Merhaba, ben de aynı durumu yaşadım 25 nisanda bat 4 mayıs, hiçbir bilgim yok ancak baya bir araştırdım 1 hafta 10 gün sonra test yapılmalı diyor o lekelenme bittikten sonra. Erken gebelik testi yaptım ben birkaç kez lekelenmeden sonra ama negatif yani yerleşme kanaması olabilir veya normal bir lekelenme de olabilir benim de başıma ilk kez geldi ama sanırım en sağlıklı olan beklemek olacakMerhaba, benim de benzer şekilde, akıntı formunda bir kez kahverengi, bir kez de pembe leke oldu. 1 Kez diyorum çünkü çok az miktarda, ancak lavaboda tuvalet kağıdında fark edilebilecek kadar, tek seferlikti. SAT 13 Nisan'dı. Bahsettiğim lekelerin ilki 1 Mayıs, ikincisi 2 Mayıs'ta oldu. 1 Mayıs itibariyle de hala kasıklarımda, belimde regl olacakmışım gibi ağrı var ve yorgun halsiz hissediyorum, fakat BAT 12-13 Mayıs. Tüm bunların yanında, çocuk beklentimiz olmadığı için bununla ilgili bir çaba sarf etmedik. İnternetten araştırdığımda yerleşme kanaması - implantasyon kanaması olabileceğini gördüm. Yumurtlama dönemi gecikmiş olup bu belirtileri yaşamış olabilir miyim? Ya da gebelik var ise bu belirtileri bu kadar erken yaşayanlar var mı? Eğer implantasyon ise kan testinde en erken ne zaman çıkar?
Güzel haberlerinizi bekliyorum öyleyse :))Merhaba, ben de aynı durumu yaşadım 25 nisanda bat 4 mayıs, hiçbir bilgim yok ancak baya bir araştırdım 1 hafta 10 gün sonra test yapılmalı diyor o lekelenme bittikten sonra. Erken gebelik testi yaptım ben birkaç kez lekelenmeden sonra ama negatif yani yerleşme kanaması olabilir veya normal bir lekelenme de olabilir benim de başıma ilk kez geldi ama sanırım en sağlıklı olan beklemek olacak
Gecikme olmadı canım ben bir gün erken oldum ama iğnesiz denedik bu ay aşılama için bir yumurta olgunlaşmıştı diye doktor önermediHayırlısı olsun hepimiz için üzülme. Kac gün gecikmisti
Anladım canım inşallah hayırlısı ile olur Rabbım emeklerimizi boşa çevirmesinGecikme olmadı canım ben bir gün erken oldum ama iğnesiz denedik bu ay aşılama için bir yumurta olgunlaşmıştı diye doktor önermedi
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırızAnladım canım inşallah hayırlısı ile olur Rabbım emeklerimizi boşa çevirmesin
Bende aynı durumu yaşadım dün pembe lekenmem oldu bugün su gibi açık sari akıntım vardı bu nedir sizceTest yap bizi de haberdar et canım lekeden sonra sarı beyaz akıntı gelmişse bence yerleşme kanaması ola bilir
Bat ne zaman canım? Yerleşme kanaması Ola bilir eğer lekelenmeden sonra akıntı varsaBende aynı durumu yaşadım dün pembe lekenmem oldu bugün su gibi açık sari akıntım vardı bu nedir sizce
15 mayısBat ne zaman canım? Yerleşme kanaması Ola bilir eğer lekelenmeden sonra akıntı varsa
Şuan oda kesildiBat ne zaman canım? Yerleşme kanaması Ola bilir eğer lekelenmeden sonra akıntı varsa
Canım sabr et inşallah yerleşme kanamasıdırŞuan oda kesildi
Evet 1 senedir deniyoruzCanım sabr et inşallah yerleşme kanamasıdıreğer benim gibi sabırsızsan eğer ayın 10-11-12 gibi erken gebelik testi yap
Pembe kanamanin ardından gelen sarı su gibi akıntı yerleşme diyorlar ne kadar doğru bi umutEvet 1 senedir deniyoruz
bugün çatlatmadan sonra 12. Günümdü sabahtan bu yana şiddetli bi regl sancısı gibi ağrım vardı. Ve kan geldi yani adetime daha 1 hafta vardı aslında erken adet olmuş olabilir miyim çok şaşkınımCanım çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerekir ama 17 güne kadar uzadığını görmüştüm. İğne kullanmadıysan bu ay seninle aynıyız demektir. Çünkü bende iki ay kullandım klomen ovitrelle sonra bu ay hiçbir şey kullanmadım işte ara kanamalarım oldu anlayamadım
Ben çatlatmadan sonra 12. Günümde kanama yaşadım acaba regl olmama ihtimali var mı ki?Canım çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerekir ama 17 güne kadar uzadığını görmüştüm. İğne kullanmadıysan bu ay seninle aynıyız demektir. Çünkü bende iki ay kullandım klomen ovitrelle sonra bu ay hiçbir şey kullanmadım işte ara kanamalarım oldu anlayamadım
selam canım benim de aynı şekilde oldu fakat akıntı gibi gelmişti sonra bir hafta sonra adet oldumbugün çatlatmadan sonra 12. Günümdü sabahtan bu yana şiddetli bi regl sancısı gibi ağrım vardı. Ve kan geldi yani adetime daha 1 hafta vardı aslında erken adet olmuş olabilir miyim çok şaşkınım
belki yerleşmedir canım devamı geliyor mu diye kontrol et eğer anormal bir durum hissediyorsan doktoruna danışabilirsinBen çatlatmadan sonra 12. Günümde kanama yaşadım acaba regl olmama ihtimali var mı ki?
Anladım canımselam canım benim de aynı şekilde oldu fakat akıntı gibi gelmişti sonra bir hafta sonra adet oldum
Aset oldum canım ama anlamadığım iğneden 14 gün sonra adet olmam gerekir ben 12. Gunümde oldumbelki yerleşmedir canım devamı geliyor mu diye kontrol et eğer anormal bir durum hissediyorsan doktoruna danışabilirsin
Canım çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olman gerekir ama 17 güne kadar uzadığını görmüştüm. İğne kullanmadıysan bu ay seninle aynıyız demektir. Çünkü bende iki ay kullandım klomen ovitrelle sonra bu ay hiçbir şey kullanmadım işte ara kanamalarım oldu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?