- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 26
Kız dur biraz ne acele bu hem net sonuç alırsınO kadar beklicek kadar sabirliysan tebrik ederim benim 3 gün geçti. Yarın kan vercem. Duramayrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dur biraz ne acele bu hem net sonuç alırsınO kadar beklicek kadar sabirliysan tebrik ederim benim 3 gün geçti. Yarın kan vercem. Duramayrum
Doktor dedi valla 5 gün sonra geldi diye ben 3 gün geciktirdim bileKız dur biraz ne acele bu hem net sonuç alırsın
Allahım yarabbim yaa iyi git bari ama buraya yazmayı unutma haber et beni güzel sonuçlar bekliyorumDoktor dedi valla 5 gün sonra geldi diye ben 3 gün geciktirdim bile
Amin gùlùm binlerce kez Amin insaallah vardir. Keske esine emin olduktan sonra soyleseydin,supriz yapsaydin. Rabbim hayal kirikligi yasatmasin.Uykularım kaçtı resmen doktor çok umutlu konuştu var gibi dedi. Kesin bsy demedi. İnşallah vardır. Eşim onu duyduğu andan beri günde 50 kere arıyor. Eğer negatif çıkarsa onun için daha çok üzülürüm..
Aaa, adetin 15gun gecince normal testte cikmadi mi?İnşallah güzel haberler verirsin bize. Kendini şartlandırma benim reglim 15 gün gecmisti saydıkların vardı kasıklarda kramplar mide bulantısı vs ama testte negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm. İnşallah hamilesindir. Bence biran önce test yap reglin geçtiyse çıkar. Ama bazen geç döllenme vs oluyo regli olmazsan bir daha yap.
Verdim kanı akşam çıkar heralde. Hadi hayırlısıAllahım yarabbim yaa iyi git bari ama buraya yazmayı unutma haber et beni güzel sonuçlar bekliyorum
Kendisi çok takıntılı olduğu için her doktora benimle geldi sağolsun. Hastanenin kadın doğumunda eşiyle gelen diye adım çıktı sayesinde.Amin gùlùm binlerce kez Amin insaallah vardir. Keske esine emin olduktan sonra soyleseydin,supriz yapsaydin. Rabbim hayal kirikligi yasatmasin.
İdrarda bişey çıkmamıştı. 2 gün daha geçti yani 17. Günde gidip kan verdim ama boş gebelikmis.Aaa, adetin 15gun gecince normal testte cikmadi mi?
Yaa hadi bakalım güzel sonuçlarla sonuçlansın inşallahVerdim kanı akşam çıkar heralde. Hadi hayırlısı
Ayy cok sansliyiz biz beAMA sagolsunlar ,Allah razi olsun onlardan.Ne adamlar var,ilgisiz hastalik gebelik gibi konularda.Benim esimde oyle, dr.nin odasinada giriyo.ultrason kapisinin onune yaklasiyo dr.nin dediklerini Duymak icin .ilk defasinda dr.buraya giremezsiniz dedi esime.Diyoki, yok girmicemde , benim esim Almanca iyi bilmiyo anlamaz sizi.Dr hanim ultraschal ekranini bu tarafa cevirwbiliyozmu bnde goriim Dr.merakli papa adi takti ona.Dr.yi anlayabiliyorum Aslinda uyduruyoKendisi çok takıntılı olduğu için her doktora benimle geldi sağolsun. Hastanenin kadın doğumunda eşiyle gelen diye adım çıktı sayesinde.
Eşler konusunda aynıyız desene benimki benden daha heyecanlı. Bu arada benim dün pembemsi bı akintim oldu 4 saat sürdü kesildi yaşadın mı daha önce böyle bişeyAyy cok sansliyiz biz beAMA sagolsunlar ,Allah razi olsun onlardan.Ne adamlar var,ilgisiz hastalik gebelik gibi konularda.Benim esimde oyle, dr.nin odasinada giriyo.ultrason kapisinin onune yaklasiyo dr.nin dediklerini Duymak icin .ilk defasinda dr.buraya giremezsiniz dedi esime.Diyoki, yok girmicemde , benim esim Almanca iyi bilmiyo anlamaz sizi.Dr hanim ultraschal ekranini bu tarafa cevirwbiliyozmu bnde goriim Dr.merakli papa adi takti ona.Dr.yi anlayabiliyorum Aslinda uyduruyo
Yok gulum yasamadim oyle. Direk adet oldum hep.sadece bir keresinde camur gibi adetti. Bir defasindada 2gunde bitmisti .Eşler konusunda aynıyız desene benimki benden daha heyecanlı. Bu arada benim dün pembemsi bı akintim oldu 4 saat sürdü kesildi yaşadın mı daha önce böyle bişey
Valla tuhaf ne ağrı var ne başka bsy. Akıntı vs de yok.Yok gulum yasamadim oyle. Direk adet oldum hep.sadece bir keresinde camur gibi adetti. Bir defasindada 2gunde bitmisti .
Ben konunun basini unuttum, kac gun var smdi adetine?Valla tuhaf ne ağrı var ne başka bsy. Akıntı vs de yok.
Geciyo 4 gunBen konunun basini unuttum, kac gun var smdi adetine?
Adet olmadikca umut dewam ediyo.belki yerlesme dedikleri ydi yasadigin.Geciyo 4 gun
Açıkçası bende öyle düşünüyorum. Üstünden 2 gün geçti normal akıntı var dikkatli bakıyorum hiç birşey yok. İnşallah vardır. Umutlanmak istemiyorum ama insan ister istemez umutlaniyoAdet olmadikca umut dewam ediyo.belki yerlesme dedikleri ydi yasadigin.
Merhaba bende regli günümde kan verdim 1,20 çıktı ama kanı verdiğim gün akıntı şeklinde pembemsi akıntı oldu. Yani 31 Aralık'ta. Bugün doktor yenilemek istedi tahlili sonuç şuan çıkmadı. Ama reglimde gecikti lekelenmede oldu. Doktor erken yapılınca kanda çıkmaz dedi. Eğer lekelenme olduysa devamı gelmediyse reglinde geciktiyse 1 hafta sonra testi yenile bence.Merhaba ilk defa yazıyorum ama hep takip ediyrm 30 Aralık'ta yumurtlama oldu 4 Ocak da kahverengi leke geldi ilk defa bu kadar erken geliyo yerleşme kanaması olblr diye kan verdim 1,2 çıktı malesef sizce gebelik olblr mu
Reglime daha bı hafta var bazı yerlerde de lekelenme bittikten üç dört gün sonra çıkar diye yazmışlar bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama içim içimi yiyor cevap için teşekkürlerMerhaba bende regli günümde kan verdim 1,20 çıktı ama kanı verdiğim gün akıntı şeklinde pembemsi akıntı oldu. Yani 31 Aralık'ta. Bugün doktor yenilemek istedi tahlili sonuç şuan çıkmadı. Ama reglimde gecikti lekelenmede oldu. Doktor erken yapılınca kanda çıkmaz dedi. Eğer lekelenme olduysa devamı gelmediyse reglinde geciktiyse 1 hafta sonra testi yenile bence.