- 15 Mayıs 2023
- 66
- 17
- 24
- Konu Sahibi haticeklycI
psikolojik mi görüyorumm çizgi gibi yanılıyor muyumBen bir bakabilir miyim testine ? Eğer mümkünse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
psikolojik mi görüyorumm çizgi gibi yanılıyor muyumBen bir bakabilir miyim testine ? Eğer mümkünse
Yok canim bende gördüm resim çok net olmadığı için kuruma mi değil mi belli değil.. ama bir çizgi varpsikolojik mi görüyorumm çizgi gibi yanılıyor muyum
Yok yaaaa bu kurumaya benzemiyor hadi İnshaAllah vardır sağlıklı bir bebiş..Tabi ayyy sanki çizgi olmuş kuruma çizgisi miii ayyy ayy Eki Görüntüle 3253650
Şu an kesildi kanamam bugün hiç gelmedi zaten geliyorken de yok denecek kadar azdıYok yaaaa bu kurumaya benzemiyor hadi İnshaAllah vardır sağlıklı bir bebiş..
Kanaman devam ediyor mu bu arada şiddeti naisl çok mi geliyor az mi
Güzel.. MashaAllah biran önce kan vermelisin hiç bekleme yarın hemen ver benceŞu an kesildi kanamam bugün hiç gelmedi zaten geliyorken de yok denecek kadar azdı
Var ya nasıl heyecanlandım ya Allahım inşallaaahh yaYok yaaaa bu kurumaya benzemiyor hadi İnshaAllah vardır sağlıklı bir bebiş..
Kanaman devam ediyor mu bu arada şiddeti naisl çok mi geliyor az mi
Farkındayım yinede olumsuzluğa da hazır ol . Yoksa çok kötü oluyor insan yani şöyle diyelim %50%50Var ya nasıl heyecanlandım ya Allahım inşallaaahh ya
Hazırım ona da hazırım ya nasip diyelim Ama inşallah vardırr yine deFarkındayım yinede olumsuzluğa da hazır ol . Yoksa çok kötü oluyor insan yani şöyle diyelim %50%50
Acilde mi vermeliyim acilde beta hcg bakmıyorlardaGüzel.. MashaAllah biran önce kan vermelisin hiç bekleme yarın hemen ver bence
Acilde de bakılıyor diye biliyorum ama . Sen ansayfa profilden sorsana ben yurtdışında olduğum için unuttum Türkiye deki nasıl oluyordu. Ama şunu biliyorum özelde sanırım hemen çıkıyormuş soncular..Acilde mi vermeliyim acilde beta hcg bakmıyorlarda
Bilemedim yeniyim ya tam sana zahmet sorar mısınAcilde de bakılıyor diye biliyorum ama . Sen ansayfa profilden sorsana ben yurtdışında olduğum için unuttum Türkiye deki nasıl oluyordu. Ama şunu biliyorum özelde sanırım hemen çıkıyormuş soncular..
Sen yinede bir sor anasayfa kendi durumundan sor. Eğer bilemezsen ben sorarım senin için
Tamam senin anasayfana yazicam ordan sana bildirime gelir ordan devam edebilirsin o zaman öğrenmiş de olursun neresi olduğunuBilemedim yeniyim ya tam sana zahmet sorar mısın
Teşekkür ederim ya Allah razı olsunTamam senin anasayfana yazicam ordan sana bildirime gelir ordan devam edebilirsin o zaman öğrenmiş de olursun neresi olduğunu
Ne yaptınız acaba sonucunun nasılsın güzel haberlerinizi duyarız insaallahVar ya nasıl heyecanlandım ya Allahım inşallaaahh ya
Kan veremedim henüz ama idrar testi yaptım tekrar negatif gördümNe yaptınız acaba sonucunun nasılsın güzel haberlerinizi duyarız insaallah