuşmuştuk. Bu sabah uyandığımda kanamam vardı. Pıhtılı bir şekilde. Açıkçası yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. Beni aydınlatırsanız sevinirim 🙏🙏
Merhaba.🌸 Kanama ne renkti acaba kırmızı taze kan gibi mi yoksa kahverengi ya da pembe mi?

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Daha önceki adetlerimde de hep kahverengi kanama oluyor öncesinde. Ama pıhtılar küçüktü kafam karıştı. Anladığım kadarıyla gebelik testleri beni yanılttı.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Daha önceki adetlerimde de hep kahverengi kanama oluyor öncesinde. Ama pıhtılar küçüktü kafam karıştı. Anladığım kadarıyla gebelik testleri beni yanılttı.
Bende aynı canım pozitifdi silik baya belliydi kan verdim negatif regl günümü bekliyorum

Merhaba kizlar bugün benimde pembe şekilde sümüksü akıntım var kusura bakmayın bu şekilde yazdığım için normalde regli günüm bgn ama gelen giden yok sadece pembe sildikce bide günlük Pete geliyor

Back
X