- 24 Mayıs 2024
- 4
- 0
- 19
-
- Konu Sahibi hello1234567
Testi unutup 2 saat sonra çektim yumurtalama dönemimde ilişkim olunca bide böyle lekelenme olunca şüphelendimTest kurumuş gibi ne zaman çektiniz bunu?
Bende bi kere lekelenme adetimden 10 gün önce başladı, 10 gün lekelenmenin ardından normal regl oldum. adetiniz gecikirse yine yaparsınız test
Biraz daha beklemek istiyorum reglimin gecikmesi için inşallah yine umutlarım yıkılmazBence bir kan testi verin kanamanın üzerinden 6 gün geçtiyse kanda hcg çıkar diye düşünüyorum testte de çizgi var gibi gördüm ben
Gönlünüzce sağlıklı sıhhatli bir bebiş haberi alırsınız en kısa zamanda inşallahBiraz daha beklemek istiyorum reglimin gecikmesi için inşallah yine umutlarım yıkılmaz
Merhaba sonuç ne oldu gebe misiniz?Biraz daha beklemek istiyorum reglimin gecikmesi için inşallah yine umutlarım yıkılmaz
Test negatif ama halen regl olmadım 13.günü gecikmeninMerhaba sonuç ne oldu gebe misiniz?
Canım bence strese bağlı gecikme yaşamışsın. Bi kaç güne sökülürsün. Benimde adetim öncesinde hep lekelenmem olur 2 3 gün sonra sökülmem olur. Umudunu yitirme inşallah hamile kalırsın vakti geldiğindeTest negatif ama halen regl olmadım 13.günü gecikmenin
Kanki testi mi yaptınız idrar mıTest negatif ama halen regl olmadım 13.günü gecikmenin
Stres olabilir gerçekten. Şimdi son durum ne? Ben adet gördüm bitti gebe değilmişimTest negatif ama halen regl olmadım 13.günü gecikmenin