Başka belirti olur mu acaba bende hiçbir şey yok şu anOlabilir
Teşekkür ederim adet olmazsam tabiBenim adet olacakmış gibi kasık ağrım ve göğüslerde baya hassasiyet vardı adetimden 1 hafta öncesinde ama her hamilelik aynı değil kimisi belirti hissetmiyor, adet gününde test yapabilirsin daha net sonuç almak için
Son durumunuz nedirKızlar bat 3 Mayıs, adete 6 gün var. Bugün silince gelen leke oldu devam etmedi. Geçen aylar klomen ovitrelle kullandım bu ay hiçbir şey kullanmadım. Tahmini yumurtlamadan 10 gün sonrasında adete 6 gün kala yerleşme kanaması olabilir mi?
Son durumunuz nedir
Belki geç döllenme falandır ya iyi düşünelimHiç anlamadığım şeyler oluyor ya, 10 gün önce söylediğim gibi sadece peçetete silince gelen akıntı şeklinde oldu bugün adete iki gün var yine aynı şekilde silince gelen pembe akıntı oldu tek seferlik, yerleşme kanaması desem diyorlarki bir iki gün sürer bende tek seferlik oldu, adet desem 10 gün önce olan neydi bugün de devam etmedi, dün kader gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu bilemiyorum adet ağrılarım yok şu an, arada şiddetli kasılmalar geliyor adet oldum diyorum gidiyorum olmamışım
Belki geç döllenme falandır ya iyi düşünelim
İnşallah gerek kalmaz canm aşılamaya Bi baktın mucizenin seninleinşallah olmazsa bu ay aşılama için gideceğim
Test yap bizi de haberdar et canım lekeden sonra sarı beyaz akıntı gelmişse bence yerleşme kanaması ola bilirİnşallah yarabbi sizin de istediğiniz zaman sağlıklı bir bebeğiniz olsunsizde durumlar nedir
Ne zaman yapmalıyım Regl gününden sonra mı?Test yap bizi de haberdar et canım lekeden sonra sarı beyaz akıntı gelmişse bence yerleşme kanaması ola bilir
Evet regl geçince yap. Bizi de haberdar et gönlünce olsun her şey canım benimNe zaman yapmalıyım Regl gününden sonra mı?
Regl günü de çıkıyor ama tam emin olmak için 1-2 gün geçsin öyle yap inşallah güzel haberler alırsınNe zaman yapmalıyım Regl gününden sonra mı?
İnşallah canım bugün de bir damla geldi silince bakalım belki de adet oluyorum yavaş yavaşEvet regl geçince yap. Bizi de haberdar et gönlünce olsun her şey canım benim
Sağol canım bakalım olmazsam tam olarak yaparım adete iki gün kala negatif çıkmıştı inşallah döner pozitifeRegl günü de çıkıyor ama tam emin olmak için 1-2 gün geçsin öyle yap inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?