Yerleşme kanaması mı?

Reglime daha bı hafta var bazı yerlerde de lekelenme bittikten üç dört gün sonra çıkar diye yazmışlar bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama içim içimi yiyor cevap için teşekkürler
3 4 gün sonra çıkmıyor. Rahme yerleşmesi 7 8 günmus sordum doktora bende bekliyorum şuan hayırlısı bakalım.

Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
Döngüm 42 gün oldu.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif. (30 aralık-6 ocak test tarihlerim)
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?

bu kadar gecikmenin üzerine neden sürekli idrar testi ki? kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenin, gebelik değilse adet gecikmesi için tedavi olun.

bu kadar gecikmenin üzerine neden sürekli idrar testi ki? kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenin, gebelik değilse adet gecikmesi için tedavi olun.
Pazartesi günü kan testi vereceğim. Gebelik olsa da idrar da çıkmayabilir mi ilk defa yaşıyorum. doğum kontrol hapı kullanıyordum daha önce

Pazartesi günü kan testi vereceğim. Gebelik olsa da idrar da çıkmayabilir mi ilk defa yaşıyorum. doğum kontrol hapı kullanıyordum daha önce
gebelik olsa bu kadar gecikmeye teste çıkardı diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz, Allahtan ümit kesilmez inşallah kan testinde belli olur. Bir de eğer gebelik varsa 6-7 haftalık kadar gebesin demektir. belirtiler yaşıyor olman lazım.

Sağ kasığımda ağrı oluyor bazen, hep aynı yerde ama, ondan öncede bu ağrı bacaklarıma kadar vuruyordu. Adet olacağım diye düşünüyordum. Pembe akıntının olduğu günden itibaren birkaç gün baş dönmesi oldu şimdi yok. Akıntım bazen kremsi beyaz, bazen sulu geliyor anlayamadım

bunlar adet olmadığın içinde olabilir kasılmalar, baş dönmesi de stresten psikolojik olabilir. gebe olduğunu düşünen bi çok kişi vücudunu dinlediği için hassasiyet hissediyor (bana da olmuştu) bilerek negatif taraftan bakıyorum umut vermemek için. Tabiki inşallah güzel haberler vardır. bende 6. haftadan itibaren halsizlik iştahsızlık kusmalar koku tat hassasiyeti başlamıştı.

Teşekkürler cevap verdiğin için pazartesi öğreneceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…